Andris22 Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Légmennyiségmérő? :) Olyan nincs. Lehet keveri a fojtószelepházzal. Ha nem akkor kell az is, minden belevalóval. (fojtószelep potméter, alapjárati motor, stb...) Kell még légszűrőház hozzá való gumicsővel. Hűtővízkörben van egy hajlított műanyagcső. SE-n van egy plusz leágazás, így az is kell. Fékszervócső, mivel nem ugyanolyan formájú. És szíjtárcsa, hogy tudjon a jeladó jelezni. Leömlő ugyanaz. Meg esetleg néhány gumicső ide-oda, de ez már inkább szerelési anyag. Plusz nem szabad elfejeteni a különböző töméseket sem amik szintén nélkülözhetetlenek. Azt hiszem más nincs. azt irja ma, hogy a fojtószelepházhoz megvan minden. akkor már csak pár dolgot kell beszereznem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 azt irja ma, hogy a fojtószelepházhoz megvan minden. akkor már csak pár dolgot kell beszereznem :) Akkor megveszed? Kivel csináltatod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Andris!Engedelmeddel, én még keresnék a váltóhoz egy rövid kihajtást is, és lehet, hogy nem fog gyorsabban menni pl. 170km/h-nál, de oda majd igengyorsan elér! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Akkor megveszed? Kivel csináltatod? az még nincs meg. de ha már megvettem a dolgokat, akkor kénytelen leszek keresni valakit :D ha meg tökölődök, akkor közben meggondolom magam :S este lesznek képek elvileg. fehérváron van a cumó, szóval legkorábban hétvégén mehet a bartell. bár azt nem tudom, hogy fogom tudni ellenőrizni, hogy mi jó illetve nem jó. a történet elvileg: behoztak bontani egy astrat, aminek a kasztnija kellett valakinek, és gyorsan ki kellett szedni belőle a motort. azt mondta az eladó, hogy a blokk is megvan neki. hátha esetleg érdekel valakit. Andris!Engedelmeddel, én még keresnék a váltóhoz egy rövid kihajtást is, és lehet, hogy nem fog gyorsabban menni pl. 170km/h-nál, de oda majd igengyorsan elér! ;) ja, de azt már ha jól emlékszem opel16v / ismerőse is árult. :) kicsit félek hogy belevágja-e. mi van ha 10km múlva tönkremegy a hengerfej? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Szerintem Patyival beszélj. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Warwolf, esetleg meg tudnád kérdezni a bontós ismerősödet, hogy mennyiért adná oda a dolgokat. ami biztosan kell: AC, légszűrőház, meg a csövek hozzá. de megkérdezheted a hengerfej, vez.tengely, szivósör, befecskendezők, stb. szóval mindent :) köszönöm. vagy ha esetleg adsz egy számot, felhivom én holnap, csak akkor tuti 2* árat mondd :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Warwolf, esetleg meg tudnád kérdezni a bontós ismerősödet, hogy mennyiért adná oda a dolgokat. ami biztosan kell: AC, légszűrőház, meg a csövek hozzá. de megkérdezheted a hengerfej, vez.tengely, szivósör, befecskendezők, stb. szóval mindent :) köszönöm. vagy ha esetleg adsz egy számot, felhivom én holnap, csak akkor tuti 2* árat mondd :D Olrájt főnök.Holnap elmejek hozzá.Aztán majd küldöm az infót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Olrájt főnök.Holnap elmejek hozzá.Aztán majd küldöm az infót. kösz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Most jött a jóhír!Ilyen hátsó lámpám lesz, ha minden igaz! Elárulod mennyibe jött ki a cucc? Ha nem publikus akár privibe...... Ez ugyanez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Wolfi! Kell a rövid kihajtás? Megvan még... :) Nézd már meg a váltód, hogy milyen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Ez ugyanez? Nem ugyanaz mert amit te linkeltél az jobbos amit a Wolfi az meg balos. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Nem ugyanaz mert amit te linkeltél az jobbos amit a Wolfi az meg balos. :) Asszem meg is van az OFFOLÁS vándorkupa mai nyertese. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Asszem meg is van az OFFOLÁS vándorkupa mai nyertese. :) Én a kérdésre válaszoltam. :D Egyébként szerintem ugyanaz a típus ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Igen, ez valóban ugyanaz a lámpa. Gabi!Egyenlőre nem túratom szét a váltót, úgy döntöttem, mert más proektre kell a zsé!Ez a lámpa nem volt igazándiból betervelve.Csak amolyan megláttam, és megtecc volt. Valszeg a rövidhez vennék egy komplett váltót, és azt alakíttatnám át.Ha esetleg elszállna, még mindig megmarad a gyári váltó. Apropó. Tom!Milyen a gép az új kihajtással?Tapasztalatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Igen, ez valóban ugyanaz a lámpa. Gabi!Egyenlőre nem túratom szét a váltót, úgy döntöttem, mert más proektre kell a zsé!Ez a lámpa nem volt igazándiból betervelve.Csak amolyan megláttam, és megtecc volt. Valszeg a rövidhez vennék egy komplett váltót, és azt alakíttatnám át.Ha esetleg elszállna, még mindig megmarad a gyári váltó. Apropó. Tom!Milyen a gép az új kihajtással?Tapasztalatok? Király. :) Egyébként nem értem miért szállna el. Ez gyári alkatrész. Van Astra ami így jön ki a gyárból. Többet fog forgni a motor autópályán és országúton, ez az egyetlen hátránya (kéne egy egyenes hatodik :D ). Előny: jobban megy, városban sokkal használhatóbb, korábban lehet 4et 5öt váltani és kényelmesebb átlagos forgalomban használni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Ahogy Tom mondá, nem ugorhat szét az a váltó. :) Echte gyári minden, ugyanolyan erős, nincs elpiszkálva benne semmi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Király. :) Egyébként nem értem miért szállna el. Ez gyári alkatrész. Van Astra ami így jön ki a gyárból. Többet fog forgni a motor autópályán és országúton, ez az egyetlen hátránya (kéne egy egyenes hatodik :D ). Előny: jobban megy, városban sokkal használhatóbb, korábban lehet 4et 5öt váltani és kényelmesebb átlagos forgalomban használni. neked igy most mennyinél fogynak el a fokozatok? 2es 3as mondjuk? de a többit is irhatod Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 neked igy most mennyinél fogynak el a fokozatok? 2es 3as mondjuk? de a többit is irhatod 1: 40, 2: 80, 3: 120 4: 150 (!) 5: kb. 185 (ezt még nem próbáltam ki, csak számított érték) A többi is közelítő érték, főleg az opel sebmérők pontosságának ismeretében. A régivel 180volt a tiltás 4esben... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 1: 40, 2: 80, 3: 120 4: 150 (!) 5: kb. 185 (ezt még nem próbáltam ki, csak számított érték) A többi is közelítő érték, főleg az opel sebmérők pontosságának ismeretében. A régivel 180volt a tiltás 4esben... :) akkor nekem nincs is értelme röviditeni, mert e körül van vége nekem is kb. 4es hosszabb szerintem, de azt nem tudja leforogni :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 akkor nekem nincs is értelme röviditeni, mert e körül van vége nekem is kb. 4es hosszabb szerintem, de azt nem tudja leforogni :S Az SE majd le fogja. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Si+6 gangos, és hosszabb váltó kombó kellene nekem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 1: 40, 2: 80, 3: 120 4: 150 (!) 5: kb. 185 (ezt még nem próbáltam ki, csak számított érték) A többi is közelítő érték, főleg az opel sebmérők pontosságának ismeretében. A régivel 180volt a tiltás 4esben... :) Szerinted el tudná forgatni végig az 5-öst? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Szerinted el tudná forgatni végig az 5-öst? Simán. De azt nem az Árpád-hídon szeretném kipróbálni. :) Eddig is 3 személlyel leforogta a 4est (180), akkor szerintem most nem nagyon lenne gond a 185-190es vég. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Tom! Nekem hasonló áttételezéssel 7200-es tiltással 191-et ment (pontosan mérve) 5-ben tavaly a verda. :) Leslie! Patyi csinál neked 6 gangos váltót, de egyenes fogas lesz, azaz kicsit hangosabbra kell venni a zenét. :D Ja, és gyűjtögess még rá kicsit, mert majdnem 1 milka az ára. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Patyi csinál neked 6 gangos váltót, de egyenes fogas lesz, azaz kicsit hangosabbra kell venni a zenét. :) Ja, és gyűjtögess még rá kicsit, mert majdnem 1 milka az ára. ;) Jó a humorod, mondták már? ;) Si verziót viszont lehet meglépen nyáron én is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts