Tápiószecső Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Akkor neked gondolom a W csoport van benne. :) Látom közben már a Gabi is írta. :) Az mit jelent, és milyen van még? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 C-s :blink: De pl. F13-ban a C-sből is létezett legalább kétféle áttételsor. :) Ugyanígy F15-ben is volt módosítás ugyanazon jelölésű áttételsoron. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 C-s :blink: De pl. F13-ban a C-sből is létezett legalább kétféle áttételsor. :) Ugyanígy F15-ben is volt módosítás ugyanazon jelölésű áttételsoron. :lol: na, akkor mostmár azt is áruld el hogy nekem milyen van :) ('93 C14NZ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 na, akkor mostmár azt is áruld el hogy nekem milyen van :blink: ('93 C14NZ) vmi f13 lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 C-s :blink: De pl. F13-ban a C-sből is létezett legalább kétféle áttételsor. :) Ugyanígy F15-ben is volt módosítás ugyanazon jelölésű áttételsoron. :lol: Neked milyen volt alapból az anno még családi 1.6-ban?Mert akkor olyan az enyém is! :) Mármint a váltó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Neked milyen volt alapból az anno még családi 1.6-ban?Mert akkor olyan az enyém is! :blink: Mármint a váltó! Szerintem F15 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Anti, a DBilas cuccról tudsz írni pár tapasztalatot ? Olyanokra gondolok, mint pl. alapjáratot mennyire befolyásolja, fogyasztásban mire lehet számítani, milyen ford.szám tartományban dob nagyot, van-e valami érdekes hatása (pl. nehezebben indul be az autó), szükséges-e hozzá módosítani a vezérlőelektronikát, stb, stb... És a feléből mennyit engedsz ? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Nekem F15 van, eredetileg W-s áttételsorral (abból csak egyféle létezett) és 3.55 végáttétellel. De neked nem bizti hogy ugyanilyen van, mert pl. mást raktak a légkondisokhoz... Meg tudod nézni, ha a bal keréknél aláfexel, és megnézed a váltó oldalán legalul a számot. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
VectraZo Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Lehet nem ez a legjobb fórum, de van valakinek tapasztalata sperr difivel elsőkerekes autóban? Használható marad az autó sima hétköznapi használatban is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 nekem a gyári 20 vagy 25%-os volt a gsiben (f18+ váltó, most amúgy a coupénál van a gép) ő azt mondta, nem érez semmit, én azt mondom, esőben azért hatásosabban lehetett gyorsítani, meg közlekedni hátrányát nem tapasztaltam Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 A "gyári sperrnek" köze sincs az eredeti elképzeléshez, az inkább csak egy szorított difi. Viszont azzal még lehet mindenféle előképzettség nélkül közlekedni a közúton. :blink: Nekem a versenyautóban van egy lamellás sperr, nem a legerősebb fajtából, de ezzel is meg kell küzdeni rendesen. :) Tény hogy nem utcára van kitalálva, előnye csak akkor van, ha padlógázzal közlekedsz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 nem igazán vágom, hogy mitől bonyolultabb sperrel közlekedni :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 nem igazán vágom, hogy mitől bonyolultabb sperrel közlekedni :blink: Pl: kanyarban is nyomványolni kell a gázpedált. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Pl: kanyarban is nyomványolni kell a gázpedált. mé? nem kanyarodik a kerék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 mé? nem kanyarodik a kerék? Majd az avtóversenyző úr szemléltesen + elmondja :blink: Asszem valamelyik íven forgó kerék blokkolni fog, ha nincs hajtás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 jó, mondjuk 100%-os sperrnél de 50 alatt? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 jó, mondjuk 100%-os sperrnél de 50 alatt? :blink: Asszem a kormány sem tekeredik vissza magától... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Asszem a kormány sem tekeredik vissza magától... ejj, mekkora probléma :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 ezzel kanyarodj tempósan, bazz úgy elszáll a feneke, mind állat :blink: de nagyon zsír Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 a kombi nagy előnye, hogy kib jól áll neki a hátuljának ültetése...erre ez meg majd orra bukik :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Elejében egy 40-es, hátul meg szinte semmi?Vagy rosszul látom?Mindenesetre érdekes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Bazs! Látszik hogy még nem vezettél elsőkerekes sperres autót. :blink: A gázt és a kormányzást ésszel összehangoltan kell kezelni, különben nagy meglepetések érnek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
VectraZo Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Valami ilyesmire gondoltam én is :-) Akkor nem eröltetem ezt a sperres témát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 ezzel kanyarodj tempósan, bazz úgy elszáll a feneke, mind állat :) de nagyon zsír De viszont nem gurul ki a sörösüveg, amikor felnyitod a csomagtartót! Nem egy utolsó szempont! :blink: :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts