J0hnny Elküldve Február16, 2011 Elküldve Február16, 2011 Ha ferdehátúból való akkor igen, ha Caravan-ból akkor szét kell bontani és a fém hátlapot kicserélni, sőt az alsó résznél szivacsot kell cserélned és a kárpitot méretre átszabni, varratni stb. . <_< A hátlap tökéletesen passzol, az ülőlapról a kárpitot le lehet venni és simán ráhúzni a régire, tökéletesen passzol és feszül. :D
Alex0403 Elküldve Február17, 2011 Elküldve Február17, 2011 Aki szereti a kihívásokat az áttudja alakítani, szabatni a Caravan-ét mint pl. én. :D 40e km-es törött svájci autóból vettem meg az üléseket, kár lett volna kihagyni csak azért mert Caraván. :D A hátlap tökéletesen passzol, az ülőlapról a kárpitot le lehet venni és simán ráhúzni a régire, tökéletesen passzol és feszül. :) Nos...akkor mégis :D <_<
Udi Elküldve Február17, 2011 Elküldve Február17, 2011 Évjárat függő a dolog..... enyém 2000-es évjáratú Caravan volt, ott nem stimmelt a hátlap de sikerült átalakítani. <_<
Delvecchio Elküldve Március4, 2011 Elküldve Március4, 2011 Helló! Ez vajon Irmscher löki? http://www.vatera.hu/auto_motor_alkatresz/...1445782498.html Remélem nem kaptok rá vérszemet. :D
Colin Elküldve Március4, 2011 Elküldve Március4, 2011 Hali. Astra F Irmscher katalógus: http://irmscher.de/pdf/de/files/Astra-F_D_i305270.pdf Annak tűnik.
Novy Elküldve Március5, 2011 Elküldve Március5, 2011 Évjárat függő a dolog..... enyém 2000-es évjáratú Caravan volt, ott nem stimmelt a hátlap de sikerült átalakítani. :lol: Én most alakítok át egy 5 ajtósból származó síboxosat egy 2000es carvánba, de szinte semmi se stimmel :D A hátlapnak a középső alsó sarka nem olyan, a rögzítési rendszer se olyan, az ülőlapoknak meg a pántja kapásból tökre más. Huzat le, kettőből egyet összevarrni, síbox helye kivág, fül hegeszt, és úgy lesz kettőből összerakva egy.
Udi Elküldve Március5, 2011 Elküldve Március5, 2011 Nálam pont fordítva volt 40e km-es új Caravanból raktam régi 93-as 5 ajtósba síboxos, fejtámlás üléseket. Ott is kreatívan sikerült megoldani, hátlapnál 2-ből csináltunk 1-et (flexelés + hegesztés), a Caravanból kivett kárpit szerencsére nagyobb volt, így egyik haverom átszabta és szépen újra varta. Nincs lehetetlen, minden csak kreatívitás kérdése! :D
Novy Elküldve Március6, 2011 Elküldve Március6, 2011 Nálam pont fordítva volt 40e km-es új Caravanból raktam régi 93-as 5 ajtósba síboxos, fejtámlás üléseket. Ott is kreatívan sikerült megoldani, hátlapnál 2-ből csináltunk 1-et (flexelés + hegesztés), a Caravanból kivett kárpit szerencsére nagyobb volt, így egyik haverom átszabta és szépen újra varta. Nincs lehetetlen, minden csak kreatívitás kérdése! :D jaja nekem is az lesz, hogy kivágom a támlámból a nyílást, átrakom a tartófület, és a könyöklés részről levágtam a másik kárpitot, és rávarratom az én kárpitomra, és öröm bódottá :lol: 1x majd vmikor :D
Prins... Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 Fordulatszámérős nyomtatható, méretarányos fehér számlap linkre (élőlinkre) lenne szükségem, ha van valakinek pls. :D
Delvecchio Elküldve Március26, 2011 Elküldve Március26, 2011 Az lehetséges, hogy Sedan-hoz nem gyártanak sportdobot? Csak mert egy szemet sem találok. Kösze. Del.
zotya975 Elküldve Március26, 2011 Elküldve Március26, 2011 Az lehetséges, hogy Sedan-hoz nem gyártanak sportdobot? Csak mert egy szemet sem találok. Kösze. Del. Végülis mi a különbség, sedán, és pölö caravan sportdob között? <_<
Novy Elküldve Március26, 2011 Elküldve Március26, 2011 Végülis mi a különbség, sedán, és pölö caravan sportdob között? <_< Sedanét nem láttam még hogy van, de pl caravan, és az 5/3 ajtós között eléggé lényeges a különbség...
Delvecchio Elküldve Március27, 2011 Elküldve Március27, 2011 Végülis mi a különbség, sedán, és pölö caravan sportdob között? <_< Hát én azt tudom hogy az én gyárim hogy néz ki, hol vannak a felfogatások, és ha pl megnézek egy 3/5 ajtós sportdobot, akkor azt látom hogy full máshogyan van. Valakinek tapasztalat?
redline Elküldve Március28, 2011 Elküldve Március28, 2011 Nagyon nagyon tetszik az autó, kb. egyike azon 5 dolognak kint amit érdemes megnézni <_<
spzoli Elküldve Március28, 2011 Elküldve Március28, 2011 Nagyon nagyon tetszik az autó, kb. egyike azon 5 dolognak kint amit érdemes megnézni <_< Így van. Nagyon király lett a kocsi, még így félkészen is üt. :angry:
Delvecchio Elküldve Március28, 2011 Elküldve Március28, 2011 Gyuri barátunk kreálmánya 3 ajtós Sedan? :angry: <_< Szerintem is szépre sikerült.
FPepe Elküldve Március28, 2011 Elküldve Március28, 2011 Így van. Nagyon király lett a kocsi, még így félkészen is üt. <_< Ez az, ami itt régebben be volt linkelve még frissen vágott, hegesztett állapotban?
spzoli Elküldve Március28, 2011 Elküldve Március28, 2011 Ez az, ami itt régebben be volt linkelve még frissen vágott, hegesztett állapotban? Azám!
FPepe Elküldve Március28, 2011 Elküldve Március28, 2011 Azám! Sztem jó lett, Astra TR :angry: , de ezt a virágmintás sárvédőt nem tudom hová tenni <_<
Novy Elküldve Március30, 2011 Elküldve Március30, 2011 Sztem jó lett, Astra TR :P , de ezt a virágmintás sárvédőt nem tudom hová tenni <_< Ez egy új irényzat, sági úrnak is olyan a passat, csak neki nem virágmintás... én se tudom hova tenni, de tetszik :P Ez a fényezés viszont nekem nem jön be, ez a selyemfényű... hol lehet neki az aksija? :angry:
zozo astra1.6 16v Elküldve Március30, 2011 Elküldve Március30, 2011 Tényleg nagyon szép lett a verda!Jól sikerült!
spzoli Elküldve Március30, 2011 Elküldve Március30, 2011 Ez egy új irényzat, sági úrnak is olyan a passat, csak neki nem virágmintás... én se tudom hova tenni, de tetszik :angry: Ez a fényezés viszont nekem nem jön be, ez a selyemfényű... hol lehet neki az aksija? <_< Nem új. Ez meg filler... :P
Alex0403 Elküldve Március30, 2011 Elküldve Március30, 2011 Ez egy új irényzat, sági úrnak is olyan a passat, csak neki nem virágmintás... én se tudom hova tenni, de tetszik :P Ez a fényezés viszont nekem nem jön be, ez a selyemfényű... hol lehet neki az aksija? :P Ez nem fényezés, hanem füller, vagy poliészter, és nem selyemfény <_< :P ....Ahogy elnézem még van munka rajta bőven, de szép lesz!! Ui: Bocs!! Nem figyeltem hogy Sp már válaszolt :angry:
Recommended Posts