Atommanó Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Na srácok dícséret ide vagy oda maradjon a tuning a téma.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Csak kiváncsiságból, mennyi euro is volt ez a lámpácska párban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Psziho Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Gyönyörű lámpa ! Te télleg hány napig nem kell ahhoz enni hogy ilyen szépet szerezzen az ember ? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Az én szamitásaim szerint egy ilyen lámpa ha ebayrol van akkor kb 50-60ezer körül van postaköltséggel mindennel együtt!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 jeeeee :lol: :lol: ki gyártja?? kell ilyen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Nem tudom ebay on van fönn van is ismerősöm aki vett egy most várja posta érkeztés ha jol emlékszem talán 170-180euroért vette de valahogy épp 50ezer alatt ált meg!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 http://cgi.ebay.at/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7979260677&rd=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Nekem is bejön!Többre van kedvezmény??? :smt017 Pl nekem mindjárt kellene 2....egy jobbos meg egy balos! :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 http://cgi.ebay.at/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7979260677&rd=1 jó drága ez báz miva most kitört az angyali szemek mánijja :shock: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 És az Angel Eyest elfogadjak muszakin ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 van benne e betű lámpához más nem kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Nem tudom ebay on van fönn van is ismerősöm aki vett egy most várja posta érkeztés ha jol emlékszem talán 170-180euroért vette de valahogy épp 50ezer alatt ált meg!!!Azt az ismerősöd, mi is ismerjük egy páran ugye? :lol: :lol: ;) Egyébként ettől a lámpától, nekem is megmozdult valami, asszem kelleni fog majd egy pár........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Na látom beindultak az agysejtek, meg a pénzgyűjtögető haditervek... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Na látom beindultak az agysejtek, meg a pénzgyűjtögető haditervek... :wink: Nekem nem kell!!! :smt032 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Na látom beindultak az agysejtek, meg a pénzgyűjtögető haditervek... :wink: Most komolyan, szerinted cekcuálisan nem izgató ez a lámpicsek? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Psziho Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Nagyon tuti az biztos... Hmm 50 píz ? Nem is olyan sok... :smt017 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Na ze volt az első darab ami a Szandinak is nagyon bejött... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Azt az ismerősöd, mi is ismerjük egy páran ugye? :lol: :lol: ;) Egyébként ettől a lámpától, nekem is megmozdult valami, asszem kelleni fog majd egy pár........ Miért ismernétek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Na ze volt az első darab ami a Szandinak is nagyon bejött... :wink: Aham :lol: :lol: ;) :( :D :D És hogy világít ? Látod a többi közlekedőt így este is ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Aham :lol: :lol: ;) :( :D :D És hogy világít ? Látod a többi közlekedőt így este is ? :D Azt nem, de őt látják! Nekem nem teccik! :twisted: :twisted: (csakvicceltem!!!!!!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 ....Egyébként ettől a lámpától, nekem is megmozdult valami, asszem kelleni fog majd egy pár.... Ezüstös formátumot vegyél ám :wink: :lol: :lol: ;) :( :D 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Srácok már be is szerelték, az utca lakóinak nagy örömére... Szép lett tényleg, de majd Isti biztos tesz fel képeket róla... :wink: Genyák... :lol: Itt is szeretném elmondani mélységes megvetésem... amiért a tiéd előbb megjött!!! :lol: ;) :( Jó neked! Én holnap szerelem be! Ma már volt itt a futár... csak nem voltam itthon! Nem is tudom, hogy fogok az éjjel aludni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Itt is szeretném elmondani mélységes megvetésem... amiért a tiéd előbb megjött!!! :lol: ;) :( Jó neked! Én holnap szerelem be! Ma már volt itt a futár... csak nem voltam itthon! Nem is tudom, hogy fogok az éjjel aludni... :D Sehogy! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Sehogy! :wink: Az bosszantott a legjobban, hogy már pont itthon lettem volna... csak a főnököm délben szólt, hogy elkell mennünk 4re egy rendezvényre... és csak fél7re értem haza... addigra meg ezek a genyó futárok bezártak!!! :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Ráadásul úton van az FK féle is... valamikor talán a héten jön meg, legalábbis ezt ígérték...akkor teszek egyet hátra is.... :lol: te ebben meg hiszel !! én már régen lemondtam rola csak a brahi kedvéért fogok kimenni és a seggén feldugni a lampajat a gyereknek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts