mélykék76 Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 C20LET-et melyik cég szokott Phase osztályokban tuningolni? http://www.eds-motorsport.de/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 X14XE-t már smafu tuningolni ennek a cégnek??? Hihetetlen. Csak abba a 100éves rötkös túros mociba látnak fantáziát? :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 ....X14XE-t már smafu tuningolni ennek a cégnek???.... Úgy látom, máshol sincs szerencséd :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Úgy látom, máshol sincs szerencséd :( Ezt már néztem még régesrég. Mondjuk ez túl komoly lett volna nekem, akkor már tényleg inkább a moci-, vagy kocsicsere. :wink: Érdemes megkérdezni az első céget, hogy van-e chip hozzá és kiküldik-e mo-ra a cuccot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Ezt már néztem még régesrég. Mondjuk ez túl komoly lett volna nekem, akkor már tényleg inkább a moci-, vagy kocsicsere. :wink: Érdemes megkérdezni az első céget, hogy van-e chip hozzá és kiküldik-e mo-ra a cuccot? Ejjjjjjjjjjj de válogatós, ez megen már túl komoly ? :D Mármint az EDS-t ? ui: azért a remény hal meg utoljára : http://www.velosmotorsport.co.uk/vaux.htm :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Ez már szimpi :-) Monjuk 1.750.000 HUf... De ennyiért ütős kis 1.4-es... 164 pacival... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 És az eladó cumók ? "1400 Turbo engine for sale" :( :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Akkor te biztos nagy teljesítménnyel bírsz... :-) :-) :-) :-) óóó, ha te azt tudnád! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Ez már szimpi :-) http://www.velosmotorsport.co.uk/kitc.jpg Monjuk 1.750.000 HUf... De ennyiért ütős kis 1.4-es... 164 pacival... :-) Akkor már inkább 196 lovas turbós 1.4 1milkáért. :wink: Viszont érdekes hogy ők (is) +25%ot (több mint 20 paci) írnak egy gyűjtődobozra, ami itt még randább is, mint az első cégnél... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 ....Viszont érdekes hogy ők (is) +25%ot (több mint 20 paci) írnak egy gyűjtődobozra, ami itt még randább is, mint az első cégnél.... Nem mindegy hogy néz ki ha működik ? Jobban örülnél 1 szép, de + 1 lóerős gyűjtődoboznak ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Nem a kinézet a lényeg, azt csak az Antinak írtam, hanem hogy +20paci és már nem az első cég írja. Érdekes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 http://www.eds-motorsport.de/ mantzel is asszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Érdekes, írtam ennek az angol cégnek, hogy küldjenek valami részletes leírást. Erre a yahoo visszadobta, hogy <velos@vmotorsport.fsnet.co.uk>: Sorry, I couldn't find any host named vmotorsport.fsnet.co.uk. (#5.1.2) Magyarán nem talált ilyet helyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Érdekes, írtam ennek az angol cégnek, hogy küldjenek valami részletes leírást. Erre a yahoo visszadobta, hogy <velos@vmotorsport.fsnet.co.uk>: Sorry, I couldn't find any host named vmotorsport.fsnet.co.uk. (#5.1.2) Magyarán nem talált ilyet helyet. Némi tunjingot tervezel a gépsárkányba ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Hát kb. 105ezret megérne egy kb. 25%-os HP-emelkedés. Ezért akartam valami részletesebb leírást, hogy igényel-e valamilyen átprogramozást vagy cserét ezen kívül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Ezt pusztán azért tettem be, mert egy cartárssal beszélgettünk arról, hogy Astra F Caravanhoz is u.a. az ültetőrugó kell, mint a 4-5 ajtós verzióhoz.Szal elvileg nem.Legalább is az Fk ezt a rugót, echte a kombihoz csinázta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Biztos hogy nem ugyan olyan rugó van hátul. Sőt, a gátló is más. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 A karaván Astrákon hosszabb a rugó, mint a többin hátul. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 Hali! Tudja valaki hogy a műanyagot lehet -e szépen krómozni ,vagy felejtsem el a dolgot. Azt vettem a fejembe ,hogy vagy lekrómoztatom (ha lehet) vagy valami alumíniumból v. rozsdamentes acélból kicserélem a belső gyári műanyag kilincseket. G astránál láttam,de ott gyári...Nagyon megtetszett,meg amúgy is már tiszta alu-chróm az egész kocsi belülről,már csak ez hiányzik hozzá:-) Ha szépen meg lehet csinálni,akkor a külső kilincseket se hagynám ki belőle.Szal ha vki tuttira tudja akkor írjon már lécci! Ha meg még címet is tud hol csinálják,na az lenne a legfrankóbb:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 vegyél króm b vectra kilincseket, az jó F astrába Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viper Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Hali! Tudja valaki hogy a műanyagot lehet -e szépen krómozni ,vagy felejtsem el a dolgot. Szal ha vki tuttira tudja akkor írjon már lécci! Ha meg még címet is tud hol csinálják,na az lenne a legfrankóbb:-) Hali! Itt egy kis infó: A CosmiChrome eljárás egy új, Magyarországon egyedülálló - amerikai géppel, és anyagokkal használt - minőségi technológia, mellyel tükörszerű krómbevonatot kap a tárgy, melyre felviszik, aminek anyaga bármilyen fém, kerámia, műanyag, üveg, fa, stb. lehet. Ez az eljárás ideális minden esetben, ahol pl. a hagyományos technológiát nem lehet használni a tárgy anyaga, mérete, vagy költsége miatt. Cégünk garantálja, hogy valódi "króm-színű" bevonatot készít Önnek a céltárgyra. Amennyiben szürkés, barnás, sárga "krómozást" szeretne, nem jó helyen jár... http://www.cosmicar.hu/ Üdv: Viper Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Nekem is B Vetra krókilincsem van a jószágban.Pont passzent bele... :wink:Én nem ugyanaz a rugók vannak hátul a Caravánban,mint azt az előttem szólók helysen mondták...írták! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Rég voltam már,de ha érdekel valakit akkor... Belekerült egy Lexmaul szívósor a vasamba,meg visszatettem a direktszűrőt,hogy kicsit több levegőt kaphasson...Elég jó lett a a vas így. :wink: Volt most 4 lengéscsili csere,két toronycsapágy,az összes gömbcsukló és szilent elöl,az összes fékbetét,egy jobb oldali lengőkar. Ezen felül kapott egy kék lábtérvilágítást elöl,egy alu kézifékkart,egy toronymerevítő szettet(Ami gazdát keres,ha érdekel valakit,mert nem Caravánhoz való) és Speed jóvoltából egy szép könyöklőt. :wink: Tegnap került fel a műbőrözött fekete tetőkárpitom a kapaszkodókban világítással,amelyből az izzók ki helyükre db-onként 3 extrafényes kék leddel. :wink: A múlt héten volt levelezőn a műszaki,meg a zöldkártya. Sikerült most pár forintot elköltenem a paripára. A 4 ajtóm kárpitja is át van már húzva,már csak a kereteket xetném átfényezni és mehet fel. Nagyjából így áll a gép... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 :shock: Csak ennyi?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 :shock: Csak ennyi?! Ja!De most már kilóg a seggem a gatyából!Még félre van téve két Brembo tárcsa hátra,már csak vinnem kell a zsetont.Xintem jövőhét.:wink: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts