ivannorbi Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Szép :wink: !!!!! Én is filóztam anno ezen, de aztán ez lett: Nem tudom melyik lett volna a jobb, mert mindkettő nagyon eltalált! Szerintem a te kocsidra ez a nyerő! :wink: (mármint ami rajta van) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 :smt016 :smt007 :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 :smt016 :smt007 :-) :-) A világos nem mutatna jól! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 A világos nem mutatna jól! Harmónia a kulcsszó! :D Bár nem t'om, hogy lehet-e harmónikus egy 200LE-s aszfaltszaggató csillagközi raketta! :( :D :D Mindenestre a telibefekete jobban harmonizál a fényezéssel. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 fíííllharmónikus...:-) :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 A tköm tele, hogy az omira nincsenek ilyen cuccok. Ha meg van akkor horror áron:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 A tköm tele, hogy az omira nincsenek ilyen cuccok. Ha meg van akkor horror áron:( Omira cserébe van az a nagyonszép félig tejfehér gyári hátsó lámpa! Szerintem az nagyon ott van (bár nyilván színfüggő is a dolog). Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 A tköm tele, hogy az omira nincsenek ilyen cuccok. Ha meg van akkor horror áron:( A Caravan-ra sincs! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 A horror ár igaz ám mindegyik tipusra... :-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 A Caravan-ra sincs! :( Csak kéne hogy legyen valahol!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 Speed!Jól áll benne a pilács! :wink: És sajna caravanhoz tényleg nincs semmi! :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 Speed!Jól áll benne a pilács! :wink: És sajna caravanhoz tényleg nincs semmi! :? Kösziiii! :wink: REmélem, hamarosan lesz már újra neted és sűrűbben leszel látható! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október1, 2005 Megoszt Elküldve Október1, 2005 És sajna caravanhoz tényleg nincs semmi! :? Pedig elég sok rohangál belőlük az utakon! Mondjuk ezek közül nem sokat akarnak tunyingolni. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október1, 2005 Megoszt Elküldve Október1, 2005 Sedanra se nagyon van, ami meg van az ebay-en az nem tetszik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
valoati Elküldve Október1, 2005 Megoszt Elküldve Október1, 2005 mivel nem tudtam eldönteni,hova való ide is feldobnám:bé lehet e tenni,az állítható háttámaszos/meg a kivehető ajtós/üléset,/caliban volt?/az én szép kis autómba,és kell-e nagyon fúrni faragni..vagy megúszom a négy tartócsavar szétszedésével???mert ezeken nincs rajta az övfeszitő !!! azt át tudom e tenni az enyémből??? ismét csk hálás köszönet minden ötletért belement !!!! csak azért irom,ha valaki hasonlóval próbálkozna. egész szép lett.az új hátsódobomról már nem is beszélve...... :bear: :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 tettem fel uj képeket a szekeremről :( http://astra.ini.hu tök szép :smt055 bárki bármit mond nekem teccik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 tettem fel uj képeket a szekeremről :( http://astra.ini.hu tök szép :smt055 bárki bármit mond nekem teccik.Nekem is nagyon tetszik :D .szerintem ezek az első lámpák tökéletesek Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 ja, jól néz ki :( az az ültetés nagyon-nagyon sokat dob rajta Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 Klafa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 Én kitakarnám a rendszámot, ha vkinek tetszik, akkor kideríti, h hol van, és már viszi is. Igy járt egy ismerősöm a full tuning (nem csak optika) Kadettjával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 Én kitakarnám a rendszámot, ha vkinek tetszik, akkor kideríti, h hol van, és már viszi is. Igy járt egy ismerősöm a full tuning (nem csak optika) Kadettjával. Én sem szeretem ha látszik! Bár ha van ismeretség megtudhatja hol is lakik mert látja az utcán bárhol. Viszont dolgozzon meg a nyavajás és ha lekérik a rendszámot valószinű azt jegyzi a rend- szer és kideríthető ki kérte le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 Én sem szeretem ha látszik! Bár ha van ismeretség megtudhatja hol is lakik mert látja az utcán bárhol. Viszont dolgozzon meg a nyavajás és ha lekérik a rendszámot valószinű azt jegyzi a rend- szer és kideríthető ki kérte le. Én pl. letoom kéretni rendszám alapján az adatokat, csak én ezzel nem foglalkozok, hogy ki a tulaja az autónak. Akkor szoktuk lekérni, ha megvásárolandó autóról van szó. Amúgy nem jegyzik, hogy mikor kérték le az adatokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 amúgy okmányirodában bárki rendszámát lekérheted, asszem egy ezresért és nem kérdeznek semmit de ez itt nagyon off Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Nagyon ott van a szeren. Biztos kérdezte már valaki, hogy világít? Jól, jobban , vagy kb olyan mint a régi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Én kitakarnám a rendszámot, ha vkinek tetszik, akkor kideríti, h hol van, és már viszi is. Igy járt egy ismerősöm a full tuning (nem csak optika) Kadettjával. megvan :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts