Tom Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Nekem az egyik barátom műanyagozik azt nem tudom hogy drága vagy olcsó de szépen dolgozik. http://www.apotuning.hu Javítanak és tuningolnak is.Ha csak javítani kell akkor szólj adok egy másik telcsi számot. Érdekelne mindenképpen. A kardánboxnál kéne egy kicsi modosítás, de egyáltalán nem bonyolult, csak egyedi. Meg lehet hogyha már ott vagyok, akkor kivetetem az opeljelet is a hűtőrácsból. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Meg lehet hogyha már ott vagyok, akkor kivetetem az opeljelet is a hűtőrácsból. :lol: Errol meg engem erdekelne info.. Osszel leloptak rola a jelet, aztan ugy dontottem hogy nem rakok fel masikat hanem beracsozom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs25 Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Hali. Akkor úgy tünik. hogy én elég ólcson megusztam a dolgokat mert én 500Ft-ért vettem egy müszeregységet. Aminek semmi baja nincs azt kivéve, hogy 10-et csal az órája. De mégis kevesebb az előzőhöz képest. Egyébként engem is érdekelne, hogy valahol Ajka környékén van e olyan hely ahol megcsinálnák fehérre a lapokat. HA valaki tudna segíteni annak előre is kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs25 Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Ja bocs. úgytűnik igencsak elnéztem hogy mikori témához szóltam hozzá. Mindenesetre tényleg érdekelne ha lenne valaki aki meg tudná mondani, hogy Ajka környékén van e olyan hely ahol számlapokkal foglalkoznak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 más... remélem nem off itt.... ezek az angeleyes lámpák tudják a magasságállítást is? (gyárilag van a kocsiban manuális) Hali Ez engem is érdekelne. Köszi a válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Elviekben tudják, de nem passzol össze az állítómotor pöcke meg a lámpáé, szal kell valami féle műanyagos beavatkozás... Csomóan ezen akadnak fel, hogy akkor nekik nem kell...én még sose használtam, ez kicsit olyan számomra mint az elektromos tükör... :lol: ...Na jó monjuk nálam nem ül be senki hátra... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Elviekben tudják, de nem passzol össze az állítómotor pöcke meg a lámpáé, szal kell valami féle műanyagos beavatkozás... Csomóan ezen akadnak fel, hogy akkor nekik nem kell...én még sose használtam, ez kicsit olyan számomra mint az elektromos tükör... :lol: ...Na jó monjuk nálam nem ül be senki hátra... :lol: S, ha kihorgászod a gyári lámpából azt az állítópöcköt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Őszintén...foglamam sincs...egyszer talán jobban szemrevételezni kéne... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Sziasztok, Elolvastam az egész F Astra Tuning fórumot / . Volt benne 1 hozzászólás már nem tudok ki: Egy dologról írt ami megnöveli (megrezegteti) a a levegő áramlását a szívó részen. Ezáltal jobb lesz az égés és növeli a motór teljesítményét +20% :lol: :lol: . Azt írta még a srác, hogy beszámol a tapasztalatairól, de ezen idáig sem tette. Kérdés: Tud-e valaki erről valamit leírni? (Saját tapasztalatból mert a termékről én is olvastam a leírást) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 +20% egy rezonátorcsőtől.Ühm.......... Muhahahahaha :lol: :lol: :lol: Beszélj csak Atommanóval, hogy mire is jó a Dbilas szívosor.Kb. ott kezdődik a +20% ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Tudom, hogy hülyeség a 20% azért is jeleztem: :lol: :lol: de ha a fele igaz már okés a dolog.......szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Amire ő gondol az a spirex... ...és nem jó pont semmire... Méghogy megpörgeti a levegőt...és akkor mi van...elszédül és jobban tőle a benya? :lol: :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Tehát valaki????????????????? Próbáltad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Amúgy én annó én próbáltam egyet....kölcsönkaptam kipróbáltam nem ért semmit, és ugyanígy volt vele a cumó tulaja is, azért kaptam kölcsön...bár jelezném, hogy ez lassan 2 éve volt, és azóta is nálam van... ;) :lol: Ezektől a csodáktól ne várj semmit...ez olyan mint a direktszűrő, meg a sportkipufogóvég...20%.... :lol: :lol: :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Beépítve vagy a padláson? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Dehogy van beépítve...csak + súly lenne... ...de hogy a padláson vagy hol fogalmam sincs... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Ha véletlen valaha reálelnél....dobhatsz egy pűt kiprobálnám hány száz lovat tesz az 1.4emre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 sajna mivel nem az enyim így nem fog menni... :lol: De hidd el, hogy semmire sem jó...már csak ha belegondolsz is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Tehát a levegő megrezegtetése nem tesz semmit.......ok megértettem. Csak azért gönygyölítettem ezt a dolgot mert láttam a termékről videót is....... így minden elég meggyőző. :lol: És nem tudtam aludni éjeleken át........és kifundáltam hogyan lehetne 1-2 ezelből összerakni ezt az egészet és meg akartam csinálni de előbb azért kérdeztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Tehát a levegő megrezegtetése nem tesz semmit.......ok megértettem. Csak azért gönygyölítettem ezt a dolgot mert láttam a termékről videót is....... így minden elég meggyőző. :lol: És nem tudtam aludni éjeleken át........és kifundáltam hogyan lehetne 1-2 ezelből összerakni ezt az egészet és meg akartam csinálni de előbb azért kérdeztem. Ha ennyire tuningolni akarsz, sztem vedd fel lehetséges tervként, egy SI-re, v. SE-re történő átalakítást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Vagy 0.4 bar-os turbó kit... :lol: Azt még bírják a gyári cumók... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Vagy 0.4 bar-os turbó kit... :lol: Azt még bírják a gyári cumók... :lol: Mi pénzbe kerül egy ilyen kitt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 250.000 körül, de ez legalább ér valamit... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Neeeeeem. Akkoor versenyautót vennék. Ez egy családi autó (karaván mint F1.....Grrrrrr :lol: )csak ha egy kicsit jobban húzna nem volna probléma. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Hát ezektől nem fog... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts