bazs Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Nekem a Caliban INXX volt. Kb. fél évig bírta, de már az elején is csak segítséggel nyitotta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Én a vastagabb felét raktam a mocitetőhöz, ahogy a leírásban van. A felénél már megtartja, de onnan sem nyílik magától. Lehet, hogy kipróbálom fordítva is. Warwolf! Neked milyen típusú van? Fordítva még gyengébb! :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 E Kadett csomitérteló! :lol: :) :( Nekem is az van berakva, szerintem tökéletes! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Nekem is az van berakva, szerintem tökéletes! :wink: :supz: :supz: :supz: Biza!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Én a vastagabb felét raktam a mocitetőhöz, ahogy a leírásban van. A felénél már megtartja, de onnan sem nyílik magától. Lehet, hogy kipróbálom fordítva is. Warwolf! Neked milyen típusú van? magatol soha nem is fog kinyilni ez nem olyan mint a hatso ajto teleszkop ez csak megtartja csak segit kinyitni, de nem helyetedd nyitja ki :lol: ennyi többet ne várj szerintem böven elég Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Az enyém valami "német", legalábbis a felirat. Mindenesetre olyan bika, hogy a Lurdynál, mikor gsi.Tomi hozta, csak a földre letámasztva tudtuk összenyomni. Szóval jól mükszik, ezt nem kell segítgetni, csak az elején, de az eleve a lecsukó szakasz, ahol lezárásnál elejted az ajtót, hogy bezáródjon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 :supz: :supz: :supz: Biza!!! Kadett telo rulez!!! Nekem is az van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Széph új felnik Szandi kocsiján :lol: :) :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 ez dolgozó lány szép...majd élőben is meg kell nézni vmikor ............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 egy gumiápolást erősen elbírna ;-) 205/40R17? jó móka lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Szandi kocsiján??Szóval mégis kapott egy cabriót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Szandi kocsiján??Szóval mégis kapott egy cabriót? aham..a lurdynál múltkor megcsodáltuk :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 aham..a lurdynál múltkor megcsodáltuk :roll: Akkor ennyit a Puntóról?Sem'baj!Pedig én mondtam Atommanónak, hogy 1X egy nő v.mit a fejébe vesz. :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Hát eljött a Puntó vége...tegnap meg a felnik vége, és ez lett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Hát eljött a Puntó vége...tegnap meg a felnik vége, és ez lett... Grat!Akkor most nálatok is beOpelesedett a család! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Hát egy már van, az enyimről meg már sajnos csak fényképek alapján dereng valami... :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Hát egy már van, az enyimről meg már sajnos csak fényképek alapján dereng valami... :roll: :lol: http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/SANY0150.JPG Nagygenerál.Neked aztán tényleg novi új lesz a gép!De azt a direktszűrőt nem akartad becsomagolni? Bszemesre kész lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Nem nem akartam, mert van egy új a turbós légtömegmérőhöz...:-) Ha nem akkor nem is megyek Szemesre, mert el kell mennem pár temetésre azon a héten...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Nem nem akartam, mert van egy új a turbós légtömegmérőhöz...:-) Olyan moci is van hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Nem nem akartam, mert van egy új a turbós légtömegmérőhöz...:-) Ha nem akkor nem is megyek Szemesre, mert el kell mennem pár temetésre azon a héten...:-) [glow=red:ee6cbbd68f]RUGDOSSAD A PITSHÁJUKAT!!![/glow:ee6cbbd68f] Vagy lebegtessed előttük az a Rcs. fényképét 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Szerinted nem hívtam fel 3X Aug 20-án is....:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Szerinted nem hívtam fel 3X Aug 20-án is....:-) De az csak virtuális picsánrúgás :? Legyél kemény Csoki!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 De az csak virtuális picsánrúgás :? Legyél kemény Csoki!!!Na ezzel a virtuális picsánrúgással én is beszoptam, napokon keresztül nem volt hatása. A végén odaálltam a szerelő elé és azt mondtam addig nem megyek sehova amíg kész nem lesz. Kis híja volt az éjfélnek, de elkészült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Szerinted nem hívtam fel 3X Aug 20-án is....:-) Ezt én kurvára nemértem. Egyszer kellene megcsinálni nagyon szépen és az egy hatalamas reklám lenne neki és még a tulaj fizetne neki. Felkerül univerzum szerte híres gsi-s oldalra 8) 8) , látják az utcán, stb stb. Ez mind reklám neki. Több munka több pénz. Több pénz -> mégtöbb pénzt mert ugye a pénzt dolgoztatni kell. B+ olyan egyszerü a képlet nemértem miért bonyolítják töketlenkedéssel :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Anti nincs még kép a gépről,hogy most hogy áll? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts