Laci4 Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Uhuhu.. és mennyi az annyi? (ültetés.. bár mondjuk az ár is jöhet, ha nem indiszkrét.) csak kiváncsiságból.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 elöl 35 hátul 40 mm -t ültet. 110 euró volt. plusz szivességkérés attól aki hozta, és majd egyszer meghálálásba került....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Ákos nem kerül semmibe megháláltad Te azt már többször is...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Uhu! És gátlókat is cserélsz, vagy csak rugó? Mert nekem csak rugó, 35mm elől-hátul, de faintos. Mondjuk októberben tervezem a lassan kihalóban lévő gyári gátlók cseréjét, és akkor már FK gátlót akarok. A 40 mm-es gátló jó a 35mm-es Vogtland rugókhoz szerintetek, vagy keressek 35mm-es gátlókat? És ha már itt járunk, akkor miért van az, hogy gyári kátlóim vannak (még talán az eredeti, bár elől volt rúdfej csere), és eddig 5-en kérdezték, hogy a rugóval gátlót is cseréltem e , mert nagyon szépen egyben viszi a kocsit, mintha sport gátló lenne, és még ültetés előtt is sokan mondták, hogy keményebben rugózik a kocsi, mint az átlag astrák? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Hali. Arra lennék kiváncsi hogy a lefalazott hátso ajtoknál hogy oldják meg a nyithatoságát (astra 4 illetve 5ajtosnál)? Megoldják bovdennel belsönyitásra ( pl skoda felicia) vagy egy kis motor és valami távvezérlés? Köszi a válaszokat. Hali 2 lehetőség van: a.) körülnézel a nagyobb riasztógyártók oldalán, és vannak kompatibilis zárnyitó motorok. Ez olyan szempontból jó, hogy a riasztó távirányítójáról vezérelhető... (pl. RTK Security - Enforcer márkaker.) b.) sima központi zár motort építesz be - ez talán valamivel olcsóbb, viszont barkácsolós meló. Alapesetben "vezetékes" gombnyomásra működik, viszont motor függő, hogy a zár visszahúzását automatikusan oldja meg, vagy oda be kell építeni még egy gombot... Ha megnézed a kocsikat, van 2 narancssárga Astra, az egyikben 1 gombbal, a másikban kettővel van megoldva. Szerintem Szemesen ott lesz mindkét kocsi... Sok sikert! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 én meg tegnap éjjel olyan 1-f2 körül félrészeg módon összefutottam az újpesti tuned fehér asztma kombis sráccal és csomó ilyen kérdésemm lett volna, de vmi idióta módon kretén volt és inkább hagytam.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 ma le lett ültetve a verda. jó lett, bár azért mehetett volna lejebb is... de még legalább lehet vele közlekedni... fénykép nincs... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 ma le lett ültetve a verda. jó lett, bár azért mehetett volna lejebb is... de még legalább lehet vele közlekedni... fénykép nincs... ;) Mennyibe került? Nem a rugó, hanem a szerelés. De lehet, hogy most hülyeséget kérdeztem, ismerve a melóhelyed.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 aha. most hülyeséget kérdeztél... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 ;) biztos frankón nézhet ki.. Én pl. ma jártam földúton.. áldottam a sorsot, hogy nem ültettem.. igaz, vmit vmiért.. a kanyarban nagy tempónál viszont már nem ezen a véleményen vok :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 aha. most hülyeséget kérdeztél... ;) ez korrekt volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember1, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2005 ma le lett ültetve a verda. jó lett, bár azért mehetett volna lejebb is... Kép nincs róla? Menni fog még az lejebb is, ahogy kicsit összeesik a rugó, asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember1, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2005 Kép nincs róla? Menni fog még az lejebb is, ahogy kicsit összeesik a rugó, asszem. Tomi néha olvasol is a sorok között vagy csak írsz? Ott one h "kép nincs róla" :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember1, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2005 Teljesen jogos, bocsi. Nem figyeltem. Kicsit hosszúra nyúlt a tegnapi GSi összerakás, az alvás meg kicsit rövid volt... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember1, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2005 Teljesen jogos, bocsi. Nem figyeltem. Kicsit hosszúra nyúlt a tegnapi GSi összerakás, az alvás meg kicsit rövid volt... :wink: De legalább most már magadnak is tudsz összelegózni egyet.Bekötött szemmel! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember1, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2005 Teljesen jogos, bocsi. Nem figyeltem. Kicsit hosszúra nyúlt a tegnapi GSi összerakás, az alvás meg kicsit rövid volt... :wink: majd szemesen csinálunk képeket ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 a tunying elindult.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 és itt az ültetés, de az annyira nem látszik, mert igen light-os ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Tom végül megrendelted már a műszerfalat? Ha nem akkor rendeljük meg 1ütt és akkor osztuzunk a szállítási ktsh-n :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 milyen müszerfalat??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 íbéjen lehet kapni el glow tachot itthon is van 1 csóka aki ezzel foglalkozik lassan 1 éve basztatom na asszem most jutottam el odáig hogy baszok rá, hnehogy már én tegyek szívességet neki link itten eee http://cgi.ebay.de/Plasma-Tachoscheiben-Op...bayphotohosting Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 ez olyan mint a Hernád Tomié? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 olyasmi csak nem ennyire vakító feeling kinn van 1 cég fixen vmi 67-69 euroért igen szépet árul na arra pályázom :wink: csak nem találom az eboltot hirtelen, anno Tomnak linkeltem be Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 íbéjen lehet kapni el glow tachot itthon is van 1 csóka aki ezzel foglalkozik lassan 1 éve basztatom na asszem most jutottam el odáig hogy baszok rá, hnehogy már én tegyek szívességet neki link itten eee EZ igazán baráti ár lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 igazi ára olyan 70 juró környékén van.... ha sokkal alatta lesz úgyis stoppolják a licitet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts