opel16v Elküldve Június8, 2005 Elküldve Június8, 2005 Fékolajból meg bármelyik DOT4 megteszi. :lol: Nem kell csicsázni.
Tom Elküldve Június8, 2005 Elküldve Június8, 2005 De arra már általában nem marad píze az embernek.... :roll: Szerintem Te is tudod hogy előbb lesz 256os vagy nagyobb első fékem, mint működő légkondim, vagy mélynyomóm... Át szeretném venni a komplett GSi fékrendszert, erre meg itt bántotok... :oops: :oops: Vagy kezdjem inkább a motortuningal, aztán majdcsak megállít valami? :oops: :oops:
aztec Elküldve Június8, 2005 Elküldve Június8, 2005 Tom mijé ezt tuningolod? Csak a sok variálás lészen vele, mijért nem huppansz át 1 gsibe?
Tom Elküldve Június8, 2005 Elküldve Június8, 2005 Tom mijé ezt tuningolod? Csak a sok variálás lészen vele, mijért nem huppansz át 1 gsibe? Már elmondtam soxor. Sajna családi a verda és a szüleim meg elzárkoztak egy Gsi megvételétől, ezért marad ez. De tök igazatok van, ebben a formában ez így butaság. Csakhát más verzió nincs. De legalább lesz egy faja kis egynégyesem... :wink:
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Elküldve Június8, 2005 Én még akkor is inkább a GSI-n törném a fejem szülök ide vagy oda... ráduma ráhatás esetleg zsarolás módszerét is bevetném... :roll:
Tom Elküldve Június8, 2005 Elküldve Június8, 2005 Majd időnként kölcsönkérek valakitől egy Gsi-t hogy meglegyen a heti lóerő adagom!! :lol: :lol: ;) :(
Tom Elküldve Június8, 2005 Elküldve Június8, 2005 Aztán megint sokkot kapsz... :lol: :lol: ;) Beválalom! :( :D
rtomi Elküldve Június8, 2005 Elküldve Június8, 2005 Beválalom! :( :D Tom!! Sokkot okozhatok én is neked a Rekorddal. Anti tudja millen az :wink: :oops: Múlt szombaton okoztam magamnak is :?
Tom Elküldve Június8, 2005 Elküldve Június8, 2005 Tom!! Sokkot okozhatok én is neked a Rekorddal. Anti tudja millen az :wink: :oops: Jöhet az is!! :lol: :lol: Múlt szombaton okoztam magamnak is :? Miért, mi történt??? :shock:
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Elküldve Június8, 2005 Hogy Piiiista szavaival éljek: Királyoságosság.... :wink: Billeg balleg, nem látod se elejét se hátulját akkora, és iszonyat feeling... :roll:
rtomi Elküldve Június8, 2005 Elküldve Június8, 2005 Miért, mi történt??? :shock: A Hungárián mentünk hazafelé és azt bámultam,hogy mi is van a szomszéd sávban haladó tréler platóján mikor megállt előttem a sor :? Padlófék(rápumpálva egyet) és én is csodálkoztam,hogy megállt. :lol: :lol: Kaka vigyázba állt,aztán megkérdeztem a haverom,hogy"BESZARTÁ MI?" ;) :( (A péntek éjjeli sok alvás és a szombati meló után már nem a legjobbak voltak a reflexeim)
I_S Elküldve Június8, 2005 Elküldve Június8, 2005 No úgy néz ki, hogy mutyuki alkatrész lesz a gépemben :lol: Haver A vectrájának a béptetejét mutyuki hátsóajtó telók tartják, és az jó nekünk is menetileg, mert ugye az is 6-os :lol: OFF ... most kaptam a főnökasszonyomtól egy tál popcorn-t ;) mindjárt bexarok... ez ám a melóhely :( ON
rtomi Elküldve Június8, 2005 Elküldve Június8, 2005 No úgy néz ki, hogy mutyuki alkatrész lesz a gépemben :lol: Haver A vectrájának a béptetejét mutyuki hátsóajtó telók tartják, és az jó nekünk is menetileg, mert ugye az is 6-os :lol: Nem mindegy melyik gázrugó mert pl. a W R + -é elgörbítette nekem a Rekord mocitetőt mert annyira bika volt.
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Elküldve Június8, 2005 Ebbből is látszik, hogy a Wagon micsoda anyagból van... :lol:
I_S Elküldve Június8, 2005 Elküldve Június8, 2005 Nem nem, szigorúan swift hátsóajtó. Az nincs túlerőben :lol:
mélykék76 Elküldve Június8, 2005 Elküldve Június8, 2005 ....Hogy Piiiista szavaival éljek: Királyoságosság.... :wink:.... Majdnem, de inkább : "királyság van" :wink: :lol: :lol: ;) :( Amit ww barátunk épített a kocsijába az is iszonyat erőőőőőőős. Csak 2szer kérdeztem rá, hogy nem lesz-e maradandó károsodása a motorháztetőnek kicsit nagyobb erőkifejtés kiséretében próbálom lecsukni :D
warwolf Elküldve Június8, 2005 Elküldve Június8, 2005 Majdnem, de inkább : "királyság van" :wink: :D :D :D :D Amit ww barátunk épített a kocsijába az is iszonyat erőőőőőőős. Csak 2szer kérdeztem rá, hogy nem lesz-e maradandó károsodása a motorháztetőnek kicsit nagyobb erőkifejtés kiséretében próbálom lecsukni :D 1.Legalább sokáig jó! :lol: 2.Lekvár vagy! :lol: ;) :( :D
aztec Elküldve Június8, 2005 Elküldve Június8, 2005 PLZ help! Mondjatok nekem olyan ragasztót - nem olcsót :lol: - ami jól ragaszt, tartós, és két kárpitot úgy 1másra tudok vele ragasztani, hogy nem üt át és nem marja ki!
bazs Elküldve Június8, 2005 Elküldve Június8, 2005 Már elmondtam soxor. Sajna családi a verda és a szüleim meg elzárkoztak egy Gsi megvételétől, ezért marad ez. a megoldás :arrow: kombi gsi ;-)
warwolf Elküldve Június8, 2005 Elküldve Június8, 2005 a megoldás :arrow: kombi gsi ;-) :supz: :supz: :supz: :smt003
mélykék76 Elküldve Június8, 2005 Elküldve Június8, 2005 PLZ help! Mondjatok nekem olyan ragasztót - nem olcsót :lol: - ami jól ragaszt, tartós, és két kárpitot úgy 1másra tudok vele ragasztani, hogy nem üt át és nem marja ki! Valami komolyabb, kétoldalán ragacsos bizgentyűűűűűű ?
redline Elküldve Június8, 2005 Elküldve Június8, 2005 Valami komolyabb, kétoldalán ragacsos bizgentyűűűűűű ? ja a kétoldalas ragasztó elég erős és télleg nem drága mondjuk egy picit vastag, de attól függ mit/milyen kárpitot akarsz vele ragasztani
Recommended Posts