warwolf Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Kb. ugyan ennyi. Bár nemtom mennyire gyakori és hogy milyen kihajtások vannak hozzá. :blink: ha lesz majd esetleg kószainfód róla, plz jelezd! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Ez itt egész igényesre sikerült, bár nekem annyira nem jönnek be ezek a kerek fényszórók Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 nem véletlenül akartam én del van-t venni anno :blink: gyönyörűen meg lehet csinálni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Ez nekem annyira nem gyerebe. Főleg a 206os géptető beömlőkkel, meg a lámpamaszkkal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 ez az autó tényleg sok, de nézd azt a nagy fémfelületet ott hátul! gyönyörű :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 ez az autó tényleg sok, de nézd azt a nagy fémfelületet ott hátul! gyönyörű :) A többi tényleg nem rossz. Szép a hátsó keréknél lévő ív is, tiszta caravan Gsi. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 kell egy del van :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 kell egy del van :blink: Kezdődik... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 áááá, nem is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 http://iaro.srv.hu/kep/astraf.JPG Ez itt egész igényesre sikerült, bár nekem annyira nem jönnek be ezek a kerek fényszórók ez egy hányás. amióta leadták a moziba a fast&furioust nem látni igényesen megcsinált autót, csak ezeket a giccses undormány szarokat. szánalmas. jav: levettem a képet linkre Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 amióta leadták a moziba a fast&furioust helyesen úgy írjuk, "moziban" :) amúgy a lökös gyári gsi, alatta a toldat kb azóta kapható, amióta van gsi, tehát erősen a 90es évek eleje a lámpa a nyolcvanas években volt nagy divat, tehát szintén a f&f előtti időkből származik a csavart küszöb az egyetlen, ami kérdéses, de az meg az e36os M3-ról lett koppintva, tehát szintén a 90es évek eleje szóval nem látom az összefüggést :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 helyesen úgy írjuk, "moziban" :) amúgy a lökös gyári gsi, alatta a toldat kb azóta kapható, amióta van gsi, tehát erősen a 90es évek eleje a lámpa a nyolcvanas években volt nagy divat, tehát szintén a f&f előtti időkből származik a csavart küszöb az egyetlen, ami kérdéses, de az meg az e36os M3-ról lett koppintva, tehát szintén a 90es évek eleje szóval nem látom az összefüggést :blink: szerintem akkor is csúnya. a FF es hozzászólást pedig akkor az "új" autókra akkor is tartom Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 az a lámpion még a kadettnél jött be és sztem is fain! de nekem jobban bejött a kombi astra szemesen.... na az naggyon teccetttt :) meg a bazs calija :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 szerintem akkor is csúnya. elfogadom. ízlések és pofonok :D a FF es hozzászólást pedig akkor az "új" autókra akkor is tartom nem feltétlenül értek egyet, de legyen de nekem jobban bejött a kombi astra szemesen.... na az naggyon teccetttt :) akkor vedd meg: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 :) meg a bazs calija :blink: megvehetted volna azt is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 :blink: nekem csak felni kellett volna é :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 na jól van, ne offoljunk tovább :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Nekem is nagyon tecc. az a VAN. :blink: Ez van. :) Belefér egy csomó rekesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Gyárilag a zártházas f13 volt benne 4.18 véggel, de a W fokozatokkal, így a belét cserélte C-re (sportfokozat) és végáttétel marad. Most F13 4.18C-m lett. Élménybeszámoló (akit érdekel): Patyitól kiállás egyesben sokkal kellemesebben indul, de semmi extra. Kiérek, elkezdem nyomni kettőben (igen, üzemmeleg volt a moci :blink: ), jól megy, de nem egetverő a különbség. Paty szerint kettőben jót lép. Gondoltam ok, azért van érezhető változás, de nem vészes. Gyorsan le is tettem a gépet. Este megyek focizni, Árpád-híd, gondoltam eltolom neki (igen, itt is üzemmeleg volt), hát itt jött a megdöbbenés. 3-4-5ben olyat megy, hogy hűha. Nem szoktam túlreagálni a gyorsulást, de ez meglepett. 150, 4es tiltás olyan gyorsan jött, mint eddig a 3as 5000. :) Gyorsan el is vittem egy tesztútra. Lényeg 2-3-4-5 nagyságrendekkel használhatóbb, már kettőben jobban megy, de 3tól az igazi. 5ben jobban megy, mint régen 4ben. Sokkal kényelmesebb vezetni városban. Elején többet kell váltani, de utána csak 3-4-5. Valami zseniális lett, most nagyon virulok. :lol: :D :o Iszonyat megy (persze csak az én dimenziómban B) ). Viszont vicces, hogy a 4es 150nél tilt. B) Azért a fogyasztásodra kíváncsi leszek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Szerintem városban nem lesz jelentősen több, ha normálisan használom. Gyakorlatilag most 50nél már tudok 4esben, vagy 5ösben menni. 90 felett, viszont felejtős a dolog, mert 90nél 3000-et forog az 5ös (régen 110nél forgott ennyit). De majd úgyis irokm infót. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Szerintem városban nem lesz jelentősen több, ha normálisan használom. Gyakorlatilag most 50nél már tudok 4esben, vagy 5ösben menni. 90 felett, viszont felejtős a dolog, mert 90nél 3000-et forog az 5ös (régen 110nél forgott ennyit). De majd úgyis irokm infót. :blink: Na ez érdekes mert nekem is 4.18 van benne és nálam most 3000 kb. 110-nél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 "Az sehogy,de olvastam hogy a 18-asnál a főáttétel 3.74 a 20-asnál pedig 3.55. Ami azt jelenti hogy ennyi főtengelyfordulat jut 1 kerékfordulatra." F18nál és F20nál is van többféle verzió az áttételekre és a végáttételre nézve. :lol: A főtengelyfordulat pedig nem csak a végáttételen megy keresztül, így nem igaz a fenti állítás. :blink: Tom! Örülök hogy végül is sikerült a rövidítés. :) Warwolf! Részleteket a Patyi Lacitól kérdezz, megmondja hogy milyen lehetőségeid vannak F16 esetében. A telszáma: 30/9226040 De neked most a fehér Astra maradt meg? Mert abban nem is F16 van... Tsz! De neked valószínű a csoportáttételek hosszabbak. :D Mint régen Tomnak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Na ez érdekes mert nekem is 4.18 van benne és nálam most 3000 kb. 110-nél. Akkor neked gondolom a W csoport van benne. :blink: Akkor neked gondolom a W csoport van benne. :) Látom közben már a Gabi is írta. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Warwolf! De neked most a fehér Astra maradt meg? Mert abban nem is F16 van... hanem? :) :) Mer'én aztat hittem!Bár nézni még nem néztem. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Már hitted ezt korábban is... :blink: Akkor is mondtam hogy nem az. :) Öregszel. :) Szal vagy F15, vagy újfajta F13, mint Tomnak. :D Ha F15, akkor van egy rövid végáttétem a számodra eladó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Már hitted ezt korábban is... :blink: Akkor is mondtam hogy nem az. :) Öregszel. :) Szal vagy F15, vagy újfajta F13, mint Tomnak. B) Ha F15, akkor van egy rövid végáttétem a számodra eladó. :lol: Megskubizom. :D Aztán majd lehet, hogy egyezkedünk! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts