Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

F Astra tuning

Tiv.

Recommended Posts

"Sperr téma:

Nyomatékra zárót kell venni, az barátságosabb, és nem gyilkol meg az utakon... "

Ja, még ez a leguserfriendlibb, de ebből is csak a gyenge változat. Viszont vigyázni

ezzel is kell, vízes/csúszós úton pl. lehetetlen vele a megszokott "normál" vezetési stílusban

közlekedni, mert kitolja az elejét hamar. :)

Nekem 65Nm-es különbségi sperrem van, ami köznyelven kb. 30-40%-osnak felel meg,

de ezzel már rendesen kell küzdeni. Patyinak 70%-nak megfelelő van, ő pl. nem tud úgy

kikanyarodni az autóval, hogy ne dobálja meg az elejét a sperr. :blink:

Megosztás:

"Sperr téma:

Nyomatékra zárót kell venni, az barátságosabb, és nem gyilkol meg az utakon... "

Ja, még ez a leguserfriendlibb, de ebből is csak a gyenge változat. Viszont vigyázni

ezzel is kell, vízes/csúszós úton pl. lehetetlen vele a megszokott "normál" vezetési stílusban

közlekedni, mert kitolja az elejét hamar. :)

Nekem 65Nm-es különbségi sperrem van, ami köznyelven kb. 30-40%-osnak felel meg,

de ezzel már rendesen kell küzdeni. Patyinak 70%-nak megfelelő van, ő pl. nem tud úgy

kikanyarodni az autóval, hogy ne dobálja meg az elejét a sperr. :blink:

Na meg a parkolás sem piskóta...

Megosztás:

Az mostantól nekem is problémásabb lesz, mert nekem is lehatárolta a kormányművet. :blink:

A parc fermébe már ordibált emiatt egy sportbíróval, aki meg akarta győzni, hogy be tud

tolatni egy sarki helyre a Corsával... asszem nekem is lesznek még ilyen élményeim ott. :)

Megosztás:

Ha már a tükör a téma:

Nekem legjobban a korábbi évjáratok szögletes tükrei tetszenek a legjobban. Szerintem az harmonizál leginkább az F-es széria alakjával (főleg a caravan-éval). Nekem nem tetszenek annyira ezek a kiálló, lekerekített, agyon design-olt tükrök. Persze az ízlések eltérőek (szerencsére). :blink:

Megosztás:

Ha már a tükör a téma:

Nekem legjobban a korábbi évjáratok szögletes tükrei tetszenek a legjobban. Szerintem az harmonizál leginkább az F-es széria alakjával (főleg a caravan-éval). Nekem nem tetszenek annyira ezek a kiálló, lekerekített, agyon design-olt tükrök. Persze az ízlések eltérőek (szerencsére). :)

Nekem tetszik az íves tükör a caravan-omon! Viszont valamelyik nap láttam egy öszvér megoldást! Csúnya volt! Egyik oldalt íves, másikon szögletes. :blink:

Megosztás:

Nekem tetszik az íves tükör a caravan-omon! Viszont valamelyik nap láttam egy öszvér megoldást! Csúnya volt! Egyik oldalt íves, másikon szögletes. :blink:

Egyelőre még az enyém is íves.

Az öszvér megoldás elég gáz! Hogy lehet valaki ennyire igénytelen? Vagy csak ideiglenes a megoldás.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.