Speed Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Speed: Neked a maszk le van falazva? jól látom? Mármit a jel helye. A jel helye levan. Pontosabban nekem elég sokat dolgoztak a maszkommal. Kivettek a két széléből (5mm-et kb - elvékonyították) és az aljába valamint a tetejébe - belülről, ahol a jel volt - belepótoltak, hogy eltűnjön a lyuk. Valamint fekete rács került bele. (az fontos a fekete rácsnál, hogy ne egy ezüstöt akarj lefesteni, mert az NEM FOG MENNI! Már eleve feketét kell venni!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 A jel helye levan. Pontosabban nekem elég sokat dolgoztak a maszkommal. Kivettek a két széléből (5mm-et kb - elvékonyították) és az aljába valamint a tetejébe - belülről, ahol a jel volt - belepótoltak, hogy eltűnjön a lyuk. Valamint fekete rács került bele. (az fontos a fekete rácsnál, hogy ne egy ezüstöt akarj lefesteni, mert az NEM FOG MENNI! Már eleve feketét kell venni!) Ki csinált neked rácsot és mennyiért? Illetve a maszkot? G Astrához hajkurászok, de mindenhol arany árban mérik :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Én arra gondoltam, hogy nem falaztatok, mert az mindenestől itt felénk fényezéssel oan 15 körül lenne, hanem veszek egy szemöldökös maszkot, és azt fényeztetem le. így oan 20-ban áll meg, de akkor már teljesen más, szemöldökös maszkom lenne. (a fekete rács már megvan :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Hali!! Igen régen irtam mert leoffolták a netet otthon, most is másnál vagyok ,de lenne egy kérdésem c20ne tuning ügyben. Sport Vezérműtengellyel van valakinek tapasztalata??Megéri vennem vagy netán drága és nincsen érezhető változás. :lol: Köszönöm a válaszokat elöre is. BALÁZS Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Ki csinált neked rácsot és mennyiért? Illetve a maszkot? G Astrához hajkurászok, de mindenhol arany árban mérik :? A helyzet, hogy nekem a barátomék csinálták... de a munkahelyükön. Sajnos ők nem vállalnak ilyet. Kecskeméten egy 10-esért a "Dugár Spoiler Bt." csinál ilyesmiket - az van a Gepárdnak és a Warwolfnak. Ott az különbség, hogy kintebb van a rács és ő nem falazza le a jel helyét, hanem kivágja... addig vágja ki a peremet, amíg eltűnik a jel helye és oda rakja be a rácsot. De az sem kizárt, hogy ő hajlandó egyedi maszkot is készíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 De jó hogy már ezeket is kilószámra lehet kapni :lol http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7981717515&rd=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Na ez az amivel én nem mennék sokra... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 a kék az szépen néz ki :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Na ez az amivel én nem mennék sokra... :lol: wehehe ;) nekem sokkal jobban tessik az analóg műszer, na jó kivéve a wrc kijelzőket. Norbi emberünk még nem szólt vissza, amint van vmi szólok, csak annyi a gas, hogy mailben tartjuk a kapcsolatot és mint ismeretes nem ez a kommunikáció leggyorsabb formája :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 :lol: várok, várok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Szerintem is egész jól mutatnak.. (no nem minden szin összeállítás) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Srácok!Mindenki nyaral?Mi ez a pangás? :smt017 Én most féknyereg,meg számlap projektben vagyok! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 féknyergeket én bőszen csiszolgatom majdan meg festem :( én most nemm vágtam bele semmilyennemű fék upgrade projektbe, mert az már húzos lett volna..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Nálam meg lakatos, fény, stb... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 féknyergeket én bőszen csiszolgatom majdan meg festem :lol: én most nemm vágtam bele semmilyennemű fék upgrade projektbe, mert az már húzos lett volna..... Én a szintert fogom kipróbálni most.Csalódtam a festékben. :( És főleg,hogy nem kerül többe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Nálam meg lakatos, fény, stb... :wink: Az is jó buli! :wink: Mit lakatolnak rajta? Az enyémen már mindent kéne.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Hát az én esetemben is mindent... Küszöbök lesznek a gázosak valószínűleg... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Hát az én esetemben is mindent... Küszöbök lesznek a gázosak valószínűleg... :roll: Ha eccer én is eljutok odáig..... Már fáj a zsebem,hogy mennyit fognak leakasztani rólam,hogy normális állapotba kerüljön a paripa. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Szintert? Mármint szinterezve lészen? Az elvileg kell , hogy bírja a hőt is többek között.. de van 1-2 festék ami marha jól bírja, itt van tanulmányesetnek pl Anti komám. Vmelyik nap dobtam neki az ívet,h mennyire sufni a féknyerge, mire ő mondotta h így vette és azota rajta van.... Pedis asse ma volt. Nekem meg lakatolás kezdui végét járni... az orrt levágtuk, újat felkészítettük, feltettük és kezeltük. Evvel parallel két küszöb full lepusztít és felcsiszol, elöl mind2n volt fél öklömnyi lik azok is javítva. Ami érdekes a sok apróbb lakaton kivül, hogy nekem hátul is ki van rohadva 1 kis rész a jobb oldalon belül ahol a kerékív összér a belső lemezeken. Hupsz ezzt sajnos nem tudtam értelmesen, keresek képet... de ott miért hagyta el magát azt donno :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Hát akkor annyit javítanék a dolgon, hogy: A hátsó tárcsát meg a nyergeket fémig felcsiszoltam, majd laza Hammerite-tal lekentem...ez lassan 2 éve, és azóta is jól el ven rajta... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 nu pötit tévedtem :oops: én most stílusosan -számomra az :( - ezüstre festem a nyergeket és majd meglássuk. Az első két nyergen annyi kőzet volt h 2en 1 napon keresztül csiszoltuk. Szó szerint bázzzzz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 nu pötit tévedtem :oops: én most stílusosan -számomra az :( - ezüstre festem a nyergeket és majd meglássuk. Az első két nyergen annyi kőzet volt h 2en 1 napon keresztül csiszoltuk. Szó szerint bázzzzz.... Homokfújás? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Homokfújás? :wink: Szerintem a homokfújás az felejtős mert a porvédőnek annyi lesz és ha netalántán bekerül egy kis homok a rendszerbe akkor az piszkos munkát végez a fékdugattyúkon :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Én is benne vagyok az átfestésekben, hétvégén következik a konzol fényezése. Most fejeztük (2 kapcsoló híja) be a kűszerfal és konzol ledesítését. A számlapot ti hogyan oldjátok meg? mert én is tervezetm, csak azon töröm a fejem, hogyan tegyek rá másik számlapot úgy, hogy a mutatókat ne vegyem le :smt017 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Már megint a mutatók... :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts