Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

F Astra tuning

Tiv.

Recommended Posts

Családi kocsi :(

Amúgy nem sok minden.

Elől a piros Koni-k.

C Corsa Gsi váltógomb.

Type-R márkájú pedálszett.

Megen 1 Momo Millenium kormány - 35ös -, ami most pont nincs benne :D

Már régóta szerettem volna gsi astrát(bár nem ilyen áron)és amikor ellopták a coupe astrámat akkor azt mondtam hogy csak az lehet, de mikor Bazs ajánlotta a kocsiját komolyan elgondolkodtam,és rájöttem hogy jobb is a caraván simán erre is rálehett tenni a 9x16os kerekeket ráadásul kevés tuning van belöle.Igazán a coupe semmivel se volt jobb autó mint ez most.Ráadásul lehet vele meglepetést okozni a lámpánál :D Remélem ezt az autót sikerül olyannak megcsinálnom mint amilyenre szeretném.
Megosztás:

Nos, lehet, sőt tuti volt már téma, csak valszeg lemaradhattam róla.

Kérdés a köv:

Adott az én kis hiperbrutál izomkolosszus C14NZ motorom ugye :(

Milyen feltételekkel (gondolok itt a lehet hogy nem fogja bírni alkatrészekre) és hogyan, sacc mennyiből lehet mechanikus turbót rátenni, no meg mekkorát is érdemes, ha érdemes.

Most olvastam, hogy a 8 szelepes 1,6-os 90 lovas dacia logan turbósításával 136 lovat sajtoltak ki a mociból, csak épp azt nem mondták, hogy miket erősítettek még meg a széria motorhoz képest

Megosztás:

Minden kivitelezhető, csak anyagilag lenne megterhelő... :-)

De nagyon durván.

Gyakorlatilag újra kéne építeni az egész motort...

És talán plusz 30-40 paciért megy a játék.

Egy C20XE 200ből már gyakorlatilag bentvan és garantált +70-80 ló.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.