uhuhu Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 ez teccik: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 csak nem találom az eboltot hirtelen, anno Tomnak linkeltem be Pedig kéne lassan, mert pont most gondoltam, hogy meg kéne rendelni valamikor a jövő héten... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 nana! csak óvatosan! mielött rendesz, beszéljünk.... hátha kell nekem is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 nana! csak óvatosan! mielött rendesz, beszéljünk.... hátha kell nekem is. Oks! Nekem olyan kell, mint ami a GSi topicba volt belinkelve Gergő brada álltal. De úgyis kell valami rutinos E-bay róka segítsége, szóval majd feltétlenül szólok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Tom! Mikko lesz olyan a verdád mint az Avatarodban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Tom! Mikko lesz olyan a verdád mint az Avatarodban? ;) Alakulgat... De az a kategória sajnos inkább már pénz kérdése... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Tom! Mikko lesz olyan a verdád mint az Avatarodban? majd ha leheggeszti az ajtót meg átfényezi :twisted: :twisted: :twisted: tudom, menjek neont venni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Tom! Hova linkeltem neked anno pár hete? Még le is csesztelek h q lusta vagy inkább kérdezel mint megnéznéd? Reggel óta keresem és nem emléxem melyik topikba linkeltem be.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Tom! Hova linkeltem neked anno pár hete? Még le is csesztelek h q lusta vagy inkább kérdezel mint megnéznéd? Reggel óta keresem és nem emléxem melyik topikba linkeltem be.... Már írtam hogy a GSi-be. Csak szerintem azóta már lefolyt vagy 30 oldalnyi élet ott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Mondjuk leginkább ittvan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 azaz :wink: nekem teccik ha van kedvetek irjuk össze mennyi kell és annál ocsóbban jövünk ki! Tom fékről mikor beszéljünk? Én most érdeklődtem meg mennyi lesz a nagyfék, ha megvan addigra nekem kellene vevő a nyereg,tárcsa,betét kombóra :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 azaz :wink: nekem teccik ha van kedvetek irjuk össze mennyi kell és annál ocsóbban jövünk ki! Tom fékről mikor beszéljünk? Én most érdeklődtem meg mennyi lesz a nagyfék, ha megvan addigra nekem kellene vevő a nyereg,tárcsa,betét kombóra :wink: Képezzünk árat és akkor beszélhetünk róla!! ;) Brembo/ferrodo párossal van dolgunk? Állapot? (pü-ben folytassuk:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 tudom, menjek neont venni.. Igen, igen, igen:)) Eredjél:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Tom fékről mikor beszéljünk? Én most érdeklődtem meg mennyi lesz a nagyfék, ha megvan addigra nekem kellene vevő a nyereg,tárcsa,betét kombóra :wink: aztán ki is fizethetnéd nekem a nyergeket ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Hoppá! ;) megjöttek a lámpák..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 gratula egyre jobban fog kinézni az a kis verda Kati meg majd pasizhat vele ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Lehet azt az autót még szépítgetni? :roll: Az már úgy is olyan széép. És egynégyes létére úgy megy mint egy kétlityis ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 És egynégyes létére úgy megy mint egy kétlityis ;) vagy legalábbis úgy, mint egy egynyócas ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 vagy legalábbis úgy, mint egy egynyócas ;-) Azért írtam 2 lityit,hogy belekötsz-é. :roll: :roll: (Éskülönbenistudodhogymostmitmondanékhaittállnál előttem) :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 (Éskülönbenistudodhogymostmitmondanékhaittállnál előttem) :twisted: :twisted: azt, hogy vegyek valamit? ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 azt, hogy vegyek valamit? :lol: :lol: :( Azt is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Azt is ;) és még mit? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 ....megjöttek a lámpák.... Király ;) :lol: :lol: :( ui: hát akkor felnifelnifelnifelni :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Hoppá! :lol: http://emc.elte.hu/~uhuhu/astra/lampa/lampa4.jpg Zsííír. Hogy csináltad, hogy bekötés nélkül is világít? :roll: ;) :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Teeee asztra ÁRULÓs kicssávó ne szójjj beeee ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts