kavics Elküldve December17, 2005 Megoszt Elküldve December17, 2005 Hali Szerintetek hogy nézne ki egy ilyen szárny egy F Astra Sedanon? http://www.kep.tar.hu/buazs/50189050/18231154#2 borzalmasan.... ez volt as finomabbik megfogalmazás... :lol: de a te kocsid, úgyhogy neked kell tudnod Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Igen, + még egy ugye amit nem küldtek el... ;) Az már így majdnem 100e.... :lol: :lol: :lol: :D nem csak a lampaval de akarmi massal is be lehettett volna, és meg mindig be lehet fürödni ez van .. egyébként ez a téma meg nincs lefutva részemröl!! most miert akarsz mindenkit eltantoritani attol hogy ebay-en is vasarolhat ?!?!?! neked is elég sokat segitettem ?! "és tovabbra is teszem ha épp ugy alakul" és mas egy rossz szot sem szolt sorry ha én nem a te céged reklámozom max az is egy alternativ megoldas mas bolt , és az ebay mellett és tovabbra is adok olyan jellegü tanacsot merre olcsobb! és hol érdemes vasarolni.. ha ezt valaki megkérdezi Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Hali Érdekelne hogy a toronymerevitö azon kivül hogy jol mutat a motortérben van valamilyen hatással az autó kanyarban elöfordulo billennésére? Gondolom valami ilyesmi szerepet szánnak ennek a vasdarabnak. Vagy csak optikailag nyujt egy kis vadságot Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Hali Érdekelne hogy a toronymerevitö azon kivül hogy jol mutat a motortérben van valamilyen hatással az autó kanyarban elöfordulo billennésére? Gondolom valami ilyesmi szerepet szánnak ennek a vasdarabnak. Vagy csak optikailag nyujt egy kis vadságot Ültetett futóműnél a tornyok csavarodását, "bemozdulását" hivatott megtámasztani, ezzel is növelve a futómű stabilitását elöl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Amúgy én annó én próbáltam egyet....kölcsönkaptam kipróbáltam nem ért semmit, és ugyanígy volt vele a cumó tulaja is, azért kaptam kölcsön...bár jelezném, hogy ez lassan 2 éve volt, és azóta is nálam van... :lol: :lol: Jéééééééééééééééééééé. Az az enyim. :lol: ;) :D Egyébként egy próbát megér a berakása, 1,4-nél kicsit változtat a karakterisztikán. Hátha valakinek épp úgy tetszik. Szívesen kölcsönadom másnak is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs25 Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Császtok. Nem tudja netán valamelyikőtök, hogy hol lehetne valami ilyesféle toldalékot venni? http://kep.tar.hu/buazs/50189050/18315782#2 http://kep.tar.hu/buazs/50189050/18315781#2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Császtok. Nem tudja netán valamelyikőtök, hogy hol lehetne valami ilyesféle toldalékot venni? http://kep.tar.hu/buazs/50189050/18315782#2 http://kep.tar.hu/buazs/50189050/18315781#2 Ami az elején van abban took segíteni, kb. 25.000 Ft és az apotuning.hu. Én nem rég voltam ott és és haveromnak csinált hátsó nagy lököst a corsára és elég korrekt lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Ami az elején van abban took segíteni, kb. 25.000 Ft és az apotuning.hu. Én nem rég voltam ott és és haveromnak csinált hátsó nagy lököst a corsára és elég korrekt lett. Hali Azért ez elég drága dolog én azt hittem hogy nem kérik el ennyire. Egyébként csak az a kis toldat ennyi vagy kompletten összereakva és csak fel kell pásszintani a kocsira a lököst. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 . Egyébként csak az a kis toldat ennyi vagy kompletten összereakva és csak fel kell pásszintani a kocsira a lököst. Üdv Sztem csak a toldat kerül ennyibe.Célszerű máshol is megnézni, mert vannak olcsóbb helyek.Kecskeméten én is tudok ajánlani egy spoilerest. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Hát nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem ez a toldozgatás sosem jött be. Itt mifelénk is van 1-2 astra ami áll 28 összetevőből már ami utólag rákerült,és halál fos az egész. Van viszont kislökösös gsi(mint az enyém),15ös alufelni,iszonyatosan leültetve (-75-60mm), egy dtm-es pufó és jocakát.Nagyon baró! Lehet kis átalakítással igényesen tuningolni,és lehet minden szir-szart ráaggatni ami szerintem sosem lesz olyan.Legalábbis az én szememben. Ha már toldatról van szó akkor ez igen:(Irmscher) Bocsi ha valakit megbántottam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Hát nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem ez a toldozgatás sosem jött be. Itt mifelénk is van 1-2 astra ami áll 28 összetevőből már ami utólag rákerült,és halál fos az egész. Van viszont kislökösös gsi(mint az enyém),15ös alufelni,iszonyatosan leültetve (-75-60mm), egy dtm-es pufó és jocakát.Nagyon baró! Lehet kis átalakítással igényesen tuningolni,és lehet minden szir-szart ráaggatni ami szerintem sosem lesz olyan.Legalábbis az én szememben. Ha már toldatról van szó akkor ez igen:(Irmscher) http://kepfeltoltes.hu/thumb/051219/michi7...ltoltes.hu_.jpg Bocsi ha valakit megbántottam! állat. de ezzel menni is tudsz? nálunk a benzinkútig nem jutnék el vele, hogy le ne törjön minden. : :blink: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 én ezt kiegésziteném: Lehet kis átalakítással igényesen tuningolni,és lehet minden szir-szart ráaggatni ami szerintem sosem lesz olyan....... ........és sose lesz szééppp!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 állat. de ezzel menni is tudsz? nálunk a benzinkútig nem jutnék el vele, hogy le ne törjön minden. : :blink: :lol: :) Azt aláírom hogy a magyar utakon ez nem lenne hosszú életű,de az a halálom amikor minden van rajta ami rárakható,de maradjon a gyári futómű 13-as aluval meg nagy ballonos gumival hogy komfortos legyen,meg hogy a spoiler le ne törjön. :) És ilyen nem is kevés van!!(mifelénk) Képet azért nem akarok felrakni,pedig tudnék,mert tényleg nem akarok megbántani senkit,és mert lehet hogy keményen dolgozott érte csak izlése nem nagyon van. A sponsored by mami feliratos nem ide tartozik,de ott ki is hagyott 1et a szivem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 Hát nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem ez a toldozgatás sosem jött be. Itt mifelénk is van 1-2 astra ami áll 28 összetevőből már ami utólag rákerült,és halál fos az egész. Van viszont kislökösös gsi(mint az enyém),15ös alufelni,iszonyatosan leültetve (-75-60mm), egy dtm-es pufó és jocakát.Nagyon baró! Lehet kis átalakítással igényesen tuningolni,és lehet minden szir-szart ráaggatni ami szerintem sosem lesz olyan.Legalábbis az én szememben. Ha már toldatról van szó akkor ez igen:(Irmscher) Bocsi ha valakit megbántottam! Igen szép az irmscher meg a reiger de szerintem nem mindenki fog venni 60 ezer körül toldatot, ja és még azt lefényezteti :blink: Különben én se vagyok híve az üvegszálas megoldásoknak, na meg gsi utánzat motorháztető kopoltyúknak amik kegyetlen sz@rok. Szerintem szépen össze lehet rakni egy autót "összetevőkből" ha keveset költesz rá csak ízlés dolga :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs25 Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 Hali. Tud valamelyikőtök segíteni? Tegnap beraktam egy új rádiót a kocsiba egyszer kivágta a biztosítkot amit már kicseréltem de most nem tom miért nem indul az autó. Az aksi rendben Biztosíték rendben mégis az önindíttó meg se moccan. Néztem az önindítót, testet kap plusszt azt nem tudom Mi lehet a baj szerintetek???????? :blink: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 Hali. Tud valamelyikőtök segíteni? Tegnap beraktam egy új rádiót a kocsiba egyszer kivágta a biztosítkot amit már kicseréltem de most nem tom miért nem indul az autó. Az aksi rendben Biztosíték rendben mégis az önindíttó meg se moccan. Néztem az önindítót, testet kap plusszt azt nem tudom Mi lehet a baj szerintetek???????? :blink: :) :) Minden biztosíték rendben van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs25 Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 Gyujtáskapcsoló nem lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 Gyujtáskapcsoló nem lehet? Szóval magnócserlés közben elment a kraft.Hát érdekes.Nem csúszott le v.mi vezeték közben?V.honnan?Önindító absz. nem teker?Se nyik, se mukk?Se hajlandóság?Controllámpák O.K.? Meg ilyenek.............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 srácok! ez miért tuning? :blink: nem a magyarázatokat kérem, hanem azt, hogy máshol folytassátok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 srácok! ez miért tuning? :) nem a magyarázatokat kérem, hanem azt, hogy máshol folytassátok :lol: Hát ez nem az álltalános műszaki problémák? :blink: A macska rúgja meg! :) Bocsesz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs25 Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 Hát azért tuningolom az autót, hogy elinduljon. :blink: :) Kontroll lámpa ok más semmi, meg se nyikkan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs25 Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 áthelyezeve ide: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...0&gopid=148128& bazs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pitt Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 cső hello csákány stb:) a lendkerékből mennyit kell leszedni????? és mennyit javít ez a dinamikán??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 cső hello csákány stb:) a lendkerékből mennyit kell leszedni????? és mennyit javít ez a dinamikán??? mekkora mocihoz? :blink: önmagában biztos nem sokat ér, és tudomásom szerint a könnyített lendkerékkel a könnyebb felpörgés idézhető elő (ugye? ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 A lendkerékből leszedés legyen egy utolsó mozzanat egy átfogó többszázezres tuning után, mielőtt még egy profi chip lenne írva. :blink: Ha most ráraksz egy könnyített lendkereket (~45e), akkor azt veszed észre, hogy marhára erőtlen lesz az autó, mivel egy csomó nyomatékot veszítesz alulról, felső fordulaton meg gyenge marad a moci egyéb módosítások hiányában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts