Gelko Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 tettem fel uj képeket a szekeremről :D http://astra.ini.hu tök szép :smt055 bárki bármit mond nekem teccik. Ákos ! nekem is teccik a járgány :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Csak kéne hogy legyen valahol!!!! Tessék, itt van: http://cgi.ebay.de/TOP-schwarze-Rueckleuch...1QQcmdZViewItem A bolti új ára 199 euró :D Ez is simán 100 fölé fog menni! (még 5 nap van vissza, de már 50eurónál tart) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 http://cgi.ebay.at/GT-Cupline-Sport-Fahrwe...1QQcmdZViewItem Ismeri valaki a márkát? Tapasztalat? Szóbeszéd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 http://cgi.ebay.at/GT-Cupline-Sport-Fahrwe...1QQcmdZViewItem Ismeri valaki a márkát? Tapasztalat? Szóbeszéd?Ez engem is érdekelne mert az ebayon a caravánhoz szinte csak ez van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Ez engem is érdekelne mert az ebayon a caravánhoz szinte csak ez van. Balázs tud Eibach-ot szerezni. Mondjuk az más árkategória :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Balázs tud Eibach-ot szerezni. Mondjuk az más árkategória :(De az eibach az rugó nem?nekem csak gátló kellene mert szerintem elég alacsony most a kocsi a többihez képest. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 De az eibach az rugó nem?nekem csak gátló kellene mert szerintem elég alacsony most a kocsi a többihez képest. De, de volt is ott rugó is :( :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Az igaz de csak komplett szett van az ebayon caravanhoz :( Ha más nincs vagy nagyon drága akkor max a rugót eladom.Sajnos tényleg nagyon kevés cucc van a caravánhoz még jó hogy az eleje ua. mint a sima astráé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Mélykék neked van valami átalakítás a kocsidon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Mélykék neked van valami átalakítás a kocsidon? Családi kocsi :( Amúgy nem sok minden. Elől a piros Koni-k. C Corsa Gsi váltógomb. Type-R márkájú pedálszett. Megen 1 Momo Millenium kormány - 35ös -, ami most pont nincs benne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Családi kocsi :( Amúgy nem sok minden. Elől a piros Koni-k. C Corsa Gsi váltógomb. Type-R márkájú pedálszett. Megen 1 Momo Millenium kormány - 35ös -, ami most pont nincs benne :DMár régóta szerettem volna gsi astrát(bár nem ilyen áron)és amikor ellopták a coupe astrámat akkor azt mondtam hogy csak az lehet, de mikor Bazs ajánlotta a kocsiját komolyan elgondolkodtam,és rájöttem hogy jobb is a caraván simán erre is rálehett tenni a 9x16os kerekeket ráadásul kevés tuning van belöle.Igazán a coupe semmivel se volt jobb autó mint ez most.Ráadásul lehet vele meglepetést okozni a lámpánál :D Remélem ezt az autót sikerül olyannak megcsinálnom mint amilyenre szeretném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 és van egy szék a csomagtartóban :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 és van egy szék a csomagtartóban :D :( :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Ezzel be is érném :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 eibach-ból van gátló is, de csak komplett futómű esetén asszem, olyan 2-300e egy olyan szett, de ez nem bizti Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Nos, lehet, sőt tuti volt már téma, csak valszeg lemaradhattam róla. Kérdés a köv: Adott az én kis hiperbrutál izomkolosszus C14NZ motorom ugye :( Milyen feltételekkel (gondolok itt a lehet hogy nem fogja bírni alkatrészekre) és hogyan, sacc mennyiből lehet mechanikus turbót rátenni, no meg mekkorát is érdemes, ha érdemes. Most olvastam, hogy a 8 szelepes 1,6-os 90 lovas dacia logan turbósításával 136 lovat sajtoltak ki a mociból, csak épp azt nem mondták, hogy miket erősítettek még meg a széria motorhoz képest Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Nem akarlak lebeszélni róla de mégis... :-) Szal ha gyenge inkább vegyél erősebb autót... mondom én... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 jogos a 10-es, akkor gondolom kivitelezhető, csak anyagilag nem jönnék ki jól... ha jól értem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Minden kivitelezhető, csak anyagilag lenne megterhelő... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 akkor már feledtem is a dolgot nem tudjátok, hogy b vectrában létezik 2,0 turbo? .... ajjaj, ezt itt szvsz be is fejezem, mert OFF lesz aztán majd kapok a fejemre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Minden kivitelezhető, csak anyagilag lenne megterhelő... :-) De nagyon durván. Gyakorlatilag újra kéne építeni az egész motort... És talán plusz 30-40 paciért megy a játék. Egy C20XE 200ből már gyakorlatilag bentvan és garantált +70-80 ló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 na áljunk csak meg egy ásónyomra! Nemrég ecseteltétek (lehet nem pont ti), hogy bepapírozva komplett hajtásláncal mindenestől oan 4-450 lenne! no akkor most mi ez a 2 kiló ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 egyébként az egy nagyon jó motor! az oan 125 ló körüli 8v ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 na áljunk csak meg egy ásónyomra! Nemrég ecseteltétek (lehet nem pont ti), hogy bepapírozva komplett hajtásláncal mindenestől oan 4-450 lenne! no akkor most mi ez a 2 kiló ??? Papírozva..., de hát ki beszél itt olyasmiről... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts