Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
kétértelmű a kérdés, ezt ugye te is látod ;-)

1. nem készült még kép?

2. nincs több kép?

Egyszerűen nem értelek!!!Miért kell szőrszálat hasogatni?

Vagy talán a Te neved is Anti,mert úgy emléxem őt kérdeztem!

Csak annyit kérdeztem volna,hogy van-e még esetleg kép a jelenlegi állapotról!

Elküldve

ezt akkor itt hagyjuk abba!

ha nem vagy elég nyugodt ahhoz, hogy a fórumot látogató különböző emberek hozzászólásait olvasgasd, akkor ne fórumozz

semmi sértés vagy bántás nem volt abban, amit írtam, a többit PÜ-ben folytathatjuk

Elküldve
ezt akkor itt hagyjuk abba!

ha nem vagy elég nyugodt ahhoz, hogy a fórumot látogató különböző emberek hozzászólásait olvasgasd, akkor ne fórumozz

semmi sértés vagy bántás nem volt abban, amit írtam, a többit PÜ-ben folytathatjuk

offtopic.gif

Okos enged..... PEACE! :wink:

Elküldve
mondom én, hogy félreérthető volt az a kérdés ;-)

vagy pedig WW is figyelmetlen

Én is szeretlek. :lol: Szerezzél még képet Atommanó gépéről teeee........ :) :( :D :D :D ;)

• 2 weeks later...
Elküldve

Ültetőrugókat????????????????????????????????

Corsából , Kadettből is nyavalyogtál, hogy soha..... Komolyan nem értelek....

Át godnoltam értem...

Corsában miért nincs , Astrában miért van:))))))

Elküldve
Na olyan lámpicskuja van Sonique-nak is meg nekem is, meg mostmár Ákosnak is, meg GSI.Tominak is csak neki fehérben...

Hát olyan fehér nekem is bejönne hátra, mert a gépem is fehér.Amúgy milyen árban vesztegetnek ilyen lámpákat?Első vs. hátsó??

Elküldve
Na olyan lámpicskuja van Sonique-nak is meg nekem is, meg mostmár Ákosnak is, meg GSI.Tominak is csak neki fehérben...

Nah akkor eddig csak a tied, meg ákosét nem láttam élőben ;)

Ma volt szerencsém Sonikét is megsassolni. Amúgy nekem a Tomié tetszik a legjobban, azokkal a kékes pilácsokkal.. csak mondjuk sötét autón érdekesen nézne ki.

Elküldve
Nah akkor eddig csak a tied, meg ákosét nem láttam élőben ;)

sajnos még én se láttam se az Antiét, se az enyémet :lol:

r3emélem hamarosan megjön a cucc.....

Elküldve
Az enyim Sonique-nál pihizik, addig nem adja oda, amíg kész nincs a kocsi..:-))))))))))

asszem nem válaszoltál gsi topikban h szerdán éjfélig vagyol-e :?:

Elküldve

Hali.

Arra lennék kiváncsi hogy a lefalazott hátso ajtoknál hogy oldják meg a nyithatoságát (astra 4 illetve 5ajtosnál)?

Megoldják bovdennel belsönyitásra ( pl skoda felicia)

vagy egy kis motor és valami távvezérlés?

Köszi a válaszokat.

Hali

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.