mélykék76 Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 A rácsért kicsit sokallom érte.Nekem olyasmi megoldás is jó lenne,hogy kiszedni a hűtőrács -keretből a "léceket" és a helyére ilyen nagy lyukú rácsot betenni,jel is maradhat:-) Ezt nem lehet megoldani szépen? Olyasmire gondolok ,mint ami az opelclub.hu kezdőlapján látszik. Láttam ilyen rácsot olcsóért lehet venni több helyen is,csak a kérdés,hogy házilag simán megoldható a csere és szépen fog-e kinézni??????? Ilyet szeretnél kb. ? Szerintem nagyon kajlán néz ki. Ha te szeded szét, akkor arra figyelj, hogy a hűtőrács két azélén található fülek nehogy letörjenek :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Csak nem téged is érdekel a téma? :lol: :wink: A képet szívesen megszemlélném :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Sziasztok, Csak egy kérdésem volna: :?: Meg lehet rövidíteni a váltókart? Mert ahogy néztem ha levágom nem lessz hely a lükverc bizgenytyú felhúzónak...vagy mi a csoda az. Gondolom már írtatok róla el is keztem olvasni a fórumot de kinyomtatva majd 400 oldal (eltart majd egy ideig). Ezért így könyebb volna a segítség. Köszike.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Még egy kérdés: Van valakinek beszkenelve nem fordulat számos Km-óra számlap? (jó dolgokat lehet kihozni így (megszerkesztve). Nekem csak ford szám mérős van (szkenelve) de az aranyomban sima van. Megköszönném :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Ilyet szeretnél kb. ? http://i7.ebayimg.com/01/i/05/76/c8/0c_1_b.JPG Szerintem nagyon kajlán néz ki. Ha te szeded szét, akkor arra figyelj, hogy a hűtőrács két azélén található fülek nehogy letörjenek :wink: Nem olyat.Az nem tetszik. Ilyet: Vagy ilyet: itt az a szemből nézetes virtuális maszk,ami közelről van fotózva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Képet nem tudnár róla prezentálni ? :lol: A kombiról kellene ugye? Megpróbálunk Csabival beszélni és megejteni egy fényképet is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Sziasztok, Csak egy kérdésem volna: :?: Meg lehet rövidíteni a váltókart? Mert ahogy néztem ha levágom nem lessz hely a lükverc bizgenytyú felhúzónak...vagy mi a csoda az. Gondolom már írtatok róla el is keztem olvasni a fórumot de kinyomtatva majd 400 oldal (eltart majd egy ideig). Ezért így könyebb volna a segítség. Köszike.... HEEEEEEEEEEEELP !!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Mindent meg lehet csinálni... :lol: Csak akkor vágj bele ha tudsz olcsón spéci alkatrészeket csináltatni. :lol: (marrós ismerős, olcsó alutömb, stb...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Sziasztok, Csak egy kérdésem volna: :?: Meg lehet rövidíteni a váltókart? Mert ahogy néztem ha levágom nem lessz hely a lükverc bizgenytyú felhúzónak...vagy mi a csoda az. Köszike.... HELP: rükverc magyarosan, eredeti rückwärts... :roll: :wink: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 HELP: rükverc magyarosan, eredeti rückwärts... :roll: :wink: :roll: Én csak parasztossan ismerem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Amúgy ilyen váltórövidítő átalakítót asszem Atommanó cartárs vett magának az Ebayről.Sztem ott nézz szét.Vagy kérdezd meg Atommanót p.ü.-ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Hát a váltókar megrövidítése meg a váltóút rövidítése nem ugyan az... Az előbbihez elég egy fűrész, míg a váltóút rövidítéséhez kell egy új közdarab. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Amúgy ilyen váltórövidítő átalakítót asszem Atommanó cartárs vett magának az Ebayről.Sztem ott nézz szét.Vagy kérdezd meg Atommanót p.ü.-ben. Anti a váltóutat rövidítette meg nem pedig a kart. Asszem Aztec vágott a kárból, de neki is gondja volt a rükivel, tőle kéne bővebb infót szerezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 lassú... :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Mindent meg lehet csinálni... :lol: Csak akkor vágj bele ha tudsz olcsón spéci alkatrészeket csináltatni. ;) (marrós ismerős, olcsó alutömb, stb...) A frcba ez nem is olyan egyszerü akkor :lol: Gondoltam még arra is, hogy kiiktatom a rük...(tolatás menetbe) kapcsolásához szükséges kis muanyag alkatrészeket és így nem kell húzigálni a szoknyát. :lol: Szerinted? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 lassú... :-) :-) Korán van még. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 ÁÁÁÁÁÁ izé bocs... azt amit megfogsz azt tologatsz össze vissza. Amin a váltógomb is van....tehát nem a váltási útat szeretném rövidíteni.....azt már olvastam valahol a forum elején. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Akkor csak fűrész, de ésszel... :-) Nem javasolnám a rükihatároló pöcök kiiktatását, mert gáz ha egyes helyett rükiben indulsz el a lámpánál, és nagyon közel esnek e nélkül egymáshoz a rüki meg az egyes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Újabb kérdéssel érkezek!! Nekem KELLENE egy sportkormány!!!!!!!!!!!! Hol vegyek szépet, olcsót ahol agyat is adnak hozzá!! Ja és nem kell valakinek egy légzsákos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Akkor csak fűrész, de ésszel... :-) Nem javasolnám a rükihatároló pöcök kiiktatását, mert gáz ha egyes helyett rükiben indulsz el a lámpánál, és nagyon közel esnek e nélkül egymáshoz a rüki meg az egyes... az is igaz....... :lol: már korábbanírtam, hogy megnéztem de nem értem hogyan lehetne mert ha rövidebb lesz akkor beleér a bizgenytyü :!: Erre kéne megoldás... :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 A megoldás, hogy nem kell belőle fél métert levágni... :-) pár centit én is lenyestem belőle... .-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 köszi.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Nem olyat.Az nem tetszik. Ilyet: Vagy ilyet: itt az a szemből nézetes virtuális maszk,ami közelről van fotózva. Jaaaaaaaaa csak azt hittem azt szeretnéd maradjon a jel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 HEEEEEEEEEEEELP !!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: A GSI-é gyárilag rövidebb, próbálj bontóban keresni, biztosan fogsz találni, meret nem egy kelendő darab. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Újabb kérdéssel érkezek!! Nekem KELLENE egy sportkormány!!!!!!!!!!!! Hol vegyek szépet, olcsót ahol agyat is adnak hozzá!! Ja és nem kell valakinek egy légzsákos?Mielött belevágnál azért elmondom hogy a gyárilag légzsákos autóknak más agyat kell venni(akkor is ha nem légzsákos kormányt raksz bele)és ez sajnos 15-17ezer között mozog.A kormányok ára 9000ft től kezdödnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts