rtomi Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Utána raktad a .hu-t? majd elmesélem Soltvadkerten a sztorit :lol: :lol: Oks :wink: Most kő pöcök vagy nem? :shock: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Már sikerült szerezni úgyhogy nagyon köszi a felajánlást, de már nem aktuális. Ha netalán mégis kell majd, tudni fogjuk kit keressünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Már sikerült szerezni úgyhogy nagyon köszi a felajánlást, de már nem aktuális. Ha netalán mégis kell majd, tudni fogjuk kit keressünk. Lambo door's? :roll: :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Lambo door's? :roll: :roll: :lol: Megvan a ajtózsanérok rajza :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Megvan a ajtózsanérok rajza :wink: Hoci ide!Nem hiszem,hogy olyanom lesz,de kíváncsi vagyok rá! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Megvan a ajtózsanérok rajza :wink: az még édeskevés :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 az még édeskevés :lol: Bameg legalább nem kell kitalálni,hogy,hogyan nem jó. :roll: majd jól megcsinálom a Rekordot ilyenre oszt lestek :shock: :shock: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 na lehet akkor fogom körbehúgyozni infoparkot :lol: :lol: :lol: még viccnek is rossz Tomi :wink: ne cseszd L azt a szépséget inkább forrasssz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 na lehet akkor fogom körbehúgyozni infoparkot :lol: :lol: :lol: még viccnek is rossz Tomi :wink: ne cseszd L azt a szépséget inkább forrasssz :lol: Megvolt a forrasztás, izzítom a gépet üvölt a hangcucc és ezerrel tépek.. :ctf2: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 ázs jóóóóó itt mutogattam reggel a képet h ez a rajság nem a ferrari 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 ázs jóóóóó itt mutogattam reggel a képet h ez a rajság nem a ferrari 8) :shock: melyik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 amit tegnap löttem 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 amit tegnap löttem 8) Jaa :wink: Elküldheted őket beteszem a többihez :wink: Hogy ne legyek off: Amúgy az F Astra tuningból nagyon tetszenek azok a Porsche felnis Caravanok amiket néha látok az újságokban de oanom uccse lesz :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Hol lehet kapni olyan rácsot amit hűtőmaszkba is szokás tenni? (BP-n belüli cím kellene) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 majdnem mhol menj fel autotuning.lap.hu és nézd meg kerületetekben vagy közeledben melyik boltban one :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Hol lehet kapni olyan rácsot amit hűtőmaszkba is szokás tenni? (BP-n belüli cím kellene) Boombasstick, Baumaxx, stb., stb. ,stb. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Megnézem, kösz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Srácok!Tudja-e valaki,hogy lehet-e külön venni Merci Sprinter légbeömlőt a sárvédőbe.Olyan kis helyes panelra gondolnék amit ügyes kezű lakatosemberem megint csak elszörnyedve nézne,és mondaná,hogy megint mit akarok én má' itt evve'! :lol: A Transporteré xintem dög uncsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 a t4 nem jáccik? merg mercjiét szokták befaragni de szvsz értelmetlen, mert pont mögötte mejen 1 kis erevítés és hogy érjen vmit azt is illene kivágni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Mégeccer a hűtőrács témához: a Baumax-ban is lehet kapni ilyet, mint azt egyik sporttárs említette, csak nem tudom mi a neve, és így elég nehéz ráakadni a telefonos support segítségével, szóval, ha valaki vett már ott ilyet, netán tudja mi a neve az nyugodtan elárulhatja, kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 a t4 nem jáccik? merg mercjiét szokták befaragni de szvsz értelmetlen, mert pont mögötte mejen 1 kis erevítés és hogy érjen vmit azt is illene kivágni.... Nekem nem tetszik.Viszont a mergáé igen.Ha ki kell vágni akkor ki kell! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Még valamin gondolkodtam... A "B"Omega hátsó elektromos napellenzőjét át lehet-e építeni a F astra Caravan 5.ajtójára némi üvegszálas alakítással azon a panelon? :smt017 Nem tudom milyen szögben áll a kalaptartója alatt a szerkezet az Ominak.Valaki nem látott ilyet kiszedve? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Mégeccer a hűtőrács témához: a Baumax-ban is lehet kapni ilyet, mint azt egyik sporttárs említette, csak nem tudom mi a neve, és így elég nehéz ráakadni a telefonos support segítségével, szóval, ha valaki vett már ott ilyet, netán tudja mi a neve az nyugodtan elárulhatja, kösz. Nem grillrácsra gondoltok? De nem vagyok benne biztos.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 De arra csak ha így kérdezek rá a Baumax ügyfélszolgálatán akkor a grillsütőre fognak gondolni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 De arra csak ha így kérdezek rá a Baumax ügyfélszolgálatán akkor a grillsütőre fognak gondolni. :lol: Lehet, hogy egy próbát megér. Nekem nem csinálna valaki, valami jó kis grillt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts