bazs Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 De viszont nem gurul ki a sörösüveg, amikor felnyitod a csomagtartót! Nem egy utolsó szempont! :blink: :) :lol: ja, de ha ki van bontva, akkor beömlik a hátsó ülésre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 ja, de ha ki van bontva, akkor beömlik a hátsó ülésre :blink: OFF: Ha ki van bontva, akkor az máshova ömlik! :) ON Egyébként szerintem is jól néz ki ez a Caravan! Olyan szolídan dögös! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Zorro! Telefonon megértekeztük...:-) Sperr téma: Nyomatékra zárót kell venni, az barátságosabb, és nem gyilkol meg az utakon... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 "Sperr téma: Nyomatékra zárót kell venni, az barátságosabb, és nem gyilkol meg az utakon... " Ja, még ez a leguserfriendlibb, de ebből is csak a gyenge változat. Viszont vigyázni ezzel is kell, vízes/csúszós úton pl. lehetetlen vele a megszokott "normál" vezetési stílusban közlekedni, mert kitolja az elejét hamar. :) Nekem 65Nm-es különbségi sperrem van, ami köznyelven kb. 30-40%-osnak felel meg, de ezzel már rendesen kell küzdeni. Patyinak 70%-nak megfelelő van, ő pl. nem tud úgy kikanyarodni az autóval, hogy ne dobálja meg az elejét a sperr. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 "Sperr téma: Nyomatékra zárót kell venni, az barátságosabb, és nem gyilkol meg az utakon... " Ja, még ez a leguserfriendlibb, de ebből is csak a gyenge változat. Viszont vigyázni ezzel is kell, vízes/csúszós úton pl. lehetetlen vele a megszokott "normál" vezetési stílusban közlekedni, mert kitolja az elejét hamar. :) Nekem 65Nm-es különbségi sperrem van, ami köznyelven kb. 30-40%-osnak felel meg, de ezzel már rendesen kell küzdeni. Patyinak 70%-nak megfelelő van, ő pl. nem tud úgy kikanyarodni az autóval, hogy ne dobálja meg az elejét a sperr. :blink: Na meg a parkolás sem piskóta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Az mostantól nekem is problémásabb lesz, mert nekem is lehatárolta a kormányművet. :blink: A parc fermébe már ordibált emiatt egy sportbíróval, aki meg akarta győzni, hogy be tud tolatni egy sarki helyre a Corsával... asszem nekem is lesznek még ilyen élményeim ott. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 Ez jól néz ki, csak a felnijei nem tetszenek :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 http://i20.ebayimg.com/03/i/05/e4/e4/81_1_b.JPG Ejj ha! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 Ez jól néz ki, csak a felnijei nem tetszenek :blink: pedig az adja meg a legnagyobb hangulatot! Szemesen az ezüst corsán naggyon jól mutatott :) Q: sperr miért tolja el az orrát? Ez most nagyon nem jött le SRY... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 Ez jól néz ki, csak a felnijei nem tetszenek :blink: pedig ez a felni minden autón jól néz ki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 "Q: sperr miért tolja el az orrát? Ez most nagyon nem jött le SRY..." A: mert a sperr összefogja a két hajtott kereket, és így nem tud természetes ívén fordulni egyik kerék sem, mivel a másik erőteljesen akadályozza a szabad mozgásában. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 Ha már a caravanoknál tartunk Nekem ez nagyon tetszik mindene tökéletes. Ez sem rossz csak a szín nekem annyira nem tetszik de a felni gyönyörü Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 Hát tessék gyűjtögetni, aztán nosza... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 Hát tessék gyűjtögetni, aztán nosza... :) sok mindent már nem kell vennem,hogy ilyen legyen de a sárga szín az marad. :blink: Már csak össze kell rakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 tükör esetleg? :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 tükör esetleg? :) :blink: Azzal az a bajom hogy hiányozna a tükörfütés.Néztem az fk oldalán a kevlár mintás az nagyon tetszett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 Van fényezhető 26-ért... Ez elektromos, fűthető... Gyűjtögess... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 Van fényezhető 26-ért... Ez elektromos, fűthető... Gyűjtögess... :D Azt hittem hogy csak elektromos van füthető nincs.Így kell vennem ilyet is :blink: (tényleg el kell gondolkodjak a jövőt illetöen :) :) :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 Ha már a tükör a téma: Nekem legjobban a korábbi évjáratok szögletes tükrei tetszenek a legjobban. Szerintem az harmonizál leginkább az F-es széria alakjával (főleg a caravan-éval). Nekem nem tetszenek annyira ezek a kiálló, lekerekített, agyon design-olt tükrök. Persze az ízlések eltérőek (szerencsére). :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 Ha már a tükör a téma: Nekem legjobban a korábbi évjáratok szögletes tükrei tetszenek a legjobban. Szerintem az harmonizál leginkább az F-es széria alakjával (főleg a caravan-éval). Nekem nem tetszenek annyira ezek a kiálló, lekerekített, agyon design-olt tükrök. Persze az ízlések eltérőek (szerencsére). :) Nekem tetszik az íves tükör a caravan-omon! Viszont valamelyik nap láttam egy öszvér megoldást! Csúnya volt! Egyik oldalt íves, másikon szögletes. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 Nekem tetszik az íves tükör a caravan-omon! Viszont valamelyik nap láttam egy öszvér megoldást! Csúnya volt! Egyik oldalt íves, másikon szögletes. :blink: Egyelőre még az enyém is íves. Az öszvér megoldás elég gáz! Hogy lehet valaki ennyire igénytelen? Vagy csak ideiglenes a megoldás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 Egyelőre még az enyém is íves. Az öszvér megoldás elég gáz! Hogy lehet valaki ennyire igénytelen? Vagy csak ideiglenes a megoldás. Nem hinném, hogy ideiglenes... azonos volt mindkettőn a fényezés...szóval igénytelen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vajda Tivadar Elküldve Január14, 2006 Megoszt Elküldve Január14, 2006 Szeretném a segitségeteket kérni!Tudna valaki olyan képet közölni,ahol elöl Angels lámpa van Lumma jellegü homlokfallal!Nagyon fontos lenne s kérném a véleményeteket róla!A homlokfal a bordás s lámpára ill. az indexre ivelt-szempillás- boritású!Elöre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 sok mindent már nem kell vennem,hogy ilyen legyen de a sárga szín az marad. :) Már csak össze kell rakni. meg vehetnel egy olyan hutomeszkot mint az enyém Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts