Tom Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Mielött belevágnál azért elmondom hogy a gyárilag légzsákos autóknak más agyat kell venni(akkor is ha nem légzsákos kormányt raksz bele)és ez sajnos 15-17ezer között mozog.A kormányok ára 9000ft től kezdödnek. Meg azt is hogy a gyárilag légzsákos Astra kormányoszlopa nem csuklik össze ütközés esetén mint a nem légzsákos, ezért azt is illik hozzá cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 A kombiról kellene ugye? Megpróbálunk Csabival beszélni és megejteni egy fényképet is. Aham. Jóv lenne ha itt lenne, mert hátha többek érdeklődését felkelti :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Meg azt is hogy a gyárilag légzsákos Astra kormányoszlopa nem csuklik össze ütközés esetén mint a nem légzsákos, ezért azt is illik hozzá cserélni.Akkor viszont nem kell légzsákos agyat venni.Nálam marad már ami van erre nem is gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 "hogy a gyárilag légzsákos autóknak más agyat kell venni" Miért is? A lényeg hogy ne tömör legyen a kormányagy, tudjon összecsuklani. De ez akár légzsákos, akár nem, feltétel. Egyébként műszakin és a rendőröknél tök mindegy milyen agy van rajta, semmiképpen nem engedik át/el (gyári főtartozék hiánya). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 "hogy a gyárilag légzsákos autóknak más agyat kell venni" Miért is? A lényeg hogy ne tömör legyen a kormányagy, tudjon összecsuklani. De ez akár légzsákos, akár nem, feltétel. Egyébként műszakin és a rendőröknél tök mindegy milyen agy van rajta, semmiképpen nem engedik át/el (gyári főtartozék hiánya). es ha van mubizonylat?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 "hogy a gyárilag légzsákos autóknak más agyat kell venni" Miért is? A lényeg hogy ne tömör legyen a kormányagy, tudjon összecsuklani. De ez akár légzsákos, akár nem, feltétel. Egyébként műszakin és a rendőröknél tök mindegy milyen agy van rajta, semmiképpen nem engedik át/el (gyári főtartozék hiánya).Met állítolag más a rudazat és nem lehet felrakni a sima kormányagyat én is ugy tudtam hogy egy és ugyanaz de a katalogus szerint nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Ugyanaz, hidd el. :lol: Semmi különbség a racsnin, csak a kábelátvezetés más a légzsák miatt, de az meg úgyis mindegy, hiszen nem lesz légzsák... Műbizonylattal kitörölheted, gyári légzsákos autóba csak légzsákos kormányt lehet rakni, mármint a szabályok szerint. Szal szabálytalan lesz, bármilyen papírt lobogtatsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 es ha van mubizonylat??A gyári légzsák kötelező tartozéka az autónak tehát benne kell lennie.Ezért nem adom el a légzsákos kormányt hogy ha gáz van vissza tudjam cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 es ha van mubizonylat?? Nem a műbizonylat a lényeg, hanem hogy redukálod a kocsi gyári biztonsági berendezéseit. Mondjuk azt nemtom hogy hogy ellenőrzik, hogy gyárilag volt-e benne légzsák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 dupla-légzsák esetén alapból bukta, amúgy meg mondhatod, hogy légzsák nélkül rendelték/rendelted anno nem tehet semmit a kpm-es sem Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Ugyanaz, hidd el. :lol: Semmi különbség a racsnin, csak a kábelátvezetés más a légzsák miatt, de az meg úgyis mindegy, hiszen nem lesz légzsák... Műbizonylattal kitörölheted, gyári légzsákos autóba csak légzsákos kormányt lehet rakni, mármint a szabályok szerint. Szal szabálytalan lesz, bármilyen papírt lobogtatsz.Azt tudom hogy nem lesz szabályos mint ahogy az épített autók 90% nem az,de szerintem a rendőr nem látja hogy gyárilag légzsákos az autó vagy sem.Vagy igen?Tegnap elmentem hogy megvegyem a kormányt és az agyat és ott megmutatták hogy mi a különbség.De nem tudom elmagyarázni mert nem értek hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Hiába mondja. Aki kicsit is ért a dologhoz, látja hogy lágzsákos volt... A kormányművet ugye látni a pedálok felől könnyen... Aztán meg ott van a jelölése több helyen is, valamint az alvázszámból is visszakereshető. Továbbá sok jelölt széria (GL, stb) alapból tartalmazta, nem lehetett sztem anélkül rendelni. Tehát ha meg akarnak, meg tudnak szivatni vizsgán... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 bármit rendelhetsz légzsák nélkül, mivel nem kötlező tartozék, nem kell a forgalomba helyezéshez és ez alvázszámból sem derül ki feltétlenül Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 De a gyártónál a fixen ellátott szériájú autót nem fogják a te kedvedért átépíteni... :lol: Ez nem legó. :lol: De a vita tárgya most ugye az, hogy műszakin simán meg lehet bukni vele, sőt, kpm-es ellenőrzésnél is. Nekem anno egyszer pont a kormányt hánytorgatták fel a rendőrök, pedig az űlés-öv is benne volt már az Astrában! És ha nem beszélem le őket, simán elküldhettek volna a Mozaikba szigorítottra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 de átfogják ha nem hiszed, hívj fel egy szalont, bazz! amúgy rájöhetnél már, hogy nem mindig neked van igazad ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Ha mutatsz nekem pl. 1.6 ecotec szervós Astrát, ami mondjuk 96-ban jött ki, kormánylégzsák nélkül, akkor elhiszem. :D Addig meg maradjunk annyiban, hogy ki tudják deríteni az eredeti légzsákos mivoltát. :lol: Az utsó mondat rád is vonatkozik ám! :lol: Egyébként meg teljesen értelmetlennek tartom ezt a vitát, mert a kpm-esnek vagy a rendőrnek tulajdonképpen meg sem kell tudni indokolnia, miért küld szigorítottra (elég ha van egy sportkormány, ami ránézésre gyanút kelt benne), ott meg mindenképpen kiderül hogy az autó légzsákos volt-e, vagy nem. És akkor gáz van. Kivéve ha közben visszacseréled a kormányt. :lol: Na részemről lezárva. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 És akkor gáz van. Kivéve ha közben visszacseréled a kormányt. :lol:Ezért tartom meg a gyári kormányt így nem lehet gond legalábbis nem akkora :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Jól teszed. :lol: Bár azért nincs ok panaszra sztem, a rendőrök többsége nem cseszeget ilyenekért. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 A GSI-é gyárilag rövidebb, próbálj bontóban keresni, biztosan fogsz találni, meret nem egy kelendő darab. Jaja.. csak ne "új" GSiét!! Érzésemre az enyémben pl. kicsit olyxan 1centit vagy kettőt hosszabb a váltó mint mondjuk petyáéban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 A GSI-é gyárilag rövidebb, próbálj bontóban keresni, biztosan fogsz találni, meret nem egy kelendő darab. Végre egy használható infó!!!!!!!!! :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 Áhá......... És az csak csere és a lüki visszahúzó müanyag pöcök is elfér és használható meg minden? Aszem a fűrész megoldás az egyszerübb és olcsobb volna. De ne értem még mindighogyan lehet megoldani (lehet hogy csak én nem tudom?) mert megnéztem.... Egy centit talán le lehetne de ha többet vágnék, akkor az általam oly sokszor említett lükipöcköt már nem lehetne abba a megfelelő magaságba felhúzni, hogy váltani tudj. 1 cm-nek semmi értelme 3-4 cm már korekt volna. Na erre kéne nekem valami megoldás olyantól aki meg is csinálta nem csak találgatja a lehetséges megoldásokat. Azért köszi a sok segítséget jó csákók vagytok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 Az enyém a szekér, köszönöm szépen! :lol: Ha érdekel alternatíva az Anti ajánlatára írj PÜ-t! :lol: Hali Nagyon jól néz ki ezekkel a lámpákkal a géped, de mit tapasztalsz jobban is világit ezzel mint a gyári lámpával? Válaszodat elöre is köszönönm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 1 cm-nek semmi értelme 3-4 cm már korekt volna. Na erre kéne nekem valami megoldás olyantól aki meg is csinálta nem csak találgatja a lehetséges megoldásokat. Ha nem akarsz fúrni-faragni, akkor a legegyszerűbb ha elfáradsz ide, itt potom 3302Ft-ért kapsz olyat mai 20mm-t rövidít. 0023016-os cikkszámon forgalmazzák amúgy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Madthomas Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 Speed! Láttam az Astrád....nagyon király!!Gratulálok hozzá. Én is szertetnék Angel Eye lámpákat, de hátulra.Tudsz nekem ebben segíteni? Válaszod előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 Speed! Láttam az Astrád....nagyon király!!Gratulálok hozzá. Én is szertetnék Angel Eye lámpákat, de hátulra.Tudsz nekem ebben segíteni? Válaszod előre is köszönöm! ha visszaolvasol 2 oldalt ott a válasz :lol: irj pü-t atommanónak :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts