mélykék76 Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 Szerintem ez nagyon szép. Nekem tetszik az eleje, elég szépen meg van csinálva és nem áll el a rács, mint ahogy az összes eddigi infinitynél látszódott. Talán mert 1be a van a lökössel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 Szép, csak nem a magyar utakra tervezték :) A lökös ködlámpa alatti része nélkül használhatóbb lenne sztem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 Talán mert 1be a van a lökössel :) Én a géptető és a maszk találkozására gondoltam. Nézd meg a GSi topicban lévő képeken, hogy azokon a kocsikon mekkora rés van a két alkatrész között. Szerintem ez így nagyon tuti. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 Rugó :P :) ;) ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 gátló :D ;) ;) ;) :) ;) de ez csak hátsó... az elsőkre még várni kell egy kicsit. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 gátló :D ;) ;) ;) :) ;) de ez csak hátsó... az elsőkre még várni kell egy kicsit. ;) Elég komoly meglepiben lesz részed, amikor bekerül és kigördülsz a szerelőtől legkeményebre feltekert gátlókkal. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 Elég komoly meglepiben lesz részed, amikor bekerül és kigördülsz a szerelőtől legkeményebre feltekert gátlókkal. :) attól anti már elilyesztett :D szerintem középen fogok kezdeni. aztán majd meglátjuk ;) de ez egyelőre még csak álom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 gátló :D ;) ;) ;) :) ;) de ez csak hátsó... az elsőkre még várni kell egy kicsit. :PSzép,szép.....na és mennyibe fáj ez az állítható futómű?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Szép,szép.....na és mennyibe fáj ez az állítható futómű?? 100-120 körül saccolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 100-120 körül saccolom. áááhh,jóval kevesebb :) szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 100-120 körül saccolom. listaaron a 4 darab toronyrol allithato sarga koni F astrahoz 119ezer. aztan ki mennyi kedvezmenyt ad. karaszynal ha nem kersz szamlat, akkor -20% :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 áááhh,jóval kevesebb :) szerintem... Lásd, mint lennt. Vadsi új Konikat 100-ra saccoltam, 20 körül a rugók. Plusz a szerelés, ugye. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Lásd, mint lennt. Vadsi új Konikat 100-ra saccoltam, 20 körül a rugók. Plusz a szerelés, ugye. + üdvüs keményebb toronyszilentek beszerzése + toronymerevítő + ajánlott a kartervédő is Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 + üdvüs keményebb toronyszilentek beszerzése + toronymerevítő + ajánlott a kartervédő is +szilentek, futómű felújítása, mert ez a keménység úgyis tönkreveri. +fogvédő Ezekbe belegondoltam anno, inkább ment bele Sachs gátló. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 +szilentek, futómű felújítása, mert ez a keménység úgyis tönkreveri. +fogvédő Ezekbe belegondoltam anno, inkább ment bele Sachs gátló. :D en mar alig varom, hogy pattogjak az ulesbe ;) astra kupaba is asszem sachsot hasznalnak, es az meg kemenyebb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Bár nem f astrához kapcsolódik szó szerit de kadett-astra GSI futóműnél mi különbözik a gyáritól(gondolok itt rugóra-gátlóra). Csavarható gátló elég a GSI rugókhoz ha minimálisat(2-3cm)szeretném ültetni????? Köszi előre is minden választ!!! (Hülye kérdés lenne?????) :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 astra kupaba is asszem sachsot hasznalnak, es az meg kemenyebb. :) Biztos hogy nem keményebb... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Fent vannak a 256os fékek. Baba. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Fent vannak a 256os fékek. Baba. :) Neked van már hátul is tárcsád? Ezek a 256-ok új tárcsákkal betétekkel vannak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Biztos hogy nem keményebb... ;) en is csodalkoztam, hogy teljesen csillapitottnal mi lehet kemenyebb :D koppra tekert konival szeker lesz az astrabol. muhaha :) alig varom mar ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Neked van már hátul is tárcsád? Ezek a 256-ok új tárcsákkal betétekkel vannak? Hátul még nincs. Végülis elboltoltam a vectra hidat, inkább egy Gsi-jé lenne jó. Nem, nincsenek még benne új cuccok, de ami késik nem múlik. :) De ez a mostani kombo is elég jó, ha az Anti dácsiáját meg tudta állítani, akkor ez enyémmel is boldogul majd valahogy... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Bár nem f astrához kapcsolódik szó szerit de kadett-astra GSI futóműnél mi különbözik a gyáritól(gondolok itt rugóra-gátlóra). Csavarható gátló elég a GSI rugókhoz ha minimálisat(2-3cm)szeretném ültetni????? öööö mijazhogy csavargatható gátló??? a sárga koni pihepuha és parasztkemény fokozata között nincs 2 centi különbség sztem sőt sztem csak nagyon kicsi van és keményre tekert gátló + gyári rugó (már ha az gyári ami bennevan....) háááát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Nem a gátló határozza meg a magasságot, hanem a rugó. A gátló állíthatósága csak a keménységére vonatkozik. Kupás Astrákban már vagy ezerféle gátlót használtak, de ha Sachs-ot láttál benne, az ki volt keményítve (Katona, Kárászy). És a kupás autók jóval könnyebbek az utcainál, így jobban is pattognak ugyanazzal a gátlóval. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Fent vannak a 256os fékek. Baba. :) Mennyibe került? Hátul komplett híd csere, meg minden? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts