mélykék76 Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Ennek alacsonyabb a teteje? :shock: Vagy csak nagyon lentről fotózták? :roll: Az egész kép fake :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 akinek Vectra B hátso kilincs van beapplikálva az bontóbol szerzett vagy nullkilométerest vett? Vegyél inkább újat ! És álld az jósorsod, hogy csak 2 kell neked :lol: :lol: ;) :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Csak hogy megkavarjalak Redi: Vegyél bontóban! Hát szerintem erősen függ a dolog attól, hogy melyik mennyi neeeeem??? Amúgy meg úgy is fényeztetni kell... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Csak hogy megkavarjalak Redi: Vegyél bontóban! Hát szerintem erősen függ a dolog attól, hogy melyik mennyi neeeeem??? Amúgy meg úgy is fényeztetni kell... :roll: Pahhhhhhhhhhhhh, rosszul olvastam Norbi hozzászólását, bocshhh :roll: Tényleg inkább bontó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Ennek alacsonyabb a teteje? :shock: Vagy csak nagyon lentről fotózták? :roll: ez Fék, azaz fake amúgy igen: top-chop Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Redi ne vegyé bontóban me megszív6od a rugóval de csúf módon és akkor nem lesz kinek sírni vagy áll6sz neki az "új" kilincsedbe rugókat hajtogatni :idea: Isti! Ez a alacsony tető tuning 1re kezd idegesítőbb lenni, múltkor 1 volvot láttam és nem tudtam mi olyan fura... hát csak annyi h az összes oszlop 10-15cmel rövidebb volt... De ezt ki engedélyezi? Ehhez gondolom engedély kell és itt mondjuk tényleg komoly a theme, mert a kocsinak megborul a merevítése... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Engedélyek...pffff.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 ....Isti! Ez a alacsony tető tuning 1re kezd idegesítőbb lenni, múltkor 1 volvot láttam és nem tudtam mi olyan fura... hát csak annyi h az összes oszlop 10-15cmel rövidebb volt... De ezt ki engedélyezi? Ehhez gondolom engedély kell és itt mondjuk tényleg komoly a theme, mert a kocsinak megborul a merevítése.... Húúúúúúúúúúúúúúúúúha. Ezt talán az amcsi autósoktól kellene megkérdezni, náluk reálisnak látnám, hogy végigzongoráztak hasonló dolgot. Tán :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Ezt onnan tuom,h eccer left-tree-sz módon akartunk napf tetőt hekkelni 1 kocsiba. Flexel neki elötte persze bejelöl, hát nem megtaláltam első húzásra a merevítést... :lol: és innen indultak a kavarások, aminek a vége az lett h TILOS mert a merevítést áthekkeljük, akkor megváltozik a merevítésnek nemtom mije (olyan szép szavakkal indokoltak).. Amúgy amit küldtél Isti az olyan 170 környékén mozog normál módban... Csak most donno h fixen löjekk 1et vagy kísérletezzek! Asszem mindjárt konzultálok ebajos menedzseremmel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 F caravanra tanájjon má valaki valami szép pilácsot! Egyébként hogy csinálják azt amikor a háccsó lámpa mongyuk szürke?Fólia? :? És amikor teljesen áttetsző?Láttam már lepukkant skodákon is ilyet,pedig nem mai gyerök vót!Ilyen tuningok léteznek? :roll: Nem hiszem el,hogy nem tudok valami normális lámpát tanáni.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Azokhoz könnyebb inpro jellegűt szerezni :wink: De állítólag van ember aki ki tudja szivni, de én még élőben ilyet nem láttam... A színek meg ködöléssel vannak megoldva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 van ember aki ki tudja szivni, de én még élőben ilyet nem láttam... szerintem gyorsan cseréld le az asszonyt! :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 naho embör :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Lásd be Geri, hogy ez meredek mondat volt.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Azokhoz könnyebb inpro jellegűt szerezni :wink: De állítólag van ember aki ki tudja szivni, de én még élőben ilyet nem láttam... A színek meg ködöléssel vannak megoldva... Csatlakozom. Én is hallottam már erről a kifakításról, de még nem találtam embert aki meg is csinálja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Lásd be Geri, hogy ez meredek mondat volt.... :lol: nem meredek csak nemtom melyikkel találkozott és melyikre gondolt a kollega :roll: ezen filózom, meg azon mijé is mond6ta eme kijelentését. mind1 jön még bazs az én kertembe majd megkérdem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Fuckító :arrow: szívás? :twisted: Ebből hogy jössz ki? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7980476653&rd=1 Ez olyan szép, de a faxért ilyen drága... :twisted: Atommanó... most már kezd tele lenni a cipőm veled! :lol: :lol: ;) Én ilyen lámpát keresek, amióta megvan az Astram... és pont 2-3 hete találtam rá erre!!! :( És nyilván veszek is egy ilyet, ha kicsit olcsóbb lesz! :? De ha Te is ilyet veszel... hát tökön szúrom magam! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Valszeg ilyen drágáért én sem veszek... :roll: Ha meg veszek akkor a fehéret...Sonique veszi a feketét... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Drukkolok, hátha most sikerül... :lol: elsőnek lennie... :wink: Kicsi Atommanó... enyhe Cinizmus, amit a hangodban érzek... csak nem felém irányul??? :roll: Amúgy nem volt szó arról, hogy első akarok lenni vele... csak nagyon-nagyon tetszik... és biza... amint tehetem be is szerzem... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 De jóóóóó. Lassan lehet listázni, ki mit nézett ki magának és mit "nem vehet a másik" :D El vagytok kényeztetve ! Ha mindekinek Maruti-ja lenne, akkor ahhoz mondjuk van 1 fajta lexus style hátsó lámpa oszt kész, nem lenne vita :lol: Itt az igazság!!! :lol: ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Most nem értem miért baszogattok... ...Poén volt Teeeeee! de Mélykék kollega sem fogta fel elsőre... Amúgy meg miért tenném, pont én böfögöm egyfolytában, hogy nem lesz senkinek sem egyedi az autója, mert amit meg lehet venni azt megveheti más is... ...vagy csinálsz valami csúnyát, vagy drágát - na az tovább lesz egyedi, mert ha elérhető áron fut valami, vagy szép, azt más is megveszi... Amúgy semmi okom az ilyen téren való versenyzésre, az enyim úgy is szebb lesz... :lol: (Azért ide írom, hogy poén, nehogy megint nekemugorjatok... :wink: ) Szóval érted, drága Speed... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Most nem értem miért baszogattok... ...Poén volt Teeeeee! de Mélykék kollega sem fogta fel elsőre... Amúgy meg miért tenném, pont én böfögöm egyfolytában, hogy nem lesz senkinek sem egyedi az autója, mert amit meg lehet venni azt megveheti más is... ...vagy csinálsz valami csúnyát, vagy drágát - na az tovább lesz egyedi, mert ha elérhető áron fut valami, vagy szép, azt más is megveszi... Amúgy semmi okom az ilyen téren való versenyzésre, az enyim úgy is szebb lesz... :lol: (Azért ide írom, hogy poén, nehogy megint nekemugorjatok... :wink: ) Szóval érted, drága Speed... :wink: :lol: Persze... vágom, hogy mi a szitu... de úgyis Nekem... ;) (csak vicceltem! :wink: ) Az a bajom, hogy láttam azt most pénteken is, hogy ahogy nézték a lámpám és ahogy beszélgettem egy-két sráccal a városban... biza... max néhány hétig lesz csak nekem ilyenem (Kecskeméten). Dehát... erről szól a tuning... Amúgy én nem azért szeretnék olyan hátsólámpát, mert nincs másnak... hanme mert nekem nagoyn-nagyon tetszik! (már a 2es golfokon is csodáltam mindig) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 "...Amúgy én nem azért szeretnék olyan hátsólámpát, mert nincs másnak... hanme mert nekem nagoyn-nagyon tetszik! .." Na evvel pont így vagyok én is... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 vagy lelopják :lol: Anti nem úgy volt h tijed a piros-fehér s enyém a shima fehér? he? má megest ferdítesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts