Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
De viszont nem gurul ki a sörösüveg, amikor felnyitod a csomagtartót! Nem egy utolsó szempont! :blink: :) :lol:

ja, de ha ki van bontva, akkor beömlik a hátsó ülésre :)

Elküldve
ja, de ha ki van bontva, akkor beömlik a hátsó ülésre :blink:

OFF: Ha ki van bontva, akkor az máshova ömlik! :) ON

Egyébként szerintem is jól néz ki ez a Caravan! Olyan szolídan dögös!

Elküldve

"Sperr téma:

Nyomatékra zárót kell venni, az barátságosabb, és nem gyilkol meg az utakon... "

Ja, még ez a leguserfriendlibb, de ebből is csak a gyenge változat. Viszont vigyázni

ezzel is kell, vízes/csúszós úton pl. lehetetlen vele a megszokott "normál" vezetési stílusban

közlekedni, mert kitolja az elejét hamar. :)

Nekem 65Nm-es különbségi sperrem van, ami köznyelven kb. 30-40%-osnak felel meg,

de ezzel már rendesen kell küzdeni. Patyinak 70%-nak megfelelő van, ő pl. nem tud úgy

kikanyarodni az autóval, hogy ne dobálja meg az elejét a sperr. :blink:

Elküldve
"Sperr téma:

Nyomatékra zárót kell venni, az barátságosabb, és nem gyilkol meg az utakon... "

Ja, még ez a leguserfriendlibb, de ebből is csak a gyenge változat. Viszont vigyázni

ezzel is kell, vízes/csúszós úton pl. lehetetlen vele a megszokott "normál" vezetési stílusban

közlekedni, mert kitolja az elejét hamar. :)

Nekem 65Nm-es különbségi sperrem van, ami köznyelven kb. 30-40%-osnak felel meg,

de ezzel már rendesen kell küzdeni. Patyinak 70%-nak megfelelő van, ő pl. nem tud úgy

kikanyarodni az autóval, hogy ne dobálja meg az elejét a sperr. :blink:

Na meg a parkolás sem piskóta...

Elküldve

Az mostantól nekem is problémásabb lesz, mert nekem is lehatárolta a kormányművet. :blink:

A parc fermébe már ordibált emiatt egy sportbíróval, aki meg akarta győzni, hogy be tud

tolatni egy sarki helyre a Corsával... asszem nekem is lesznek még ilyen élményeim ott. :)

Elküldve
Ez jól néz ki, csak a felnijei nem tetszenek :blink:

pedig az adja meg a legnagyobb hangulatot!

Szemesen az ezüst corsán naggyon jól mutatott :)

Q: sperr miért tolja el az orrát? Ez most nagyon nem jött le SRY...

Elküldve

"Q: sperr miért tolja el az orrát? Ez most nagyon nem jött le SRY..."

A: mert a sperr összefogja a két hajtott kereket, és így nem tud természetes ívén fordulni egyik

kerék sem, mivel a másik erőteljesen akadályozza a szabad mozgásában. :blink:

Elküldve

Ha már a caravanoknál tartunk

Nekem ez nagyon tetszik mindene tökéletes.

18855733.jpg

Ez sem rossz csak a szín nekem annyira nem tetszik de a felni gyönyörü

18855734.jpg

Elküldve
Hát tessék gyűjtögetni, aztán nosza... :)

sok mindent már nem kell vennem,hogy ilyen legyen de a sárga szín az marad. :blink: Már csak össze kell rakni.

Elküldve
Van fényezhető 26-ért...

Ez elektromos, fűthető...

Gyűjtögess... :D

Azt hittem hogy csak elektromos van füthető nincs.Így kell vennem ilyet is :blink: (tényleg el kell gondolkodjak a jövőt illetöen :) :) :lol: )

Elküldve

Ha már a tükör a téma:

Nekem legjobban a korábbi évjáratok szögletes tükrei tetszenek a legjobban. Szerintem az harmonizál leginkább az F-es széria alakjával (főleg a caravan-éval). Nekem nem tetszenek annyira ezek a kiálló, lekerekített, agyon design-olt tükrök. Persze az ízlések eltérőek (szerencsére). :blink:

Elküldve
Ha már a tükör a téma:

Nekem legjobban a korábbi évjáratok szögletes tükrei tetszenek a legjobban. Szerintem az harmonizál leginkább az F-es széria alakjával (főleg a caravan-éval). Nekem nem tetszenek annyira ezek a kiálló, lekerekített, agyon design-olt tükrök. Persze az ízlések eltérőek (szerencsére). :)

Nekem tetszik az íves tükör a caravan-omon! Viszont valamelyik nap láttam egy öszvér megoldást! Csúnya volt! Egyik oldalt íves, másikon szögletes. :blink:

Elküldve
Nekem tetszik az íves tükör a caravan-omon! Viszont valamelyik nap láttam egy öszvér megoldást! Csúnya volt! Egyik oldalt íves, másikon szögletes. :blink:

Egyelőre még az enyém is íves.

Az öszvér megoldás elég gáz! Hogy lehet valaki ennyire igénytelen? Vagy csak ideiglenes a megoldás.

Elküldve
Egyelőre még az enyém is íves.

Az öszvér megoldás elég gáz! Hogy lehet valaki ennyire igénytelen? Vagy csak ideiglenes a megoldás.

Nem hinném, hogy ideiglenes... azonos volt mindkettőn a fényezés...szóval igénytelen.

Elküldve

Szeretném a segitségeteket kérni!Tudna valaki olyan képet közölni,ahol elöl Angels lámpa van Lumma jellegü homlokfallal!Nagyon fontos lenne s kérném a véleményeteket róla!A homlokfal a bordás s lámpára ill. az indexre ivelt-szempillás- boritású!Elöre is köszönöm!

Elküldve
sok mindent már nem kell vennem,hogy ilyen legyen de a sárga szín az marad. :) Már csak össze kell rakni.

meg vehetnel egy olyan hutomeszkot mint az enyém

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.