warwolf Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Kérdöm ééén.Nem 1Xűbb berombolni egy hawer kárpitoshoz, és helpet kérni?Akkor legalább tutira okés.Szerintem. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Kérdöm ééén.Nem 1Xűbb berombolni egy hawer kárpitoshoz, és helpet kérni?Akkor legalább tutira okés.Szerintem. :roll: de nincs rá ídőm... meg gondoltam van aki tuggya (mélyládakészítés,stb..) nahh akkor majd kinyomozom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 de nincs rá ídőm... meg gondoltam van aki tuggya (mélyládakészítés,stb..) nahh akkor majd kinyomozom... Namost ténylegesen mite kéne? mélyládát át-bekárkitozni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Na min van még kárpit mélyládán kívűl??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Jólvannno :!: Akár bármit is át lehet kárpitozni (kalaptartó, műszerfal része vagy egésze, konzol, gox, stb.) Kérdezzétem meg Ale-t, ha jól tudom ő szokott ilyesmit barkácsolgatni, csak azt nem tudom, hogy kárpittal húzza e, vagy pácolja őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Akkor legyen pl kalaptartó... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Na min van még kárpit mélyládán kívűl??? :roll: Ajtó, kalaptartó............ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Aztec! A Dinitrolnak van ragasztóspray-e, tökéletes kárpitozáshoz. www.pyrmo.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 A kérdés tulajdonképpen nem is a hova hanem a mivel... Tehát milyen ragasztó jó arra, hogy ne marja meg, üssön át, hagyjon foltot a kárpiton ha a másik felét :!: :wink: oda akarja ragasztani a Geri Nagymamájának az unokája valamihez... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Megintcsak a Dinitrol ragasztóspréjét tudom ajánlani! :lol: Majdnemhogy nejlonharisnyát tudsz vele ragasztani úgy, hogy nem üt át. Elég erős is (bár én épp most csalódtam ebben a tulajdonságában), láda és egyéb kárpitozáshoz pont jó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Köszi! Miért csalódtál??? Túl könnyen lejött az a harisnya???? :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Miért csalódtál??? Túl könnyen lejött az a harisnya???? :roll: :lol: :lol: Nem harisnya, de majdnem. Opel tetőkárpitanyagból akartam bekárpitozni egy elég bonyolult A-oszlopot. Az anyagot meg kellett nyújtani melegen, szépen fel is simítottam, de mire összeraktam a kocsit, már kezdett beráncosodni. Már az összerakás után készített képeken is látszik, de egy héttel később már csak azért maradt fenn, mert be volt hajtva a széle a burkolat alá. Most vadászom egy extrém erős ragasztóra - olyanra, mint ez volt régen - amivel csinálhatom újra gariban... :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Ha találsz ilyet Sos Pü! Pls! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Már szóltam egy ismerősnek, aki a Würth-nél területi képviselő, hogy nézzen valamit, dehát Ő is olyan hal, akit nem érdekel semmi: szarik rája :evil: Ettől függetlenül a Dinitrol nem rossz, csak arra nem jó, amire én akartam használni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Thanx G :wink: Ahogy Aotmanó is mondotta kárpit lesz gyári kárpitra ragasztva mert nincs arra türelmem, hogy leszedjem a gyárit és vmi szivacsréteget rakjak aláá.... Így is bőven elég lesz a műanyag pöcköket 1esével lemelegíteni, hogy ki tudjam hekkelni a kárpitelemeket :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 :roll: Nem vagyok biztos benne, hogy jó ötlet... Én megkeresnék egy kárpitost is - felvázolva a konkrét esetet, mit szól hozzá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Én viszont úgy terveztem, hogy leszedem... :roll: Vajon melyik az előnyösebb megoldás??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Én a csupasz alapoktól kezdeném. De ez én vagyok, és én általában a nehezebb utat választom, mintha szeretnék sz.pni... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Na ami a sz...ást illeti az megy nekem is... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Na ami a sz...ást illeti az megy nekem is... :roll: :smt081 :smt082 :smt098 :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opel8V Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Balesetmentes kozlekedest mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 A kérdés csupán az, hogy a léghűtéses tárcsát okos dolog-e még jobban kikönnyíteni, gyengíteni.Nem célszerűbb-e inkább venni egy olyat, ami már eleve így van kialakítva.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Igen, szerintem is érdemes ezt végiggondolni, mert ha esetleg törik, különösen nagy sebességnél, akkor meg az élet nevű játékban kerülsz erősen sz*póágra... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opel8V Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Balesetmentes kozlekedest mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Talalt! Hegyiztem regen, es kifogok latogatni a Hungaroringre, a nyilt napokra, hogy ne felejtsek el vezetni! :lol: Hát az nem lesz valami izgi gyári futóművel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts