coupe Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 meg vehetnel egy olyan hutomeszkot mint az enyém Az is tervbe van véve :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Szeretném a segitségeteket kérni!Tudna valaki olyan képet közölni,ahol elöl Angels lámpa van Lumma jellegü homlokfallal!Nagyon fontos lenne s kérném a véleményeteket róla!A homlokfal a bordás s lámpára ill. az indexre ivelt-szempillás- boritású!Elöre is köszönöm! Ilyesmire gondolsz? http://img.tar.hu/fpepe/size2/18958140.jpg vagy erre: http://www.autoextrem.de/attachment,attachmentid-13502.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 Ilyesmire gondolsz? http://img.tar.hu/fpepe/size2/18958140.jpg...3e01962ba61bced vagy erre: http://www.autoextrem.de/attachment,attachmentid-13502.htm bebeeeee, az első képet nem is akartam meg nézni az alsó meg nem szép :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 Jóvanna, javítottam :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 Ilyesmire gondolsz? http://img.tar.hu/fpepe/size2/18958140.jpg vagy erre: http://www.autoextrem.de/attachment,attachmentid-13502.htm A sárga astra nagyon komolyan néz ki! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 De rég voltam már.... Na mind1!Pénteken morcosítják le a vasam orrmányát!El fogom érni a mociháztető nyitóját tőle rendesen??? Valakinek van ilyesmi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 De rég voltam már.... Na mind1!Pénteken morcosítják le a vasam orrmányát!El fogom érni a mociháztető nyitóját tőle rendesen??? Valakinek van ilyesmi? Szai két megoldás...illetve három... 1. Rá kell hegeszteni egy kis lapot a nyitóra, hogy elérd 2. Kiszereled a szélzárót (azt hiszem így hívják) azt a kis kallantyút amit nem érsz el, csak mindig jól csukd le a géptetőt, mert különben ő fog lemorcosítnai téged... 3. ne morcosítsd le... Na ebbő laz 1. javasolnám... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 2. Kiszereled a szélzárót (azt hiszem így hívják) azt a kis kallantyút amit nem érsz el, csak mindig jól csukd le a géptetőt, mert különben ő fog lemorcosítnai téged... ezt nem javasolnám tudok olyanról, akinek felnyílt a motorháztető, pedig jól lecsukta csak elöregedett egy kicsit a bowden... szóval első megoldás, vagy ha nem durva a morc, eléred a gyárit is (én is elértem a calin) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 "én is elértem a calin" Nőgyógyász... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Szai két megoldás...illetve három... 1. Rá kell hegeszteni egy kis lapot a nyitóra, hogy elérd 2. Kiszereled a szélzárót (azt hiszem így hívják) azt a kis kallantyút amit nem érsz el, csak mindig jól csukd le a géptetőt, mert különben ő fog lemorcosítnai téged... 3. ne morcosítsd le... Na ebbő laz 1. javasolnám... :) +1 Ki kell vágni a hűtőmaszkból egy keveset és akkor jobban befér a kezed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 +1 Ki kell vágni a hűtőmaszkból egy keveset és akkor jobban befér a kezed. nekem ez van és annyira nem rossz megoldás igaz nem túl gyönyörű Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 +1 Kell hozzá egy olyan egyszerű mechanikát csinálni, mint a G Astrákon, hogy a hűtőrácsnál kelljen meghúzni egy kis bütyköt, az meg oldja a reteszt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Megelőztél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Én úgy csináltam meg magamnak, hogy a kallantyút amit megfogsz az meg van toldva, sőt horog ami a zárhídba megy az is meg van hosszabbítva. Ennek az a lényege, ha kinyitid a mocitetőt a bowdennel, akkor magasabbra bírod emelni a tetőt vagyis befér a kis kezecskéd. :D Ha köll csínálok képet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Na miután leírtam 3 verziót, Ti is leírtátok... ;) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Szerintem az a legvadabb ha nem is rak rá géptetőt :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Szerintem az a legvadabb ha nem is rak rá géptetőt :) :D ;) Aztec tolta úgy egy darabig. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Vett már valaki ebay-ről olyan km órába való színes mutatókat? Érdekelne hogy mutat a kocsiban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Vett már valaki ebay-ről olyan km órába való színes mutatókat? Érdekelne hogy mutat a kocsiban. Nekem tetszik, igaz még nem vettem De ha venni akarsz szóllj, beszállok én is egy garnitúrára, és felezzük a PK-t + az utalást :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Ezek a mutatók csak akkor színesek, amikor világítanak, vagy amúgy alapból is? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Vett már valaki ebay-ről olyan km órába való színes mutatókat? Érdekelne hogy mutat a kocsiban. Erre gondolsz? Szerintem nagyon ott van. Mondjuk az ára is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Erre gondolsz? Szerintem nagyon ott van. Mondjuk az ára is... :) Szerintem nem, de majd jön és megmondja Ő. ;) Ez a plazma műszerfal! Nem véletlen olyan drága. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Szerintem nem, de majd jön és megmondja Ő. ;) Ez a plazma műszerfal! Nem véletlen olyan drága. :) Hát pedig ez mutat igazán jól. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Hát pedig ez mutat igazán jól. :) Ebben egyetértek veled! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Kérdés hogy megér-e 25 ropit. Régebben akartam rendelni, mert akkor olcsóbb volt, most nemtom mennyiért mennek el ezek. Akkor volt sok új és fix áron lehetett vásárolni. Ha fizuemelés akkor azért meglepem magam egy ilyennel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts