Stock16v Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Én is azt hittem eddig hogy f20-asom van de most hogy le kellett venni a mocról kiderült hogy f18-as. Ha jól tudom ez még rövidebb mint az f20,aminek még külön örülök is,mert autópályán úgy sem közlekedek sűrűn. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Hát én is sajnálom, főleg hogy feleslegesen kellett elmenned Lacihoz. :) Akkor most van egy eladó F15 váltórövidítő kihajtásom. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Hát én is sajnálom, főleg hogy feleslegesen kellett elmenned Lacihoz. :) Akkor most van egy eladó F15 váltórövidítő kihajtásom. :blink: Annyira nem gáz, mert volt neki rövid F13 bele. :lol: Sajnálom hogy a leboltot money nem hozzád megy. Ha már máshogy nem tudlak támogatni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Annyira nem gáz, mert volt neki rövid F13 bele. :) Sajnálom hogy a leboltot money nem hozzád megy. Ha már máshogy nem tudlak támogatni... :) Nem baj, legalább nem mentél feleslegesen! :D Az a mani is neki ment volna, még lógok 100-zal... :lol: No és milyen a rövid váltóval? :blink: Vagy még nincs kész? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Hát én is sajnálom, főleg hogy feleslegesen kellett elmenned Lacihoz. :) Akkor most van egy eladó F15 váltórövidítő kihajtásom. :blink: az mire is jo? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Nem baj, legalább nem mentél feleslegesen! :D Az a mani is neki ment volna, még lógok 100-zal... :lol: No és milyen a rövid váltóval? :) Vagy még nincs kész? Még dolgozom, de szerintem e pillanatokban készül el. :) 3-4 között megyek érte, aztán este beszámoló. Még nemtom milyen rövid lesz. :blink: az mire is jo? Ne akard megtudni. Csak hátránya van. Tényleg. Teljesen felesleges utcára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Én is azt hittem eddig hogy f20-asom van de most hogy le kellett venni a mocról kiderült hogy f18-as. Ha jól tudom ez még rövidebb mint az f20,aminek még külön örülök is,mert autópályán úgy sem közlekedek sűrűn. :blink: F18+ ? jóó az :) nekem is az van.. nekem tetszik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Tom! Mekkora végáttételt rak bele? És mekkora volt benne gyárilag? "az mire is jo?" Rövidebbek lesznek a fokozatok... jobban gyorsul. Viszont a végsebessége is csökken. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 F18+ ? jóó az :) nekem is az van.. nekem tetszik :) Igen tudom hogy a tiédben is f18 van,már olvastam valahol. :lol: Külsőre is ugyanaz a két masina. :blink: De az én váltóm nem hiszem hogy +os lenne.Az a speert jelenti gyárilag ha jól tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Tom! Mekkora végáttételt rak bele? És mekkora volt benne gyárilag? "az mire is jo?" Rövidebbek lesznek a fokozatok... jobban gyorsul. Viszont a végsebessége is csökken. :blink: kosz. igy mar ertem hat az en motorkamnal nem sok ertelme lenne... szerintem igy is eleg rovidek a fokozatok. legalabbis az elso 3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 sikerült a kormányt beszerelnem pár napja. azóta nincs már tányértörlés vezetés közbe :lol: izomból kell nyomni :) ezt meg hogy érted??? :) Nem csúszik le a kezed róla,jobb a fogáspontja,így? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Úgy érti hogy sokkal nehezebb lett tekerni a kormányt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Úgy érti hogy sokkal nehezebb lett tekerni a kormányt. Hát ha nehezebb lett akkor nekem mégsem kell...eddig is kajak volt,merhogy nincs szervó,de úgy már nem ér annyit,hogy még harcoljak is vele :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Hát ha nehezebb lett akkor nekem mégsem kell...eddig is kajak volt,merhogy nincs szervó,de úgy már nem ér annyit,hogy még harcoljak is vele :blink: Azegyik Cartárs árult asszem egy szervós cuccost itt nem is olyan régen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Hát ha nehezebb lett akkor nekem mégsem kell...eddig is kajak volt,merhogy nincs szervó,de úgy már nem ér annyit,hogy még harcoljak is vele :blink: Mivel a gyári kormány átmérője 36-37cm és a sporkormány amit andris22 meg én is vettem az meg 32cm-s ezért nehezebb tekerni.De lehet kapni nagyobb átmérőjü kormányokat is pl:35cm-est aminél már akkora különbség nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Mivel a gyári kormány átmérője 36-37cm és a sporkormány amit andris22 meg én is vettem az meg 32cm-s ezért nehezebb tekerni.De lehet kapni nagyobb átmérőjü kormányokat is pl:35cm-est aminél már akkora különbség nincs. így van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Én is azt hittem eddig hogy f20-asom van de most hogy le kellett venni a mocról kiderült hogy f18-as. Ha jól tudom ez még rövidebb mint az f20,aminek még külön örülök is,mert autópályán úgy sem közlekedek sűrűn. :) és ez hogy derült ki? :blink: igy mennyit forog 160-nál ötösben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Tom! Mekkora végáttételt rak bele? És mekkora volt benne gyárilag? "az mire is jo?" Rövidebbek lesznek a fokozatok... jobban gyorsul. Viszont a végsebessége is csökken. B) Gyárilag a zártházas f13 volt benne 4.18 véggel, de a W fokozatokkal, így a belét cserélte C-re (sportfokozat) és végáttétel marad. Most F13 4.18C-m lett. Élménybeszámoló (akit érdekel): Patyitól kiállás egyesben sokkal kellemesebben indul, de semmi extra. Kiérek, elkezdem nyomni kettőben (igen, üzemmeleg volt a moci :blink: ), jól megy, de nem egetverő a különbség. Paty szerint kettőben jót lép. Gondoltam ok, azért van érezhető változás, de nem vészes. Gyorsan le is tettem a gépet. Este megyek focizni, Árpád-híd, gondoltam eltolom neki (igen, itt is üzemmeleg volt), hát itt jött a megdöbbenés. 3-4-5ben olyat megy, hogy hűha. Nem szoktam túlreagálni a gyorsulást, de ez meglepett. 150, 4es tiltás olyan gyorsan jött, mint eddig a 3as 5000. :) Gyorsan el is vittem egy tesztútra. Lényeg 2-3-4-5 nagyságrendekkel használhatóbb, már kettőben jobban megy, de 3tól az igazi. 5ben jobban megy, mint régen 4ben. Sokkal kényelmesebb vezetni városban. Elején többet kell váltani, de utána csak 3-4-5. Valami zseniális lett, most nagyon virulok. :) :lol: :D Iszonyat megy (persze csak az én dimenziómban :o ). Viszont vicces, hogy a 4es 150nél tilt. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Tom! És mindezt mennyiért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Tom! És mindezt mennyiért? 37, mindennel együtt. Szerintem állat, bőven megérte. Az egész csoprttengely 3000km-t futtott, egy G Astrában. Még rajtavan a gyári vonalkód papír. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 és ez hogy derült ki? :blink: igy mennyit forog 160-nál ötösben? Hát úgy derült ki hogy ott van a szám a váltó tetején,ami beépített állapotban is látszik de nehezen észrevehető,és megmondom őszintén sohasem figyeltem mert én megvoltam győződve róla hogy 20-as. De most hogy szét volt szedve a mocim és a váltó is az asztalon volt jól látható volt hogy inkább 18-as az. :D Ilyet meg ne kérj tőlem Redi hogy nézzem meg mennyit forog 160-nál,mert lehet hogy az új gyűrűk nem díjjaznák. :lol: Ja vagy az hogy derült ki hogy rövidebb mint az f20? :) Bocsi egy kicsit késő van. :) Az sehogy,de olvastam hogy a 18-asnál a főáttétel 3.74 a 20-asnál pedig 3.55. Ami azt jelenti hogy ennyi főtengelyfordulat jut 1 kerékfordulatra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Nem szoktam túlreagálni a gyorsulást, de ez meglepett. Ez a mondat nagyon ott van. :blink: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Ez a mondat nagyon ott van. :blink: :) :) Hangsúlyozom, hogy az eddigi tudásához képest!!!! Abszolult értékben még igencsak bőven van mit fejlődni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Hangsúlyozom, hogy az eddigi tudásához képest!!!! Abszolult értékben még igencsak bőven van mit fejlődni... :blink: Kíváncsi lennék, hogy mennyibe kerül egy ilyen rövid cucc egy F-16-ba.Info esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Kíváncsi lennék, hogy mennyibe kerül egy ilyen rövid cucc egy F-16-ba.Info esetleg? Kb. ugyan ennyi. Bár nemtom mennyire gyakori és hogy milyen kihajtások vannak hozzá. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts