Stock16v Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Úgy emlékszem volt már téma de azért megkérdezem. Valakinek van az autójában "powercap" vagy magyarra fordítva "szívókupak"?(c20xe) Ér ez valamit?Pozitív ill.negatív tapasztalatot ha tudtok ezzel kapcsolatban légyszi írjátok le. Tudom hogy az Anti szívósorához képest ez fényévekre van de nem is 2kiló. :) Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Úgy emlékszem volt már téma de azért megkérdezem. Valakinek van az autójában "powercap" vagy magyarra fordítva "szívókupak"?(c20xe) Ér ez valamit?Pozitív ill.negatív tapasztalatot ha tudtok ezzel kapcsolatban légyszi írjátok le. Tudom hogy az Anti szívósorához képest ez fényévekre van de nem is 2kiló. :) Köszi. Sonique-nak, Anti bizti van/volt fent, tutira számít és ér valamit. Sonique-nak asszem még mérve is volt, +5 pacit hozott, vagy valami ilyesmit. :D (Antinak mintha lenne eladó ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Sonique-nak, Anti bizti van/volt fent, tutira számít és ér valamit. Sonique-nak asszem még mérve is volt, +5 pacit hozott, vagy valami ilyesmit. :) (Antinak mintha lenne eladó :D ) Köszi Tom! ;) Megkérdezem tőlük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Köszi Tom! :) Megkérdezem tőlük. A dbilasnak a héten akciós ára van...150... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 A dbilasnak a héten akciós ára van...150... :D Alakul. ;) De akkor a keréknek lőttek. :) A kupak viszont érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 A héten még sürgős a lóvé, utána már nem, szal visszaugrik 180-ra... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 de ez nem az eladó cuccok topikja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Köszi a hozzászólásokat, de nem találtátok el. Én valami ilyesmire gondoltam: http://cgi.ebay.at/VW-Tachonadeln-Rot-Golf...1QQcmdZViewItem És ez mi lenne? http://cgi.ebay.at/fluorescent-spezial-Lac...1QQcmdZViewItem Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Köszi a hozzászólásokat, de nem találtátok el. Én valami ilyesmire gondoltam: http://cgi.ebay.at/VW-Tachonadeln-Rot-Golf...1QQcmdZViewItem És ez mi lenne? http://cgi.ebay.at/fluorescent-spezial-Lac...1QQcmdZViewItem Oda van írva a válasz fluoreszkálós lakk műszerfalra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Most jött a jóhír!Ilyen hátsó lámpám lesz, ha minden igaz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Oda van írva a válasz fluoreszkálós lakk műszerfalra. A számlapra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 A számlapra? akár! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Most jött a jóhír!Ilyen hátsó lámpám lesz, ha minden igaz! Cép :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Cép ;) Kíváncsi leszek, hogy hogyan mutat majd a fehéren, de bizti szép lesz!Remélem! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Kíváncsi leszek, hogy hogyan mutat majd a fehéren, de bizti szép lesz!Remélem! :) ;) Nem nézed meg photoshoppal? Én is nagyon kíváncsi vagyok, de sajnos nem értek hozzá! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Nem nézed meg photoshoppal? Én is nagyon kíváncsi vagyok, de sajnos nem értek hozzá! :) Hát, bevallom töredelmesen, hogy ém sem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Ha nem lesz jó én átveszem! :) Bordón jól mutatna! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Ha nem lesz jó én átveszem! :) Bordón jól mutatna! :D Én is Ebay? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Köszi a hozzászólásokat, de nem találtátok el. Én valami ilyesmire gondoltam: http://cgi.ebay.at/VW-Tachonadeln-Rot-Golf...1QQcmdZViewItem Ilyesmire gondoltam én is, ha rendeled, szóllj, kell nekem is egy garn.!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Én is Ebay? jaja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Elkészült a kormányom bőrözése. :D Kinagyítva a képeket látszik az eldolgozás minősége is. A többi kép sajnos nem lett ilyen éles. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Nagyon szépen sikerült! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Nagyon jó lett.Szépen meg van csinálva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Köszi. Szal. dolgoztak rajta éppen 5-en, és így 2.5-3 óra alatt készült el. Közben persze egy csomó porshe kormányt is legyártottak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Szal. dolgoztak rajta éppen 5-en, és így 2.5-3 óra alatt készült el. Tényleg szép lett! Gratulálok! És, ha szabad tudni, mennyibe került mindez? (Mennyi lett volna egyféle anyagból?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts