mackosajt Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Kérdés hogy megér-e 25 ropit. Régebben akartam rendelni, mert akkor olcsóbb volt, most nemtom mennyiért mennek el ezek. Akkor volt sok új és fix áron lehetett vásárolni. Ha fizuemelés akkor azért meglepem magam egy ilyennel. :) Na én is kíváncsi leszek rá...szóval, ha öszejön, kéretik dokumentálni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Én úgy csináltam meg magamnak, hogy a kallantyút amit megfogsz az meg van toldva, sőt horog ami a zárhídba megy az is meg van hosszabbítva. Ennek az a lényege, ha kinyitid a mocitetőt a bowdennel, akkor magasabbra bírod emelni a tetőt vagyis befér a kis kezecskéd. :D Ha köll csínálok képet :) Én kíváncsi lennék rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Erre gondolsz? Szerintem nagyon ott van. Mondjuk az ára is... :) Az hagyján de az innoparts 99ojróért árulja :D Ez még bieten, mehet feljebb az ára. Amúgy ez jól néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Erre gondolsz? Szerintem nagyon ott van. Mondjuk az ára is... :D Ez is szép, de ez a legszebb, amit eddig láttam az ez :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 (edited) Ez is szép, de ez a legszebb, amit eddig láttam az ez :) http://img.tar.hu/melykek76/size2/4166790.jpg ilyet hol lehet venni? :D képpel nem idézünk, tanuld meg végre! a következőnél figyelmeztetést kapsz! Módosítva Január19, 2006 : bazs Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 ilyet már sehol nem kapsz már amikor megtaláltam, kb 2 éve, akkor nem lehetett kapni mellesleg elég igénytelen a kidolgozása, ha most jobban megnézem jobb oldalt a benzinszint beleér az ívbe, a számozás íve és a keret nem párhuzamos... kicsit gagyinak hat mellesleg a Roland szerintem sokkal jobbakat csinál, igaz, nem plazma, de a hatás ugyanaz nekem most ez a kettő az aktuális kedvencem tőle Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 ilyet már sehol nem kapsz már amikor megtaláltam, kb 2 éve, akkor nem lehetett kapni mellesleg elég igénytelen a kidolgozása, ha most jobban megnézem jobb oldalt a benzinszint beleér az ívbe, a számozás íve és a keret nem párhuzamos... kicsit gagyinak hat mellesleg a Roland szerintem sokkal jobbakat csinál, igaz, nem plazma, de a hatás ugyanaz nekem most ez a kettő az aktuális kedvencem tőle http://www.szamlapok.hu/images/references/51-n.jpg http://www.szamlapok.hu/images/references/56-n.jpg És F Astrához csinál ilyet? Mert a honlapon nem láttam. :) A plazma egyébként nekem sem létszükséglet, csak a hatás a lényeg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 ....ilyet már sehol nem kapsz már amikor megtaláltam, kb 2 éve, akkor nem lehetett kapni.... Annó müködött még a weboldaluk. Te próbáltál rendelni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 És F Astrához csinál ilyet? Mert a honlapon nem láttam. :) A plazma egyébként nekem sem létszükséglet, csak a hatás a lényeg. :D A Cali műfal nemegyenlő az F Astráéval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Annó müködött még a weboldaluk. Te próbáltál rendelni ? ja, írtam nekik mélt, kíváncsi voltam a szállításra, de nem kaptam választ majd rá egy hónapra már nem ment a weboldal sem A Cali műfal nemegyenlő az F Astráéval? de tök ugyanaz amúgy bármit megcsinál neked, amit elképzelsz Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 A Cali műfal nemegyenlő az F Astráéval? Sztem nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Sztem nem. pedig de :) csak vannak variációk a gyártóra, a W-számra, de ez típuson belül is van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 az ebayos muszerfalnal mi az hogy plazmas? amugy olyan ami nekem kell 59EUR + 25 a kuldes. az kb 21-23eHUF. lehet paypallal fizetni, es DPDvel kuldik, igy meg a posta sem lopja el. mondjuk itthon meg fele annyibol kijon a nem plazmas. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 pedig de :) csak vannak variációk a gyártóra, a W-számra, de ez típuson belül is van :D Az üzemanyag-, meg hőfokban azért vannak különbségek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 valóban de a forma itt lényeg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 valóban de a forma itt lényeg ;) Hát meg a skála. :D 80 fokot mutat, de közben 100 fokos a víz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 ezek apróságok a srác profi, azt kapsz, ami kell neked :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 ezek apróságok a srác profi, azt kapsz, ami kell neked ;) Nyilván. :D De szerintem megyek is hozzá, ha 10ből csinál nekem plazma jeleggű műszerfalat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Nyilván. :D De szerintem megyek is hozzá, ha 10ből csinál nekem plazma jeleggű műszerfalat. :) mit jelent az hogy plazmas? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 mit jelent az hogy plazmas? maga a lap világít és nem izzó, meg led meg ilyesmi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 maga a lap világít és nem izzó, meg led meg ilyesmi es honnan kapja a tapot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 szerinted? :) ugyanonnan, ahonnan a másik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 szerinted? :) ugyanonnan, ahonnan a másik ertem. kosz az infokat ;) latott mar valaki eloben ilyen plazmas cuccot? :/ nekem a ledessel az a bajom, hogy szinte mind foltos. ez meg ugye nem lenne az :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 hernád mesternek plazmás cucca van, asszem, azt ő csinálta a ledes sem feltétlenül foltos, max akkor, ha nem hozzáértő kezek csinálják :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 És ha minden igaz akkor este a Lurdinál meg is tekinthető...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts