Szabyka Elküldve Július13, 2005 Megoszt Elküldve Július13, 2005 Fent vannak az új felnik és a gumik! 8) Oz Polaris és Falken Ziex Z502 250/50R15 méretben. Elég nagyot fog kanyarban, de 1.4NZ lett az 1.4XE ből... :? :? :smt023 GRATULA! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július13, 2005 Megoszt Elküldve Július13, 2005 Fent vannak az új felnik és a gumik! 8) akkor ezexerint előkerült a másik 3 is :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július13, 2005 Megoszt Elküldve Július13, 2005 akkor ezexerint előkerült a másik 3 is :( Mondtam hogy előkerült?? Én így könnyítek és ültetek. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július13, 2005 Megoszt Elküldve Július13, 2005 ....Elég nagyot fog kanyarban, de 1.4NZ lett az 1.4XE ből... :? :?.... Kanyarban nem mindegy ? Tessék előtte elegendő lenületetttttttt gyűvteni :( :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július13, 2005 Megoszt Elküldve Július13, 2005 Fent vannak az új felnik és a gumik! 8) Oz Polaris és Falken Ziex Z502 250/50R15 méretben. Elég nagyot fog kanyarban, de 1.4NZ lett az 1.4XE ből... :? :? Képet kérek :sad5: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július13, 2005 Megoszt Elküldve Július13, 2005 Képet kérek :sad5: Este lesz. Vizsga sikerült???? Azt is megállapítottam tovább (hogy a tunungnál maradjunk), hogy a 236os tárcsa nem képes blokkolni ezeket a kerekeket, szóval már ABS-em is van. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július13, 2005 Megoszt Elküldve Július13, 2005 Este lesz. Vizsga sikerült???? Azt is megállapítottam tovább (hogy a tunungnál maradjunk), hogy a 236os tárcsa nem képes blokkolni ezeket a kerekeket, szóval már ABS-em is van. :wink: Igen a vizsga +van. :roll: A fék miatt ne aggódj nekem se jó :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július14, 2005 Megoszt Elküldve Július14, 2005 Az F Astra első stabilizátora csereszabatos a GSi nagy stabijával? Jó lenne kicsérelni, ha lehet ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július14, 2005 Megoszt Elküldve Július14, 2005 A tegnap kért képek. Sajnos csak telóval készültek vannak, nem igazán élvezhető a minőség, de a célnak megfelel. Nem egy nagy durr a felni, de szerintem az Astrának nagyon jól áll. Majd teszek be normális képet is, azon szebb. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július14, 2005 Megoszt Elküldve Július14, 2005 A tegnap kért képek. Sajnos csak telóval készültek vannak, nem igazán élvezhető a minőség, de a célnak megfelel. http://foxtrot.uw.hu/OZ1.jpg Nem egy nagy durr a felni, de szerintem az Astrának nagyon jól áll. Majd teszek be normális képet is, azon szebb. :lol: Nem akartad lemosni? :( :lol: :lol: Amúgy jól áll neki! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Július14, 2005 Megoszt Elküldve Július14, 2005 Szép felnik, mibe fájt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július14, 2005 Megoszt Elküldve Július14, 2005 Szép felnik, mibe fájt? 45e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Július14, 2005 Megoszt Elküldve Július14, 2005 45e. Megérte. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július14, 2005 Megoszt Elküldve Július14, 2005 Tomi a fék mijatt ne aggódj anno egyhatsi asztrámon nekem is ugyebár 236 jáccot és a jóval nehezebb kerekekkel is megálltam. Igaz 1x egy dzsip lökhárítójába de megálltam :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július14, 2005 Megoszt Elküldve Július14, 2005 Tomi a fék mijatt ne aggódj anno egyhatsi asztrámon nekem is ugyebár 236 jáccot és a jóval nehezebb kerekekkel is megálltam. Igaz 1x egy dzsip lökhárítójába de megálltam :( Megállással nincs gond, mert fékez mint állat, csak még jobb lehetne, ha nagyobb fék lenne rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július14, 2005 Megoszt Elküldve Július14, 2005 45e. Akcijós volt! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július15, 2005 Megoszt Elküldve Július15, 2005 "...Akcijós volt!..." Nem a Sonique-é... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július15, 2005 Megoszt Elküldve Július15, 2005 "...Akcijós volt!..." Nem a Sonique-é... :( Nemérteni! :dontknow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július15, 2005 Megoszt Elküldve Július15, 2005 Wolfi nem akciós volt, hanem SXP cartársé :idea: érteni :?: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július15, 2005 Megoszt Elküldve Július15, 2005 Wolfi nem akciós volt, hanem SXP cartársé :idea: érteni :?: :( Idegen tollakkal ékeskedni???? :evil: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július15, 2005 Megoszt Elküldve Július15, 2005 A csomagtartó nyitógombját vajon el lehet e süllyeszteni a kasztniban??? mert szeretném shave-elni (mondjon rá valaki szép szót) vagy falazni a csomagtartót, de szeretnék zár nélküli vectra b hátsó kilincseket is. És ugye ha sehol nincs kulccsal nyitható zár a kocsin csunyan megszívhatom ha kizárom magam :( :lol: Szóval ezért gondoltam arra, hogy a csomagtartó zárját megtartanám csak valahogy bele kellene süllyeszteni a falba. Ötletek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július15, 2005 Megoszt Elküldve Július15, 2005 A csomagtartó nyitógombját vajon el lehet e süllyeszteni a kasztniban??? mert szeretném shave-elni (mondjon rá valaki szép szót) vagy falazni a csomagtartót, de szeretnék zár nélküli vectra b hátsó kilincseket is. És ugye ha sehol nincs kulccsal nyitható zár a kocsin csunyan megszívhatom ha kizárom magam :( :lol: Szóval ezért gondoltam arra, hogy a csomagtartó zárját megtartanám csak valahogy bele kellene süllyeszteni a falba. Ötletek? :lol: Erre nem létezik olyan elektromos ajtónyitó kittes izé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július15, 2005 Megoszt Elküldve Július15, 2005 pont az a lényeg ha a pusztában lemerül minden elektromosság akkor is be tudjak jutni az autóba pl a Kess kocsiját láttam pár napja, neki le van shave-elve a hátulja de a kilincsén van zár és nekem ez igy nem tetszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július15, 2005 Megoszt Elküldve Július15, 2005 le one sévelve... ejj de szép szó :( csináld azt mint a profik a8nál és tsai... pl nyitógom a tükör alá... Én 1szerűen megoldottam: vettem egy tarcsi üveget. ha gáz van szó nélkül beküldöm :wink: sokat agyaltam én is de jobb 5letem nem volt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július15, 2005 Megoszt Elküldve Július15, 2005 Én 1szerűen megoldottam: vettem egy tarcsi üveget. ha gáz van szó nélkül beküldöm :wink: sokat agyaltam én is de jobb 5letem nem volt.... ROTFL :( :lol: :lol: Te Gergő és az milyen amikor nem gondolkodsz, ha ezen sokat agyaltál? :lol: :lol: :lol: :lol: komolyra fordítva: ezzel az a baj, hogy random helyen jöhet a probléma és pl külföldről hazajönni egy betört hátsó ablakú kocsival meredek lenne nem is beszélve pl. télről, esőröl....áááhh ehhez én tulságosan nyúl vagyok :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts