redline Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Akkor megéri :D Most szarakodik az ember olyan gáztelóval ami lehet már rég rossz vagy lesz :roll: ezt mondom :lol: pöcsölsz, hogy találj bontóban (telefon, idő, benzin), majd pöcsölsz a lakatossal (telefon, idő, benzin) és spóroltál 495 Ft-ot közbe meg elb@sztál fél napot...hát ez rulez :lol: :lol: a gsi.tomi meg ne reklámozza, hogy mennyiért hozta mert drágább volt ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Sztem nem gányolás pl. az enyém, még ha nem is kimondottan gyári van benne.S, legalább tuti tartós.Remélem. :roll: Azt azért ne felejtsd, hogy nekünk a telo pusziért volt..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 a gsi.tomi meg ne reklámozza, hogy mennyiért hozta mert drágább volt :lol: :lol: Mé mennyi vót? Annál nem volt több mint amit írtam az biztos. Sőt azt hiszem Pécsre is hoztam valakinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Úgy emlékszem, hogy nekünk ca. 3-4000-ből jött ki. Németországból rendeltem (vagy 5-öt egyből a szekciónak) Eredeti, polírozott, direkt F Astrához! És elég patent! :lol: (olyan, milyennek a tuner telonak lenni kell) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Mé mennyi vót? Annál nem volt több mint amit írtam az biztos. Sőt azt hiszem Pécsre is hoztam valakinek! Nekem! :roll: Az árára nem emlékszem, mert indexet is hoztál. Ezúton is THX! (mindkettő szuperál) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: Sziasztok, Nincs valakinek beszkennelve a műszerfal órák számlapjai? Nekem a fordulatszámos megvan (nagyon jó minőség!) ha kell valakinek. De a sima ford. szám nélküli is [shadow=red:9f7d527585]kellene[/shadow:9f7d527585]. Megszerkeszthető a sz.gépen és őrült jó dolgokat lehet kihozni belőle. Használjátok egészséggel: Kmóra: www.kepfeltoltes.hu/view/051206/km_www.kepfeltoltes.hu_.gif Víz+tank: www.kepfeltoltes.hu/view/051206/tank__s_v_z_www.kepfeltoltes.hu_.gif Fordszám: www.kepfeltoltes.hu/view/051206/fordulatsz_www.kepfeltoltes.hu_.gif :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea[web] Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 :prayer: :prayer: :prayer: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 keresd meg a Rolandot, tud neked mesélni ;-) ]http://www.szamlapok.hu/modules/clockface/...type=33 Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 keresd meg a Rolandot, tud neked mesélni ;-) Az]http://www.szamlapok.hu/modules/clockface/...pe=33Az a baj,hogy a Roland 8ezerért fog neki mesélni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 megnézem, ha házilag csinál magának hátulról megvilágított számlapot :roll: a Roland 8ezerért megcsinálja az órát, ötleteket, tanácsokat ingyen is ad, elég jó fej hozzá csak nem szabad elfelejteni: eltökölhetsz vele napokat + ledezés és a költséged akkor is 4-5e forint, vagy megveheted tőle azt, amit akarsz és a gyári égőkkel olyan színű, amilyet szeretnél, akár órán belül több színnel el kell dönteni, mikor éri meg spórolni ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 megnézem, ha házilag csinál magának hátulról megvilágított számlapot :roll: a Roland 8ezerért megcsinálja az órát, ötleteket, tanácsokat ingyen is ad, elég jó fej hozzá csak nem szabad elfelejteni: eltökölhetsz vele napokat + ledezés és a költséged akkor is 4-5e forint, vagy megveheted tőle azt, amit akarsz és a gyári égőkkel olyan színű, amilyet szeretnél, akár órán belül több színnel el kell dönteni, mikor éri meg spórolni ;-)Azt még kihagytad hogy szétszedi összerakja és garit is vállal rá.Ennyiért tényleg nem éri meg szenvedni vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 Ha valaki akar 14si átalakítást akkor erre mozduljon rá, mert ennél olcsóbban nem nagyon tud alkatrészt szerezni: http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...3d898507&s=1058 És marad egy blokkja és egy váltója tartalékban. (bár mintha ez nem DIS-es gyújtás lenne ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 Bocs rosszul írtam, van jobb is: http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...456c6433&s=1037 Ez már szinte ingyen van. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December11, 2005 Megoszt Elküldve December11, 2005 Hali Az RS TUNING-nál akcis az F ASTRA ANGEL EYES lámpa ha érdekel valakit 69700 rol 55800 ért vesztegetik. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December11, 2005 Megoszt Elküldve December11, 2005 Hali Az RS TUNING-nál akcis az F ASTRA ANGEL EYES lámpa ha érdekel valakit 69700 rol 55800 ért vesztegetik. Üdv Szeritnem még ennél is van jobb ár! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve December11, 2005 Megoszt Elküldve December11, 2005 Szeritnem még ennél is van jobb ár! :lol: Az ebayen most olyan 40ezer körül mozognak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December11, 2005 Megoszt Elküldve December11, 2005 Szeritnem még ennél is van jobb ár! :lol: Nálunk 54.000.- :lol: , de ha az RS szimpibb...:-) :-) :-) Az ebayen most olyan 40ezer körül mozognak. Na lehet onnan is, de jelezném, hogy a 200 EUR az kb ugye 50 ropi, + utalás + szállítás...és akkor azért már 60-nál jársz... Az egyben indexesbe meg pl nem lehet már utólag sem xenont rakni, és nem tudod cserélni a rizségőket ha kiégett, ezért olcsóbb...just as information... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Na most biztos be égek, de mit jelent hogy nálunk 54huf ? kinél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Na most biztos be égek, de mit jelent hogy nálunk 54huf ? kinél? Antinál :lol: FK-s cucokkal foglalkozik meg stb. ha jól toom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Antinál :lol: FK-s cucokkal foglalkozik meg stb. ha jól toom :lol: Mondtam én hogy be égek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Nálunk 54.000.- :lol: , de ha az RS szimpibb...:-) :-) :-) Na lehet onnan is, de jelezném, hogy a 200 EUR az kb ugye 50 ropi, + utalás + szállítás...és akkor azért már 60-nál jársz... Az egyben indexesbe meg pl nem lehet már utólag sem xenont rakni, és nem tudod cserélni a rizségőket ha kiégett, ezért olcsóbb...just as information... :lol: Lehet az ebay-en már olcsobban is venni,de 1ébként a többiben igazad van.Lehet a végeredménynél nem jönnél ki jobban. Viszont ezt nem tudtam hogy nem lehet az egyben indexeseknél cserélni az izzókat. :lol: Az utólagos xenon az mit takar ill.ezeknél a projektoros rész működik tompítottként? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Sziasztok, Elolvastam az egész F Astra Tuning fórumot / . Volt benne 1 hozzászólás már nem tudok ki: Egy dologról írt ami megnöveli (megrezegteti) a a levegő áramlását a szívó részen. Ezáltal jobb lesz az égés és növeli a motór teljesítményét +20% :lol: :lol: . Azt írta még a srác, hogy beszámol a tapasztalatairól, de ezen idáig sem tette. Kérdés: Tud-e valaki erről valamit leírni? (Saját tapasztalatból) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Nem tud valaki egy jó műanyagost, aki viszonylag szépen és olcsón dolgozik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Nem tud valaki egy jó műanyagost, aki viszonylag szépen és olcsón dolgozik? az engem is érdekelne... és egyedi cuccot is csináljon :lol: más... remélem nem off itt.... ezek az angeleyes lámpák tudják a magasságállítást is? (gyárilag van a kocsiban manuális) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Nem tud valaki egy jó műanyagost, aki viszonylag szépen és olcsón dolgozik? Nekem az egyik barátom műanyagozik azt nem tudom hogy drága vagy olcsó de szépen dolgozik. http://www.apotuning.hu Javítanak és tuningolnak is.Ha csak javítani kell akkor szólj adok egy másik telcsi számot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts