Atommanó Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 Jó akkor anyi a különbség, hogy ezek nem Koni rugóval vannak, hanem ehhez készített FK-val... és ezt lehet kapni... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 Hali Arra lennék kiváncsi hogy mit szólnak a vizsgán egy olyan autohoz ami morcos géptetö lefalazott hátso ajtó stb. stb. jelenik meg. Vagy ezekhez nem kell semmilyen átalakitási engedély? Meg ugye Angel Eyes lámpák elöl, hátul meg sötétitett vagy Lexus optik lámpák Ilyen dolgokkal felszerelt autoval (f Astra) nem vág ki a vizsgabiztos? Csak ugy megkérdeztem, mert ez már régen furta az oldalam. Köszi a válaszokat Hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 Hali Arra lennék kiváncsi hogy mit szólnak a vizsgán egy olyan autohoz ami morcos géptetö lefalazott hátso ajtó stb. stb. jelenik meg. Vagy ezekhez nem kell semmilyen átalakitási engedély? Meg ugye Angel Eyes lámpák elöl, hátul meg sötétitett vagy Lexus optik lámpák Ilyen dolgokkal felszerelt autoval (f Astra) nem vág ki a vizsgabiztos? Csak ugy megkérdeztem, mert ez már régen furta az oldalam. Köszi a válaszokat Hali Ismerős helyre vidd, és akkor nincs gond.Gepárdnak a KPM-nél nem szóltak a szemöldökökért.A lámpában meg lenni kell v.mi jelzésnek, és akkor nem szólhatnak érte.De sajnos nem tudom a betűjelet! :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 Ha a fent leírt cumókban benne van az E betű akkor nincs gond! Ennek hiányában le is lőhetnek... :-) Mondjuk a morcosítás dolog tényleg úgy van... szemöldököt sem lehet felrakni pl... sőt a gyári felni illetve gumimérettől sem szabad eltérni...Na de hát azért vannak a szabályok hogy jól meghágják azokat akik kitalálták őket... :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 És mennyiért csinálják meg? És vállalnak váltógombot is? A kormányt 4-6000,- között mondták! Ezért akarok lemenni mert szépen dolgoznak a képek és a Renault klubos srácok szerint! Igen váltógombot is csinálnak. Képek Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 Tényleg szépen dolgoznak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 mozillával (1.0.7) nektek is szétesik az oldal? nekem a menü van szétcsúszva. firefox dettó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 Hali mindenki!! Régen irtam a fórumba,de most 1 olyan kérdésem lenne,hogy nem e tudja valaki véletlen hogyan kell a hátsó ablaktörlöt megakasztani középen úgy,hogy müködjön is utánna. A válaszokat elöre is köszönöm. Balázs Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 Hali mindenki!! Régen irtam a fórumba,de most 1 olyan kérdésem lenne,hogy nem e tudja valaki véletlen hogyan kell a hátsó ablaktörlöt megakasztani középen úgy,hogy müködjön is utánna. A válaszokat elöre is köszönöm. Balázsnem tudom, minek ez neked, de szerintem ha működtetés közben leveszed a gyújtást, megáll. Nekem legalábbis megáll. gyújtás visszaadásakor pedig beáll alapra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viper Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 nem tudom, minek ez neked, de szerintem ha működtetés közben leveszed a gyújtást, megáll. Nekem legalábbis megáll. gyújtás visszaadásakor pedig beáll alapra. Bocsi hogy beleszólok, de szerintem arra gondolt, hogy olyan DTM stílusban álljon a hátsó ablaktörlő, középen! Szerintem! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 Bocsi hogy beleszólok, de szerintem arra gondolt, hogy olyan DTM stílusban álljon a hátsó ablaktörlő, középen! Szerintem! :DIgen igen pontosan a DTMs dologra gondoltam.Bocsi ha nem voltam egyértelmü :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Háát ehhez már nem értek...egyenlőre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 A kormányt 4-6000,- között mondták! Ezért akarok lemenni mert szépen dolgoznak a képek és a Renault klubos srácok szerint! Igen váltógombot is csinálnak. Képek kiszerelik, vagy azt nekem kell megoldanom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 A kormányt 4-6000,- között mondták! Ezért akarok lemenni mert szépen dolgoznak a képek és a Renault klubos srácok szerint! Igen váltógombot is csinálnak. Képek Engem nagyon meggyőztek a képek,és esedékes is lenne az újra bőrözés mert vegy 2 hete fölül kiszakadt és zavar is meg csúnya is. Nekem nincs sok értelme fölküldeni a kormányt Pestre azt hiszem. Vagy van? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 kiszerelik, vagy azt nekem kell megoldanom? Persze. Ök nem szerelnek ezért mondtam, hogy levinnék más kormányt is, hogy olcsóbb legyen az utiköltség. Mert ugye mindenképp le kell menni Bp-ről és nem mindeggy, hogy csak 1 kormány miatt tankolsz 6000-ért vagy 3 4 5 kormányt viszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Engem nagyon meggyőztek a képek,és esedékes is lenne az újra bőrözés mert vegy 2 hete fölül kiszakadt és zavar is meg csúnya is. Nekem nincs sok értelme fölküldeni a kormányt Pestre azt hiszem. Vagy van? :?: Ahogy gondolod. Neked elég olcsó lenne ha oda vissza 500km. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Ezzel most azt akarod mondani hogy érdemes lenne fölküldeni mondjuk valami futárszolgálattal mert hogy való igaz Kecskemét-Nyh. 500km. Holnap megkérdezem hogy mennyiért vinnék el,és x2 mert haza is kell hozni. Lehet súrolni fogja a 10-est. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Ezzel most azt akarod mondani hogy érdemes lenne fölküldeni mondjuk valami futárszolgálattal mert hogy való igaz Kecskemét-Nyh. 500km. Holnap megkérdezem hogy mennyiért vinnék el,és x2 mert haza is kell hozni. Lehet súrolni fogja a 10-est. :oops: Vagy postával küld fel pestre aztán meg vissza küldöm és a pénz eljuttatását meg elintézzük privát üzenetben hogyan stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Vagy postával küld fel pestre aztán meg vissza küldöm és a pénz eljuttatását meg elintézzük privát üzenetben hogyan stb. Holnap 1 kicsit körbeérdeklődök és jelentkezni fogok. Thx! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Én meg inkább megkérdezem, hogy reklám fejében adna-e klubtagoknak kedvezményt! :wink: Ugyanis személyes kontakt van. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Én meg inkább megkérdezem, hogy reklám fejében adna-e klubtagoknak kedvezményt! :wink: Ugyanis személyes kontakt van. :wink: A saját zsebének szerintem senki nem az ellensége,úgyhogy köszi bármit is intézel! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Én meg inkább megkérdezem, hogy reklám fejében adna-e klubtagoknak kedvezményt! :wink: Ugyanis személyes kontakt van. :wink: Sajnálom fiúk nem voltam eléggé figyelmes,ez rám nem is vonatkozik! :oops: Egyébként Debrecenben is mondtak egy nagyon jó kormánybőrözőst akivel beszéltem is telefonon. Elmondása szerint ő az f astra kormányokat 10eft-ért csinálja.Kézzel varja őket és állítólag megtévesztésig hasonlít a gyárira.Például a környékről így Nyíregyházáról is az összes kereskedő hozzá hordja a lestrapált kormányait. Tudom hogy nektek messze van Debrecen de nekem egy 50-es. Ja és egyik nap viszed,másnapra kész. Vagy ha sürgős reggel viszed du.-ra kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Nem kell klubtagnak lenned, hogy 4-6 pénzért megcsinálják ill. elvigyem neked! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Szóval a kontakt: Seres István Kecskemét-Kadafalva,Pécsváradi u. 112. 06- 20/2217501 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Ma Blitz műhelyében kapott ilyen tárcsákat a gépsárkány, Ferodo Premier betétekkel. Apró változtatás de majd kiváncsi leszek hogy bírják a gyűrődést :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts