Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
nekem volt morcosításom a calin, nem is kicsi, de nem kellett kiszedni a reteszt

neccesen, de el lehetett érni

annyi kell, hogy jól működjön, ne feszüljön, mert nem marad sok mozgástered :lol:

Én is így gondolom,hogy el lehet érni azt valahogy xintem is. :wink: De inkább az érdekelne,hogy a toldatnak van-e merevítése.Nem lenne baj,ha nem kezdene idővel szétválni,meg meglátszani,meg deformálódni,meg...... :smt017

Elküldve

A Futó Gabinak pl. biztos nem fog szétválni, mert neki 1ben van, az egész.Igaz, ha jól tudom, üvegszálas.Vagy miamanó!Meg így a gépe is könyebb 13kg-mal.kb.

Elküldve
Kamionkürtöt! :smt023

Az lenne ám a meglepetés amikor tötymörögnek előttem. :lol:

:smt031

A legkirályabb a villamos pályacsengő volt a golfomon, neféljetek csak úgy menekültek előlem.

Elküldve
hát szerintem igen ód :lol:

de ez priv vél.... csak ezért pénzt adni, na az a művészet :lol:

Akkor is ez van! ;)

Mondjuk szebbet is el tudnék képzelni! 8)

DE VÁLLALOM AMIT GONDOLOK!!! :wink: :twisted:

Ha tetszik,ha nem!

Elküldve
Ha még sötétben van annak a körizének körbe v.mi fénye is, akkor sztem is O.K. :wink:

de igen :lol:

nemtom nálatok hogya járja kecsón de itt bpn még éjjel sem világítja át a szharos 5wos izzó a fémet :lol: :wink:

Elküldve

de igen :lol:

nemtom nálatok hogya járja kecsón de itt bpn még éjjel sem világítja át a szharos 5wos izzó a fémet :lol: :wink:

Rá kell kötni az elektromosságra és akkor izzik..... ;) :( :D :D
Elküldve

ha akarsz rendelni szójjá, mert akkor 1ben elhozatunk többet is.

De igazából kivárós nekem a dolog, mert várom hogyan alakul az elgló' projektem :idea: :wink:

Elküldve
ha akarsz rendelni szójjá, mert akkor 1ben elhozatunk többet is.

De igazából kivárós nekem a dolog, mert várom hogyan alakul az elgló' projektem :idea: :wink:

Nekem is ráér még!Mit takar az elgló'projekted? :wink:

Elküldve

ombre te csinálod vagy csináltatod??

mind1, kérjél lécci mégegyet mer kell nekemis :lol: :lol:

Elküldve

egyelőre under construction

első körben az volt a terv h 2 a5s el glow cut free persze hozzá inverter és majd rajoskodunk.. Ez elvileg 12ből meglenne már csak fólia kellen rá...

De pár hónapja találtam embert aki evvel játszik meglátjuk mi sül ki belőle és majd publikálom :wink:

Elküldve
zaklassd mer naon rágerjedtem ;) :(

igen valószínűleg így lesz :lol:

Héjj csávó Norbi naon ráizgult na gyorsabban csináld plz :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.