Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Az én szamitásaim szerint egy ilyen lámpa ha ebayrol van akkor kb 50-60ezer körül van postaköltséggel mindennel együtt!!!

Elküldve

Nem tudom ebay on van fönn van is ismerősöm aki vett egy most várja posta érkeztés ha jol emlékszem talán 170-180euroért vette de valahogy épp 50ezer alatt ált meg!!!

Elküldve
Nem tudom ebay on van fönn van is ismerősöm aki vett egy most várja posta érkeztés ha jol emlékszem talán 170-180euroért vette de valahogy épp 50ezer alatt ált meg!!!
Azt az ismerősöd, mi is ismerjük egy páran ugye? :lol: :lol: ;)

Egyébként ettől a lámpától, nekem is megmozdult valami, asszem kelleni fog majd egy pár........

Elküldve
Na látom beindultak az agysejtek, meg a pénzgyűjtögető haditervek... :wink:

Most komolyan, szerinted cekcuálisan nem izgató ez a lámpicsek? :lol: :lol:

Elküldve
Azt az ismerősöd, mi is ismerjük egy páran ugye? :lol: :lol: ;)

Egyébként ettől a lámpától, nekem is megmozdult valami, asszem kelleni fog majd egy pár........

Miért ismernétek?

Elküldve

Aham :lol: :lol: ;) :( :D :D

És hogy világít ?

Látod a többi közlekedőt így este is ? :D

Azt nem, de őt látják!

Nekem nem teccik! :twisted: :twisted: (csakvicceltem!!!!!!)

Elküldve
Srácok már be is szerelték, az utca lakóinak nagy örömére...

Szép lett tényleg, de majd Isti biztos tesz fel képeket róla... :wink:

Genyák... :lol:

Itt is szeretném elmondani mélységes megvetésem... amiért a tiéd előbb megjött!!! :lol: ;) :(

Jó neked! Én holnap szerelem be! Ma már volt itt a futár... csak nem voltam itthon!

Nem is tudom, hogy fogok az éjjel aludni... :D

Elküldve

Itt is szeretném elmondani mélységes megvetésem... amiért a tiéd előbb megjött!!! :lol: ;) :(

Jó neked! Én holnap szerelem be! Ma már volt itt a futár... csak nem voltam itthon!

Nem is tudom, hogy fogok az éjjel aludni... :D

Sehogy! :wink:

Elküldve

Sehogy! :wink:

Az bosszantott a legjobban, hogy már pont itthon lettem volna... csak a főnököm délben szólt, hogy elkell mennünk 4re egy rendezvényre... és csak fél7re értem haza... addigra meg ezek a genyó futárok bezártak!!! :evil:

Elküldve
Ráadásul úton van az FK féle is...

valamikor talán a héten jön meg, legalábbis ezt ígérték...akkor teszek egyet hátra is.... :lol:

te ebben meg hiszel !!

én már régen lemondtam rola

csak a brahi kedvéért fogok kimenni és a

seggén feldugni a lampajat a gyereknek

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.