Stock16v Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Ez ugye Brembo Max tárcsa? Szerintem jól fognak 1ütt muzsikálni! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Ez ugye Brembo Max tárcsa? Szerintem jól fognak 1ütt muzsikálni! :wink: Igen :D Meglássuk, reméljük a legjobbakat :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Igen :D Meglássuk, reméljük a legjobbakat :P Hát talán tényleg nem lesz túl rossz... :D Ráadásul az ára is igen kedvező volt, asszem nekem is megvan a jövendőbeli váltótípusom. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Hát talán tényleg nem lesz túl rossz... :D Ráadásul az ára is igen kedvező volt, asszem nekem is megvan a jövendőbeli váltótípusom. :wink: Wieviel? Ha nem titok? :roll: (Bár a jelenlegi féktárcsámban még csak 14ezer km van) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 ...Wieviel? Ha nem titok? :roll: (Bár a jelenlegi féktárcsámban még csak 14ezer km van).... Abszolút nem titok, :arrow: Blitz - az "árfelelős", tessen megkérdezni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Nékem is érkezik az évadzáróra a szett.A GSI első tárcsája és betétje elég viseletes, aztán kicserézzük szép, és újakra.Brembo+Ferodo combo. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Skacok! Nem kellene valakinek egy 40mm-es futómű? (F astra 5 v. 4 ajtós alá való!) (Race Land a gyártója) Rugó + gátlók - új! ár: 55e Ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve November20, 2005 Megoszt Elküldve November20, 2005 Speed! Tied ez myastra.fw.hu??? Gyönyörű az a gép.Ha a tied,mennyibe vannak azok a lámpák és hol lehet megrendelni/beszerezni???:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Jaygab! pü ment... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Jaygab! pü ment... :-) Szépen be lett spam-pam-elve :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Sziasztok! Aki tud adjon tippet! Modelfrisített F astrámba érdekelne jel nélküli maszk! Az is nagyon tetszett volna ha a gyári rácsozás folytatódott volna de a műanyagos emberke nagyon sokat mondott a műtétre! Hol tudok ilyet reális áron szerezni? Érdekelne még szemöldök,de nem gagyi hanem ami szépen áll az autón! Caravánra tető spoiler (mármint a csomi ajtóra spoiler).Mindez persze olcsón! Ja és speed, az ültetőszett nem jó komboba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Sziasztok! Aki tud adjon tippet! Modelfrisített F astrámba érdekelne jel nélküli maszk! Az is nagyon tetszett volna ha a gyári rácsozás folytatódott volna de a műanyagos emberke nagyon sokat mondott a műtétre! Hol tudok ilyet reális áron szerezni? Érdekelne még szemöldök,de nem gagyi hanem ami szépen áll az autón! Caravánra tető spoiler (mármint a csomi ajtóra spoiler).Mindez persze olcsón! Ja és speed, az ültetőszett nem jó komboba? Atommanónak küldj egy pü-t, asszem elég sok dologban tud majd segíteni. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 PoviCsabi! Privát ü. ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Speed! Tied ez myastra.fw.hu??? Gyönyörű az a gép.Ha a tied,mennyibe vannak azok a lámpák és hol lehet megrendelni/beszerezni???:-) Az enyém a szekér, köszönöm szépen! :lol: Ha érdekel alternatíva az Anti ajánlatára írj PÜ-t! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Caravánra tető spoiler (mármint a csomi ajtóra spoiler).Mindez persze olcsón! Na, ez nem lesz könnyű! Erre már én is pályázok egy ideje :? . :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Na, ez nem lesz könnyű! Erre már én is pályázok egy ideje :? . :wink: Az egyik szekciótársunknak már csináltak, ott ahol az enyém és Wolfié is készült. Szal mindhárom tipusra (sedan, 5 ajtós vagy gsi, caravan) tud hátra spoilert, és mindben van féklámpicsek is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Az egyik szekciótársunknak már csináltak, ott ahol az enyém és Wolfié is készült. Szal mindhárom tipusra (sedan, 5 ajtós vagy gsi, caravan) tud hátra spoilert, és mindben van féklámpicsek is.ööö, és hol? mennyiért csinálnák, mert esetleg engem is érdekelne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Pontos árat nem tudok, de kb 30,000 a féklámpás plusz a (kb:10.000 festés). Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Ha a lámpatuning idén már nem fér a keretbe,a szemöldökre+a jel nélküli maszkra én is igényt tartanék korrekt áron:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Ha a lámpatuning idén már nem fér a keretbe,a szemöldökre+a jel nélküli maszkra én is igényt tartanék korrekt áron:-) Szemöldök kb:2-3000/ db, a hűtőmaszk (utángyártott erősebb a gyárinál) kb 4000. + szerelés, + festés Szerintem össz vissz egy 20-as. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 A rácsért kicsit sokallom érte.Nekem olyasmi megoldás is jó lenne,hogy kiszedni a hűtőrács -keretből a "léceket" és a helyére ilyen nagy lyukú rácsot betenni,jel is maradhat:-) Ezt nem lehet megoldani szépen? Olyasmire gondolok ,mint ami az opelclub.hu kezdőlapján látszik. Láttam ilyen rácsot olcsóért lehet venni több helyen is,csak a kérdés,hogy házilag simán megoldható a csere és szépen fog-e kinézni??????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 házilag simán megoldható a csere és szépen fog-e kinézni??????? Hát ebben kb. benne is van a lényeg. :wink: Az egészben a színrefújás a legdrágább.A gyári maszkot pedig célszerű megtartani, mert bármi lehet még. Nekem fent van a polcon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Pontos árat nem tudok, de kb 30,000 a féklámpás plusz a (kb:10.000 festés). Képet nem tudnár róla prezentálni ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Képet nem tudnár róla prezentálni ? :lol: Csak nem téged is érdekel a téma? :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts