Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

F Astra tuning

Tiv.

Recommended Posts

Tudod egyediség koppintás rulz...ami szép az nem lesz egyedi, mert úgyis lekoppintják...legyen az bármilyen tunying, vagy pöttyös labda... :roll:

nézd meg a SITE-om... elég régóta fent vannak a képek... (április 24.)

de én tényleg nem vágom, hogy miről beszélsz... (a tiéd is kétszínű?)

Megosztás:

De nem gond, mert nem Te vagy az első...Balázska is megtette már...

CSak pont nemrég beszélgettünk Aztec-kal, hogy egyedi autót kéne csinálni...

Na arra jutottunk, hogy lehet, de annak vagy nagyon drága dolognak kell lennie, vagy baromi csúnyának, hogy ne csinálják utánad...

...Amúgy mivel a Jürgeneknek az a pár juró amit rádobnak a verdára az nem pízz ellentétben velünk...Tehát mi is csak koppintunk róluk, ha pár év alatt ideér a technika, és számunkra is megfizethető lesz az a bizonyos termék...

Megosztás:

De nem gond, mert nem Te vagy az első...Balázska is megtette már...

CSak pont nemrég beszélgettünk Aztec-kal, hogy egyedi autót kéne csinálni...

Na arra jutottunk, hogy lehet, de annak vagy nagyon drága dolognak kell lennie, vagy baromi csúnyának, hogy ne csinálják utánad...

...Amúgy mivel a Jürgeneknek az a pár juró amit rádobnak a verdára az nem pízz ellentétben velünk...Tehát mi is csak koppintunk róluk, ha pár év alatt ideér a technika, és számunkra is megfizethető lesz az a bizonyos termék...

Félre értesz... http://myastra.fw.hu

Én most látom először... hogy neked is kétszínű az autód. Mellesleg, ha már kétszínű, szerintem erősen el kell, hogy üssön, hogy jól nézzen ki.

Mellesleg én még ASTRAn nem láttam soha Angels Eye-t...

Megláttam a lámpát a neten és akartam egy ilyen. Amikor eljutott, egy elfogadható árra, megvettem... és most megjött. Ennyi.

Azt hittem, hogy én leszek a MOTE-ban az első... hát ezt elbuktam.

De az első ezüst az enyém lesz! ;o)

Megosztás:

Akkor aki mostantól angel eye-t vesz, az koppint? :oops:

Ki vett először Astrát... :?: :?: :oops: :oops:

Ami szép és jó és mindenki számára hozzáférhető azt nyilván lemásolják...

Szerintem nem attól különleges egy vas hogy csak egy darab van belőle, hanem attól hogy igényesen van megcsinálva.

Megosztás:

Szerintem nem attól különleges egy vas hogy csak egy darab van belőle, hanem attól hogy igényesen van megcsinálva.

Pont ezt mondom én is... :wink:

Megosztás:

Tessék itt egy ezüst-kék... :roll:

Ez szééép.

Az enyém (lehet, hogy nem látszódik) nem ezüst felül.

Én arra gondoltam (ha lenne pénzem lefesteni...) a tetejét gyöngyfehérre festeném... (gyöngyházfehér... vagy gyöngyfehér... vagy valami ilyesmi a neve).

Megosztás:

Az igazság TOM-nál van... :lol:

Megosztás:

Cserébe válalok olyat hogyha valaki úgy érzi hogy nem megy a GSi-je az vezetheti az enyémet! :( :D

Figyelj Tom ha nem vagy megelégedve az Astrával akkor szólj nyugodtan...beülhetsz az asconába :lol: :lol: ;)

bár nemtom mekkora a különbség :roll: télleg..eccer meg kéne nézni... :roll: :wink:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.