valoati Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 mivel nem tudtam eldönteni,hova való ide is feldobnám:bé lehet e tenni,az állítható háttámaszos/meg a kivehető ajtós/üléset,/caliban volt?/az én szép kis autómba,és kell-e nagyon fúrni faragni..vagy megúszom a négy tartócsavar szétszedésével???mert ezeken nincs rajta az övfeszitő !!! azt át tudom e tenni az enyémből??? ismét csk hálás köszönet minden ötletért Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Magnum cuccok mind gagyik, a fent linkelt megoldás semmi eredményt nem hoz. Középdob és hátsódob variálás semmit nem változtat a teljesítményen, amíg benne van a katalizátor. Kipufogó oldalon csak teljes rendszer (leömlővel) cseréje hoz eredményt, de az is csak akkor, ha jól ki van gondolva. :( És úgy is csak keveset, ha a motorhoz, szívósorhoz, komputerhez nincs nyúlva. :smt045 :smt045 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Anti... Amire utaltam... ezek tegnap kerültek be. Nézd csak: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Anti... Amire utaltam... ezek tegnap kerültek be. Nézd csak: hoo vazz ez jól néz ki olyan kép nincs ahol indexelsz, fékezel, lámpa fel van kapcsolva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Ki kéne próbálni milyen fehér autón! Vehettem volna ilyet is de nem bíztam benne, hogy jól áll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Ki kéne próbálni milyen fehér autón! Eladó lesz tán a hátsó lápád? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Eladó lesz tán a hátsó lápád? :roll: várjál, akkor sor van :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 várjál, akkor sor van :D :( :D :D Rendben, kivárom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 hoo vazz ez jól néz ki olyan kép nincs ahol indexelsz, fékezel, lámpa fel van kapcsolva? Sajna még úgy nem fotóztam le... Annyit tudok mondani, hogy nagyon erős és szép a fénye! Kérdezd Wolfit, ő már látta élőben. Szerintem tényleg jópofa! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Hát ha tetszene lehet, aztán jövre a Blitzen veszek egy ilyet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Anti... Amire utaltam... ezek tegnap kerültek be. Nézd csak: http://www.freeweb.hu/myastra/images/Finep...27_180510_s.jpghttp://www.freeweb.hu/myastra/images/Finep...27_180301_s.jpg Nah nekije már olyan "fém" jele van hátúl, amiről asszem a Gsi topikban beszéltem. nekem méééé nem ilyen széép? és nincs mélyedés a jel alat... :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Anti... Amire utaltam... ezek tegnap kerültek be. Nézd csak: Hát igen ez nem szar, nekem naon teccik. Ebay? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Hát igen ez nem szar, nekem naon teccik. Ebay? Ja-ja, onnan van. Köszi! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Szép :wink: !!!!! Én is filóztam anno ezen, de aztán ez lett: Nem tudom melyik lett volna a jobb, mert mindkettő nagyon eltalált! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Mind 3 inkább! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Úgy-úgy!!! :-) Bocsi... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Szép :wink: !!!!! Én is filóztam anno ezen, de aztán ez lett: Nem tudom melyik lett volna a jobb, mert mindkettő nagyon eltalált! ÓÓÓ... még nem is láttam az autódat... :( (átalakítás óta) Teljesen jól néz ki! :D Én ebben a fajta lámpában még a tiszta fehéret néztem... nem tudom, hogy az milyen lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Mind 3 inkább! Neked pedig a teli fehér van??? KÉPET-KÉPET!!! :wink: Küldj lécci! :D Nálam még mindig megvan az is lehetőségként - ezt meg lehet, hogy eladnám... csak ez most elég bagó volt... (95EUR) és így lecsaptam rá. Mondjuk a postaköltség volt a horror... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Itt egy kép! Elég olcsó volt 95-ért kint 165 euró volt amikor én vettem és a neten 179-ért árulták! A tied az MTS márkájú? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Tomi nem mánnn, mertt a szívem szaggatod ezzel a lámpávaaal! :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Csoda, hogy Szemesen nem cserélted ki a tiedre az éjj leple alatt! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Csoda, hogy Szemesen nem cserélted ki a tiedre az éjj leple alatt! :wink: Közel álltam hozzá, de miután kiderült, hogy ismik vagyunk ,csak nem tehettem ilyet! :( :D Tavasszal sztem, ha a GSI nem viszi el a gatyám, akkor benevezek a fehérnek egy ilyenbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Igen igen ez + a piros fehér világos szinekell üt igazán! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Itt egy kép! http://blitzhits2005.uw.hu/DSCF2345.jpg Elég olcsó volt 95-ért kint 165 euró volt amikor én vettem és a neten 179-ért árulták! A tied az MTS márkájú? Jajaja... MTS! Még a lámpába is bele van nyomva. Én is néztem, hogy - az enyém az normál esetben - 159,- EUR és ezért is amikor láttam, hogy a licit milyen alacsonyan van... elkezdtem nyomulni... s így megcsíptem. Viszont 35,- EUR volt a posta költség... ami dúrva, mert pl. az Angel-jeimet - amik kb 3szor akkor dobozban érkeztek - 20,- EUR-ért elhozták!!! Na de ez van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Gyerekek, azért e topic 185-lapja... igazán ÜTŐŐŐŐS! :D Az összes - igazán komoly - F Astra hátsó lámpa felvonult! :D :D :D :D (made by MTS) Lehet válogatni! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts