Tom Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 na áljunk csak meg egy ásónyomra! Nemrég ecseteltétek (lehet nem pont ti), hogy bepapírozva komplett hajtásláncal mindenestől oan 4-450 lenne! no akkor most mi ez a 2 kiló ??? Csak a papír 870e, szóval nemhiszem... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Nemrég ecseteltétek (lehet nem pont ti), hogy bepapírozva komplett hajtásláncal mindenestől oan 4-450 lenne! no akkor most mi ez a 2 kiló ??? meg fogtündért meg mikulás :( ezt azért elég nehezen hiszem el h. 400ból megvan a komplett beépítés, erősebb alkatrészekkel (vagy az nincs benne az árban? :D :D) , irott chippel, letesztelve, papirral ne haragudj de számomra ez nagyon hihetetlen..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 egyébként az egy nagyon jó motor! az oan 125 ló körüli 8v ugye? A C20NE 115 paci, 8V, a C20XE 151 paci 16V. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 A C20NE 115 paci, 8V, a C20XE 151 paci 16V. C18XE az annyi, de 16v :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Meg van a 20xe 155 ...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 A C20XE-ből meg úgy lehet 20xe-t csinálni, hogy (miután kidobtad a katalizátort) az ECU lambdaszonda kimenetét letesteled. Mindkét motornak ugyanaz a computere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 :smt045 Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 nah.. asszem kimerítettük a nemérimegamotorcseresem témát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Írtam már rögtön az elején, hogy jobban jársz ha veszel egy erősebb autót...de megnyugtatlak azt is meg fogod szokni, aztán meg vágysz a még erősebbre, vagy beéred avval... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Nos, lehet, sőt tuti volt már téma, csak valszeg lemaradhattam róla. Kérdés a köv: Adott az én kis hiperbrutál izomkolosszus C14NZ motorom ugye :( Milyen feltételekkel (gondolok itt a lehet hogy nem fogja bírni alkatrészekre) és hogyan, sacc mennyiből lehet mechanikus turbót rátenni, no meg mekkorát is érdemes, ha érdemes. Most olvastam, hogy a 8 szelepes 1,6-os 90 lovas dacia logan turbósításával 136 lovat sajtoltak ki a mociból, csak épp azt nem mondták, hogy miket erősítettek még meg a széria motorhoz képest a tuning alaptézise.... vedd meg az adott autóból a legnagyobb motorral rendelkezőt...... vagy cserélj motort.... tök fölösleges hergelni ezt a motort.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Írtam már rögtön az elején, hogy jobban jársz ha veszel egy erősebb autót...de megnyugtatlak azt is meg fogod szokni, aztán meg vágysz a még erősebbre, vagy beéred avval... Egyetértek :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Erről mi a véleményetek? Phase I. +25 paci, 800 Ójró pénzért. Vas "bausatz" bedójtet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Bausatz bedeutet "építőanyag, elem, usw..." Na olvasom tovább, mit írnak róla... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Bausatz bedeutet "építőanyag, elem, usw..." Na olvasom tovább, mit írnak róla... :-) Danke. Akkor ez azt jelenti hogy 800ért megveszem a cuccot és Sonique berakja itthon?:( :D :D :D Érdekelne a többi is, meg hogy ebben mi van. Elég jó ár ez 200e HUF 25 paciért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Hát ahogy így beleolvasgattam a C20XE-be is, nem győzött meg annyira... Pl a 180, meg a 190 LE között egy direktszűrő, és egy hengerfejmeló tesz különbséget 1000 EUR-ért... hát nem tom... Amúgy még az is lehet, hogy nem rossz, bár az a doboz a szívósor tetején ...na az sem győzött meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Hát ahogy így beleolvasgattam a C20XE-be is, nem győzött meg annyira... Pl a 180, meg a 190 LE között egy direktszűrő, és egy hengerfejmeló tesz különbséget 1000 EUR-ért... hát nem tom... Amúgy még az is lehet, hogy nem rossz, bár az a doboz a szívósor tetején ...na az sem győzött meg... Hmm... Ebben van valami. Melyik cégnél érdemes még körülnézni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Fk? :-) :-) :-) :-) Komolyra fordítva a szót: Vmax, dbilas, lexmaul, szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Na kb. ilyesmi paraméterekkel bír ami az enyémen van. :( Legalábbis kép alapján. Chipet is adnak hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Fk? :-) :-) :-) :-) Komolyra fordítva a szót: Vmax, dbilas, lexmaul, szerintem... Hát ha FK-nál van teljesítménynövelés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Legyen? :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Legyen? :-) :-) Legyen. :( De akkor tényleg! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Hát akárki akármit mond ez elég kókányul néz így ki: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 nem feltétlenül a külalak számít ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Akkor te biztos nagy teljesítménnyel bírsz... :-) :-) :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 C20LET-et melyik cég szokott Phase osztályokban tuningolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts