BlackCat Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Nézd meg EZT!! Asszem ez olyan. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Kié is EZ? Már a talin is néztem szép!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Kié is EZ? Már a talin is néztem szép!! :wink: Nekem az autó szine is bejön! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Nekem az autó szine is bejön! :wink: strandkorlátkék-metál igaz, Redi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Úgy látom akkor csak nekem tetszenek amikor az index a lámpatestbe van építve! 8) Nem baj.Akkor is oan lösz! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Kié is EZ? Már a talin is néztem szép!! :wink: a piros ruhás srácé (asszem) a ki az előtérben levő épp fényképező nagyon szimpatikus fiatalember mögött áll... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 strandkorlátkék-metál igaz, Redi? Jahhh, nem lehet minekinek Pudingsárga autója :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Ezeken a neveken kellene bejegyeztetni a forgalmiba a színeket... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 ...Vagy csak én láttam most meg?Nem hiszem... :twisted: :lol:.... Erre azért szerintem ne veszél mérget : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=59...=asc&start=1140 :wink: 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Erre azért szerintem ne veszél mérget : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=59...=asc&start=1140 :wink: 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D Mélykék! Én nem veszél mérget! :D De az egy teljesen más pilács! :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 0-4.5 bar c20LET/c20Xe 139 euro Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Honnan lehet jó áron direkszűrőt szerezni? K&N vagy valami hasonlóan márkás kéne. :roll: Nézd meg a direktszűrő topicot! Ott sok boltot találsz, pestit is. Green olyan 11e körül van. Telefonáj pár helyre, hol a legócsóbb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Nézd meg a direktszűrő topicot! Ott sok boltot találsz, pestit is. Green olyan 11e körül van. Telefonáj pár helyre, hol a legócsóbb! És a green jó? Régen mintha lettek volna rá panaszok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 És a green jó? Régen mintha lettek volna rá panaszok... Nekem is az van benne,már több mint egy éve és nincs vele gond. :lol: :lol: Azon kívül,hogy néha mosni kell :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Nekem is az van benne,már több mint egy éve és nincs vele gond. :lol: :lol: Azon kívül,hogy néha mosni kell :roll: :wink: És ha greent rakok bele, akkor nekem is olyan kocsim lesz, mint Neked? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 És ha greent rakok bele, akkor nekem is olyan kocsim lesz, mint Neked? Azért,hogy olyan legyen meg kell dolgozni :wink: De szerzünk,ha nagyon kell :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opel8V Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Balesetmentes kozlekedest mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 F Astra, A Vectra fék simán rámegy faragás nélkül, és ezekből dunát lehetne rekeszteni. Veszel a bontóban két nyerget, aztán valahol új tárcsát+betétet, és kb 1 óra szereléssel le is tudod. Mondjuk ilyenkor célszerű lecserélni a fékolajat is, ki tudja előtte mikor cserélték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opel8V Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Balesetmentes kozlekedest mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Ne legyél maximalista...Ha az első féket túlméretezed akkor a hátsót is utánna kellerősíteni. Ha ezt nem teszed, az autó menettulajdonságai naygmértékeben megváltoznak (romlanak) fékezéskor. Ha engem kérdezel, akkor az 1,6i Astra hűtött tárcsájú fékében vagy a 2.0i 8V (C20NE) A Vectra első fékeiben gondolkodj. Sajnos méreteket nem tudok. Ha azonban hátra nem akarsz tárcsaféket, akkor maradj az 1.6i Astra fékeinél. Az nem borítja fel nagyon a fékerő egyensúlyt a meglévő hátsó fékeiddel, mivelhogy az 1.6i meg 1.4i Astrán tudomásom szerint ugyanaz a fék van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 a c20ne/c20xe vectra/calibra, gsi astra stb fékje ugyanaz a 256-os tárcsa Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Az Astrákon található fékek: 236 szimpla (jellemzően 1.4i), 236 hűtött (pl. 1.4 16v), és a 256 hűtött (pl. 1.6 16v, GSi). Én javaslom hogy keress 256-oshoz való nyerget, vegyél új Brembo tárcsákat (alap széria) és Ferodo betéteket (ebből is az alap). A nyereg kb. 10-15e HUF / pár a bontókban, a tárcsa 9e/db, a betét asszem 9e/garnitúra. Na ennél jobb féket előre utcára teljesen felesleges... A 288-as egyébként a B Vectrának a fékje. Hátra GSi vagy A Vectra 2.0i hidat tudsz rakni. Vectráénál kicsit faragni kell, bár azon kicsivel nagyobb a fék is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Mélykék! Én nem veszél mérget! :lol: De az egy teljesen más pilács! :wink: :lol: Had segítsek kicsit, látom nem megy neked egyedül. Ez beépítve így néz ki :lol: :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Had segítsek kicsit, látom nem megy neked egyedül. Ami szüzen van,arra megy az index köré egy gumicsík,ami nem a lexebb látvány.Ezt láttam élőben is. Ami itt be van építve,azon nem látom ezt a gumicsíkot,max odaképzelni tudom,hogy talán a feketeség a szélén lehet,hogy az lenne az a rusnya gumi. Meg akkor végképp nem értem mi okozza a 60 Eurós árkülönbséget????? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Ami szüzen van,arra megy az index köré egy gumicsík,ami nem a lexebb látvány.Ezt láttam élőben is. Ami itt be van építve,azon nem látom ezt a gumicsíkot,max odaképzelni tudom,hogy talán a feketeség a szélén lehet,hogy az lenne az a rusnya gumi. Meg akkor végképp nem értem mi okozza a 60 Eurós árkülönbséget????? :wink: Szerintem beépítetten is ott van a fekete csík :lol: Amelyiknek fekete alapja és nem króm az drágább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts