warwolf Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Bááz, War! Ez sirály! Utóbbi napokban jópárszor elgondolkodtam,hogy sovány az az egy kis pöcs izzó bevilágítani a csomiteret. Pláne ha van is benne cucc.. Gondoltam vmi extra lámpa beszerelésére.. de hogy ez milyen pofonegyszerű!! Tuning, + célszerüség!! Sirály! Thx 5let! (igaz, elöl anyós lábtérben nekem is van.. a párja sajna eltört) de /me kék mániás .) :) Chyga volt aki eladta nekem a cuccost!Bár az 5let meg Gepárdé volt, akinek a csonitartójában már régóta ott figyel a kék neoncső! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Black Magic Woman :) Ez már nem annyira gyerebe de nem rossz. Sztem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Az a második éppen olyan mintha Fiat Ritmo akarna lenni!! :D Black magicwoman az az én ótóm héééé!!! ;) ...najóvan az nem, az Naffiúú!.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 http://img.tar.hu/opeltomi/img/19277952.jpg Ez annyira fáj nekem... a színe hasonlít az enyémére... ( :) talán egy hét múlva itthon lesz) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Ha gsi lökös lenne rajta akkor szerintem hibátlan lenne. :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Kösz Coupe, pont ezt akartam kérdezni, hogy ez a szemöldökkel egybegyártott hűtőrács (legalábbis úgy néz ki) létezik-e a régebbi fajta ('94 előtti) Astrák stílusában is (rácsos). Mostmár látom, hogy van :) Hol lehet kapni ilyet és mennyiért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Kösz Coupe, pont ezt akartam kérdezni, hogy ez a szemöldökkel egybegyártott hűtőrács (legalábbis úgy néz ki) létezik-e a régebbi fajta ('94 előtti) Astrák stílusában is (rácsos). Mostmár látom, hogy van :D Hol lehet kapni ilyet és mennyiért? Asszem a Rieger is efféle! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 A képek alapján elgondolkoztam, hogy az enyémből mit lehetne kihozni... még a szín is nagyon hasonló! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Dögös lenne, az 100.S, ezen tényleg Rieger hűtőmaszk van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Nejem először azt kérdezte, hogy ez mibe kerülne! :) Hááát...igen... de mondjuk a lakás fontosabb... Egy ilyen műtét annyi lenne, mint amennyit most érne a kocsi... szerintem...főként a szín miatt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Kösz Coupe, pont ezt akartam kérdezni, hogy ez a szemöldökkel egybegyártott hűtőrács (legalábbis úgy néz ki) létezik-e a régebbi fajta ('94 előtti) Astrák stílusában is (rácsos). Mostmár látom, hogy van :) Hol lehet kapni ilyet és mennyiért? Ez reiger hűtőrács és aszem az rs-tuningnál lehet kapni 25000ft-be kerül.Az ebayen is lehet próbálkozni de ott is álltalában ennyibe kerül. Nejem először azt kérdezte, hogy ez mibe kerülne! :D Hááát...igen... de mondjuk a lakás fontosabb... Egy ilyen műtét annyi lenne, mint amennyit most érne a kocsi... szerintem...főként a szín miatt! Azért nem teljesen annyiba kerülne.Az meg hogy milyen a színe szerintem annyira nem változtat az áron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Azért nem teljesen annyiba kerülne.Az meg hogy milyen a színe szerintem annyira nem változtat az áron. Sztem annyiban változtat, hogy az ilyen egyedi színt, mint mackosajt autóján van valószínűleg neked kéne ráfújnod, nem hiszem, hogy a szívárvány összes színében gyártják. Azt meg már tudjuk, mennyire nem könnyű beszerezni azt a festéket, pláne ehhez műanyagfesték kellene, a Standox nem tudom, meddig maradna rajta... :) Sztem az én strandkorlátkék (na jó, Miami Blue) színemhez se gyártják, de majd utánanézek. Mondjuk a lököst így is, úgy is újra kéne fújatnom, hogy nyerhessek majd Szemesen ... :D ;) Sztem a lököshöz hozzá se nyúlnék, ezen a gépen se sokkal másabb a lökös, mint a gyári. Akkor már tennék bele ködlámpát is ... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Sztem annyiban változtat, hogy az ilyen egyedi színt, mint mackosajt autóján van valószínűleg neked kéne ráfújnod, nem hiszem, hogy a szívárvány összes színében gyártják. Azt meg már tudjuk, mennyire nem könnyű beszerezni azt a festéket, pláne ehhez műanyagfesték kellene, a Standox nem tudom, meddig maradna rajta... :) Sztem az én strandkorlátkék (na jó, Miami Blue) színemhez se gyártják, de majd utánanézek. Mondjuk a lököst így is, úgy is újra kéne fújatnom, hogy nyerhessek majd Szemesen ... :D ;) Sztem a lököshöz hozzá se nyúlnék, ezen a gépen se sokkal másabb a lökös, mint a gyári. Akkor már tennék bele ködlámpát is ... ;) 25000+ fényezés.Alap színe fekete(műanyag színű).Sajnos még fényezni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Lehet, hogy ez az? http://shop.rieger-tuning.com/product_info...i_pg=2&cwi_sf=8 Kapható nálunk is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Lehet, hogy ez az? http://shop.rieger-tuning.com/product_info...i_pg=2&cwi_sf=8 Kapható nálunk is? Ebben benne van a gsi lökös a reiger lökhárítótoldat és a hűtőrécs.Kompletten 299euro. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 Azért nem teljesen annyiba kerülne.Az meg hogy milyen a színe szerintem annyira nem változtat az áron. Azért nem elhanyagolható, hogy literje a festéknek 20e vagy 140e.... :D Sztem annyiban változtat, hogy az ilyen egyedi színt, mint mackosajt autóján van valószínűleg neked kéne ráfújnod, nem hiszem, hogy a szívárvány összes színében gyártják. Azt meg már tudjuk, mennyire nem könnyű beszerezni azt a festéket, pláne ehhez műanyagfesték kellene, a Standox nem tudom, meddig maradna rajta... :) A festéket alapból nehéz beszerezni, mert senki nem tartja hazánkban raktáron... amit meg is értek, viszont előzőleg is ugyanazzal a festékkel volt festve a lökösöm, amivel most is lesz, csak ugye az aládolgozás nem mindegy. Remélem szépen egyben lesz ismét a gép. Na de kezd off lenni. ezért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 Sziasztok! sajna atommanonak mar megint nem hoztak meg a gatloimat :D igy most felhivtam a karaszyt, hogy van-e nekik... hatso van, de azt meg onmagaba baxhatom, szal megint varhatok az elsokre, na mind1. az lenne a kerdes, hogy a rugo 40mm-t ultet, hogy ehhez passzol-e az 50mm roviditett szaras gatlo :S vagy inkabb a sima. antival a roviditettet rendeltuk, de most valaki aszonta nekem, hogy nem biztos hogy jo az 50el roviditett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 http://www.lsdaward.de/voting/astra%20f/AB4V0004_400.jpg hmmm asszem megvan a 2007-es terv a dizájnra :D persze g astra géptető nélkül :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 minden évre más terv? és te beszélsz nekem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 minden évre más terv? és te beszélsz nekem? :D viszont én haladok és megújulok :) ....nem pedig mindig máshoz kapok Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 de azzal én is haladok, csak mindig más irányba és közben teljesen megújulok :) na ne offoljunk tovább :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 na ne offoljunk tovább :) Jó ötlet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 Az eleje v.hogy NEKEM egy kicsit sok.De ugyanakkor mégis szép.Szerintem. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 Szerintem ez nagyon szép. Nekem tetszik az eleje, elég szépen meg van csinálva és nem áll el a rács, mint ahogy az összes eddigi infinitynél látszódott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts