J0hnny Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 Kié is EZ? Már a talin is néztem szép!! :wink: Nekem az autó szine is bejön! :wink:
bazs Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 Nekem az autó szine is bejön! :wink: strandkorlátkék-metál igaz, Redi?
BlackCat Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Úgy látom akkor csak nekem tetszenek amikor az index a lámpatestbe van építve! 8) Nem baj.Akkor is oan lösz! :wink:
Gelko Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Kié is EZ? Már a talin is néztem szép!! :wink: a piros ruhás srácé (asszem) a ki az előtérben levő épp fényképező nagyon szimpatikus fiatalember mögött áll... :wink:
mélykék76 Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 strandkorlátkék-metál igaz, Redi? Jahhh, nem lehet minekinek Pudingsárga autója :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
opel16v Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Ezeken a neveken kellene bejegyeztetni a forgalmiba a színeket... :lol:
mélykék76 Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 ...Vagy csak én láttam most meg?Nem hiszem... :twisted: :lol:.... Erre azért szerintem ne veszél mérget : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=59...=asc&start=1140 :wink: 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D
BlackCat Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Erre azért szerintem ne veszél mérget : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=59...=asc&start=1140 :wink: 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D Mélykék! Én nem veszél mérget! :D De az egy teljesen más pilács! :wink: :D
meriva1.8 Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Honnan lehet jó áron direkszűrőt szerezni? K&N vagy valami hasonlóan márkás kéne. :roll: Nézd meg a direktszűrő topicot! Ott sok boltot találsz, pestit is. Green olyan 11e körül van. Telefonáj pár helyre, hol a legócsóbb!
Tom Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Nézd meg a direktszűrő topicot! Ott sok boltot találsz, pestit is. Green olyan 11e körül van. Telefonáj pár helyre, hol a legócsóbb! És a green jó? Régen mintha lettek volna rá panaszok...
rtomi Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 És a green jó? Régen mintha lettek volna rá panaszok... Nekem is az van benne,már több mint egy éve és nincs vele gond. :lol: :lol: Azon kívül,hogy néha mosni kell :roll: :wink:
Tom Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Nekem is az van benne,már több mint egy éve és nincs vele gond. :lol: :lol: Azon kívül,hogy néha mosni kell :roll: :wink: És ha greent rakok bele, akkor nekem is olyan kocsim lesz, mint Neked?
rtomi Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 És ha greent rakok bele, akkor nekem is olyan kocsim lesz, mint Neked? Azért,hogy olyan legyen meg kell dolgozni :wink: De szerzünk,ha nagyon kell :lol: :lol:
Dark Angel Elküldve Június4, 2005 Elküldve Június4, 2005 F Astra, A Vectra fék simán rámegy faragás nélkül, és ezekből dunát lehetne rekeszteni. Veszel a bontóban két nyerget, aztán valahol új tárcsát+betétet, és kb 1 óra szereléssel le is tudod. Mondjuk ilyenkor célszerű lecserélni a fékolajat is, ki tudja előtte mikor cserélték.
Dark Angel Elküldve Június4, 2005 Elküldve Június4, 2005 Ne legyél maximalista...Ha az első féket túlméretezed akkor a hátsót is utánna kellerősíteni. Ha ezt nem teszed, az autó menettulajdonságai naygmértékeben megváltoznak (romlanak) fékezéskor. Ha engem kérdezel, akkor az 1,6i Astra hűtött tárcsájú fékében vagy a 2.0i 8V (C20NE) A Vectra első fékeiben gondolkodj. Sajnos méreteket nem tudok. Ha azonban hátra nem akarsz tárcsaféket, akkor maradj az 1.6i Astra fékeinél. Az nem borítja fel nagyon a fékerő egyensúlyt a meglévő hátsó fékeiddel, mivelhogy az 1.6i meg 1.4i Astrán tudomásom szerint ugyanaz a fék van.
bazs Elküldve Június4, 2005 Elküldve Június4, 2005 a c20ne/c20xe vectra/calibra, gsi astra stb fékje ugyanaz a 256-os tárcsa
opel16v Elküldve Június4, 2005 Elküldve Június4, 2005 Az Astrákon található fékek: 236 szimpla (jellemzően 1.4i), 236 hűtött (pl. 1.4 16v), és a 256 hűtött (pl. 1.6 16v, GSi). Én javaslom hogy keress 256-oshoz való nyerget, vegyél új Brembo tárcsákat (alap széria) és Ferodo betéteket (ebből is az alap). A nyereg kb. 10-15e HUF / pár a bontókban, a tárcsa 9e/db, a betét asszem 9e/garnitúra. Na ennél jobb féket előre utcára teljesen felesleges... A 288-as egyébként a B Vectrának a fékje. Hátra GSi vagy A Vectra 2.0i hidat tudsz rakni. Vectráénál kicsit faragni kell, bár azon kicsivel nagyobb a fék is. :lol:
mélykék76 Elküldve Június4, 2005 Elküldve Június4, 2005 Mélykék! Én nem veszél mérget! :lol: De az egy teljesen más pilács! :wink: :lol: Had segítsek kicsit, látom nem megy neked egyedül. Ez beépítve így néz ki :lol: :lol: :lol: :lol: :D
BlackCat Elküldve Június4, 2005 Elküldve Június4, 2005 Had segítsek kicsit, látom nem megy neked egyedül. Ami szüzen van,arra megy az index köré egy gumicsík,ami nem a lexebb látvány.Ezt láttam élőben is. Ami itt be van építve,azon nem látom ezt a gumicsíkot,max odaképzelni tudom,hogy talán a feketeség a szélén lehet,hogy az lenne az a rusnya gumi. Meg akkor végképp nem értem mi okozza a 60 Eurós árkülönbséget????? :wink:
mélykék76 Elküldve Június4, 2005 Elküldve Június4, 2005 Ami szüzen van,arra megy az index köré egy gumicsík,ami nem a lexebb látvány.Ezt láttam élőben is. Ami itt be van építve,azon nem látom ezt a gumicsíkot,max odaképzelni tudom,hogy talán a feketeség a szélén lehet,hogy az lenne az a rusnya gumi. Meg akkor végképp nem értem mi okozza a 60 Eurós árkülönbséget????? :wink: Szerintem beépítetten is ott van a fekete csík :lol: Amelyiknek fekete alapja és nem króm az drágább.
Recommended Posts