uhuhu Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Zsííír. Hogy csináltad, hogy bekötés nélkül is világít? :roll: ;) :lol: :wink: jaja . a földön is világitott :D a szakértelem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Teeee asztra ÁRULÓs kicssávó ne szójjj beeee :lol: Figyelj Luke Szájbréker, az az autó legalább KÉSZ van! :twisted: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Hoppá! ;) megjöttek a lámpák..... Hali! Mennyibe kerültek a lámpák? Kiváncsi lennék rá, hogy néz ki beszerelve! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 pont mint SXPjé például... :idea: vagy Htjé :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 csini darb Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 lányok! aki egyedi hátsólámpát akar, az nézze meg ezt! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 az az autó legalább KÉSZ van! :twisted: ;) teljesen késsssz :lol: :lol: bazs az ha jól veszem ki home made no fear inverz sötétítés, neeeem? :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 bazs az ha jól veszem ki home made no fear inverz sötétítés, neeeem? :idea: jaja olyasmi de iszonyat jól néz ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 OLLÉ!! :prayer: Atomanti, és SXPnek köszönöm szépen!!! :prayer: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 nagyon zsír ;) nem cserélünk verdát? :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 Szép lett Uhu, grat.Most már a tiéd is tuning masina! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 nagyon szép lett a verda tekintete:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 nah nagyon korrektül áll benne! ezek szerint nem okozott olyan nagy problémát az a kisdarab kábelköteg 8) a dioda ami rajta van tudod mire jo ?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 Én is gratulálok! Tényleg nagyon szép! És hogy világít? Mert Speed cartárs nem dícsérte túlzottan az övét! Legalábbis a tompítottat. Ez FK, ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 ....Ez FK, ugye?.... Jahhhh. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 a dioda ami rajta van tudod mire jo ?! én tök hülye vagyok az elektronikához. fogalmam sincs... örülök, hogy 2 csatlakozót össze tudtam dugni, és 3 vezetéket az akkura tudtam csavarozni... igaz közban a villáskulccsal 2X hegeszteni kezdtem, mert hozzáért a fékcsőhöz, de azért müködik. :lol: hogy hogy világit? fogalmam sincs, mert még be kell állitani, mert iszonyat lefelé világit. ha szarul ég, akkor rakok bele jobb izzót ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 közban a villáskulccsal 2X hegeszteni kezdtem :lol: MESTER, taníts kérlek! ;) :lol: Atom lett! Az autó szeme "tinédzserből :arrow: nőve" avanzsálódott! :wink: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 bár ez nem éndzsölájz, de nekem tetszik: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...AMEWA%3AIT&rd=1 ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
luigi Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Hello. Nekem egy Astra F kombi van és ezt szeretném egy kicsit érdekesebbé tenni belülről.Van valami jó ötletetek? Rakok fel nemsokára belső képet is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Hello. Nekem egy Astra F kombi van és ezt szeretném egy kicsit érdekesebbé tenni belülről.Van valami jó ötletetek? Rakok fel nemsokára belső képet is! mennyi pénzed van? :twisted: :twisted: :twisted: naaah de viccen kivül, nagyon-nagyon sok ötletet tudsz lopni pl. az opel-magazin.hu-n ha szétnézel a galériában de ugyis a saját izlésedre kell formálnod, neked kell tetszenie ne foglalkozz azzal ha másnak nem jön be ;))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 A Pólusban jártam szombaton és ezt láttam a parkolóban. Szerintem szép munka. Valaki ismeri? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Ez korábban nem volt belinkelve, mikor eladó volt?Valami haloványan dereng.Talán 8K volt az ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Ennél kivülről hogy nyilanak a hátsó ajtók?(a kilincs lefalazva) A tulaj tekereg benne mint a kígyó,ha hátra is vannak utasok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Vagy elektromágnessel, mint a csomagtartóajtókat amikor falazzák... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 vagy szimplán csak a központizár nyitja, amikor kiriasztja :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts