Gepard Elküldve Október30, 2005 Megoszt Elküldve Október30, 2005 ebből egyedül a kadett néz ki jól, de azon megmaradt az index a helyén ;-) :smt045 :smt045 :smt045 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október30, 2005 Megoszt Elküldve Október30, 2005 Az alsó lengőkarokat az alvázra fogató csavarokhoz szokták tenni előröl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Október30, 2005 Megoszt Elküldve Október30, 2005 Kori! Köszi a választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
valoati Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 majd kifolyt aszemem annyit olvastam,de nem találom sehol,hogy lehet-e a szimpla féktárcsát hűtöttre cserélni,az 1.4-es caravánon,mert az enyémnek lassan lejár,az élete és esedékes lenne.. tud esetleg valaki valami ötletet...?köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 majd kifolyt aszemem annyit olvastam,de nem találom sehol,hogy lehet-e a szimpla féktárcsát hűtöttre cserélni,az 1.4-es caravánon,mert az enyémnek lassan lejár,az élete és esedékes lenne.. tud esetleg valaki valami ötletet...?köszi 236-os hűtött tárcsát kérj.Semmi trükk.Ez csak egy féktárcsa.De ha komolyabbat akarsz, akkor 256-os tárcsa, a hozzávaló bontott féknyereggel és betétekkel.De akkor már a 13'-as felni nem fog felmenni a helyére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viper Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 De ha komolyabbat akarsz, akkor 256-os tárcsa, a hozzávaló bontott féknyereggel és betétekkel.De akkor már a 13'-as felni nem fog felmenni a helyére. Ebben teljesen igazat adok warwolfnak, mert énis nemrég cseréltem tárcsákat, 236-osról váltottam 256-osra, igaz nekem nem Fastram van! Sokkal érezhetőbb a különbség, jobban és hamarabb fog a fék, mint a régivel! Bár nem egy olcsó dolog kicserélni az egész féket, ha újat veszel mindenből! Üdv: Viper Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Bár nem egy olcsó dolog kicserélni az egész féket, ha újat veszel mindenből! Üdv: Viper A féknyereg lehet bontott.5e./db.A többi legyen új. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 majd kifolyt aszemem annyit olvastam,de nem találom sehol,hogy lehet-e a szimpla féktárcsát hűtöttre cserélni,az 1.4-es caravánon,mert az enyémnek lassan lejár,az élete és esedékes lenne.. tud esetleg valaki valami ötletet...?köszi Cserelned kell a feknyergeket is hozza!! A hutott tarcsa szelesebb es nem megy be siman a regi helyere. Szal ha nem 13as kereket hasznalsz es cserelsz, akkor mar valoban nagyobbra erdemes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 majd kifolyt aszemem annyit olvastam,de nem találom sehol,hogy lehet-e a szimpla féktárcsát hűtöttre cserélni,az 1.4-es caravánon,mert az enyémnek lassan lejár,az élete és esedékes lenne.. tud esetleg valaki valami ötletet...?köszi Van mondjuk 1 fék témakör : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=786&start=0 :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 omlesztve meg nehany kerdes: sarga konibol melyik szamu passzol astraba? amit lehet kapni koni KITT az ugyanaz, mintha vennek egy gatlot+rugot? rugobol melyiket erdemes az alabbiakbol? koni, FK, eibach az FK oldalan 1.4es motort nem is tuntetik fel, csak 1.6tol felfele! passzol az 1.4be is a rugo ettol fuggetlenul? - http://www.koni.com/_cars/_products/catalo.../catalogue.html - Koni nem gyárt rugót szerintem FK kapcsán majd Anti válaszol neked. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 - Koni nem gyárt rugót szerintem FK kapcsán majd Anti válaszol neked. http://www.koni.com/konisport/ a products fulon van rugo is :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 http://www.koni.com/konisport/ a products fulon van rugo is :? Olyanról nem hallottál még, hogy 1 gyártó megvesz egy másiktól xy terméket , rányomja a matricáját és sajátként adja el ? :D :D :P :D Ettől függetlenül előfordulhat, hogy rosszul tudom :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
luigi Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 Hello Nekem egy opel astra f TDI, kombi autóm van. Jelenleg a műszerfal számlap az eredeti gyári, de le szeretném cserélni fehérre! Valaki nem tud ebben segiteni?Akinek ugyan ilyen számlapja van nem tudná e-mailben elküldeni én kinyomtatnám és beraknám. Már minden programmal próbáltam de nem jött össze.Ha valakinek van egy jó ötlete vagy tud küldeni képet az kérem írjon a : erika027@freemail.hu -ra Kössz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 A Koni gyárt rugkat is... :-) de nem túl régóta, szal nincs túl nagy tapasztalat, de nem lehet túl rossz darab a gátlóiból kiindulva... Konit is meg FK-t is forgalmazunk. Árakkal kapcsolatban privátban keress meg pls... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 ....A Koni gyárt rugkat is... :-) de nem túl régóta.... Jahhhh. "Szeptembertől a KONI külön sportrugó szettekkel jelenik meg a piacon." http://www.karaszy.hu/webset32.cgi?Karaszy...U@@6@@278111152 Tényleg nem régóta :P :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 ....Hello Nekem egy opel astra f TDI, kombi autóm van. Jelenleg a műszerfal számlap az eredeti gyári, de le szeretném cserélni fehérre!.... Helló ! Ha az ezen a weboldalon feltüntetett ár megfelel neked : http://szamlapok.uw.hu/ , akkor egyszerűbb, ha megkeresed Rolandot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 Jahhhh. "Szeptembertől a KONI külön sportrugó szettekkel jelenik meg a piacon." http://www.karaszy.hu/webset32.cgi?Karaszy...U@@6@@278111152 Tényleg nem régóta :P :D :D :P Persze ha rendesen olvasnád a fórumot régebben írtam, hogy az idei év végefelé lessz Koni rugó! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
valoati Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 236-os hűtött tárcsát kérj.Semmi trükk.Ez csak egy féktárcsa.De ha komolyabbat akarsz, akkor 256-os tárcsa, a hozzávaló bontott féknyereggel és betétekkel.De akkor már a 13'-as felni nem fog felmenni a helyére. Köszönöm a válaszokat,és ha jól értelmezem,akkor a féknyereg is cserére kerülne? mely opelét tudnám betákolni az enyém helyére/bár a 13as felni val. marad,mert azon van a téli is meg a nyári garnitúra is/így nagy az esélye a 236os átm.nek.most eléggé el vagyok vágva a világtól/anyagilag/de mibe fájhat,ha mindenből,új lesz,,? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 Amióta megvettem a gépem szerettem volna valami szép kormányt bele.Nemrég sikerült jó áron egy börözött calikormányhoz jutnom,de kicsit sérült rajta a bőr itt-ott. Sokat hallottam egy kecskemét környéki kis cégről,aki ilyennel foglalkozik,kicsit utánanéztem a cégnek: FELL-SER Kft. - Kormánybőrözés FELL-SER Kft. 6000 Kecskemét-Kadafalva, Pécsvárad u. 14. Tel./Fax: 06-76/470-029 Megközelítés: M5-ről Dunaföldvár-Kecskemét(nyugat) lehajtónál letérni. Az 52-es úton Kecskemét felé haladva, a körforgalom után (Pólus Róna-Auchan)) jobbra Ballószög felé. Kecskemét-Kadafalva tábla után balra a 4. utca. Az utca bal oldalán a 14.sz alatt ki van írva, hogy kormány bőrözés Hétköznap 14 óráig dolgoznak, szombat,vasárnap zárva. A FELL-SER Kft. autókormány, sebességváltókar-szoknya és gomb bőrözését végzi. A totalcar leközölt egy CIKKET róluk,szerintem érdemes elolvasni és szemügyre venni a képeket! Mi lenne,ha összeszednénk pár kormányt,akinek szüksége van ilyen szép kormányra és több darabot vinnénk egyszerre el,hátha kapunk kedvezményt? :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 A multkor próbálkoztam azzal, hogy levinnék más mormányt is de senkit nem érdekel! Így legalább olcsóbb lenne a lemenetel! Elvileg csak csütörtökön fogadnak külsős embereket. Legalábbis ezt mondták telefonon.Ha valakit érdekel írjon aztán pl. Lurdy talin odadjátok a kormányokat és levihetem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 És mennyiért csinálják meg? És vállalnak váltógombot is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 http://www.karaszy.hu/webset32.cgi?Karaszy...U@@6@@278111152 mozillával (1.0.7) nektek is szétesik az oldal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 Astrára 40-es ültetéssel 130-ért tudom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 És mennyiért csinálják meg? És vállalnak váltógombot is? Igen azt is,pözsó klub szerint 12körül az is benne van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 Astrára 40-es ültetéssel 130-ért tudom... a koni kit-ről beszélsz? nekem anno kárászynál azt mondták tavasszal a telefonba, hogy a enyémhez nem kapható :? átbaxtak? :P off aztec, nekem nem esik szét az oldal /off Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts