mélykék76 Elküldve Február10, 2011 Elküldve Február10, 2011 Helló Srácok! Nincs valakinek ötlete, hogy honnan tudnék ilyen lámpát szerezni? (a linkelt oldalon kívül) Sedan kristály lámpa, odaadnám érte a testem. :D http://www.alibaba.com/product-gs/233408362/Tail_light.html Kösz, Del. ebay ? ui: nem kell a tested <_<
Delvecchio Elküldve Február10, 2011 Elküldve Február10, 2011 ebay ? ui: nem kell a tested :D E-bayen nem találtam:S Mér csak az a ronda körös van sedanhoz? :D Nem akartam beszólni senkinek. <_<
mélykék76 Elküldve Február10, 2011 Elküldve Február10, 2011 E-bayen nem találtam:S Mér csak az a ronda körös van sedanhoz? :D Nem akartam beszólni senkinek. <_< se német, se angol ? magas labda volt, ennyi :D
Delvecchio Elküldve Február10, 2011 Elküldve Február10, 2011 se német, se angol ? magas labda volt, ennyi :D Semmi... Váááá belepistulok. Valaki szerezzen már. <_<
Delvecchio Elküldve Február10, 2011 Elküldve Február10, 2011 Hmmm.... http://weishengchina.en.alibaba.com/produc...Tail_light.html Kínából... Biztos olcsó lenne. <_<
mélykék76 Elküldve Február10, 2011 Elküldve Február10, 2011 Semmi... Váááá belepistulok. Valaki szerezzen már. <_< mondjál valamit, amit adsz ha mégis találok ott :D
redline Elküldve Február10, 2011 Elküldve Február10, 2011 Hmmm.... http://weishengchina.en.alibaba.com/produc...Tail_light.html Kínából... Biztos olcsó lenne. <_< Kérdezz utánna. Kínából rengeteg oldal van ahonnan ingyenes szállítással küldik a cuccokat. Nem kell nagy dolgokra gondolni a pár dolláros cuccokat is elküldik szól nélkül.
Lanti Elküldve Február10, 2011 Elküldve Február10, 2011 Hmmm.... http://weishengchina.en.alibaba.com/produc...Tail_light.html Kínából... Biztos olcsó lenne. <_< nem gáz onnan rendelni, bár lehet a mérete miatt tényleg drága volna, kisebb dolgokat én is rendeltem már..
spzoli Elküldve Február10, 2011 Elküldve Február10, 2011 Kérdezz utánna. Kínából rengeteg oldal van ahonnan ingyenes szállítással küldik a cuccokat. Nem kell nagy dolgokra gondolni a pár dolláros cuccokat is elküldik szól nélkül. ..és általában gyorsan. <_<
Delvecchio Elküldve Február10, 2011 Elküldve Február10, 2011 Hmm, megpróbálom lekérni a lámpa árát. Amugy hátsó lámpánál nem volt külömbség a faceliftes, és az korábbi verzió között ugye? Csak mert látom itt oda van írva, hogy "91-94". Érdekel esetleg még valakit a lámpa? Csak mert, ha igen, és van posta akkor benne vagyok a bizniszben. <_<
Roland78 Elküldve Február10, 2011 Elküldve Február10, 2011 Hmm, megpróbálom lekérni a lámpa árát. Amugy hátsó lámpánál nem volt külömbség a faceliftes, és az korábbi verzió között ugye? Csak mert látom itt oda van írva, hogy "91-94". Érdekel esetleg még valakit a lámpa? Csak mert, ha igen, és van posta akkor benne vagyok a bizniszben. <_< hú, ez engem is érdekelne, én sem találtam szebbet mint a gyári, nem értem, miért nincs ebből is sima kristálylámpa, mint az 5 ajtósnál.
Alex0403 Elküldve Február10, 2011 Elküldve Február10, 2011 Hmm, megpróbálom lekérni a lámpa árát. Amugy hátsó lámpánál nem volt külömbség a faceliftes, és az korábbi verzió között ugye? Csak mert látom itt oda van írva, hogy "91-94". Érdekel esetleg még valakit a lámpa? Csak mert, ha igen, és van posta akkor benne vagyok a bizniszben. :D Engem is érdekelne! <_< És a két lámpa között ennyi a különbség: Facelift előtti Faceliftes Tehát igazából csak kapott egy enyhe sötétítés :D
daykiller Elküldve Február10, 2011 Elküldve Február10, 2011 Engem is érdekelne! <_< És a két lámpa között ennyi a különbség: Facelift előtti Faceliftes Tehát igazából csak kapott egy enyhe sötétítés :D Mint mindegyik. :D Csak ennyi változás van.
Delvecchio Elküldve Február11, 2011 Elküldve Február11, 2011 Szomorú hírekkel érkezem.... Azt mondta a Sally Kínából :D :D :) :D , hogy 1dbot nem adnak el, min. rendelés 25 db <_< Ez vicces. Vagyunk 25-en akinek kell ilyen lámpa? :D Vagy vegyek 25-öt, és nyissak kiskert? :D Del.
Roland78 Elküldve Február11, 2011 Elküldve Február11, 2011 Szomorú hírekkel érkezem.... Azt mondta a Sally Kínából :D :D :) :D , hogy 1dbot nem adnak el, min. rendelés 25 db <_< Ez vicces. Vagyunk 25-en akinek kell ilyen lámpa? :D Vagy vegyek 25-öt, és nyissak kiskert? :D Del. és Sally nem mondta, hogy hol lehet megvenni, mert gondolom szállítanak erre arra...esetleg valami németországi cég?
Delvecchio Elküldve Február11, 2011 Elküldve Február11, 2011 és Sally nem mondta, hogy hol lehet megvenni, mert gondolom szállítanak erre arra...esetleg valami németországi cég? Ennyire nem profi a szakmai angolom. <_<
Delvecchio Elküldve Február14, 2011 Elküldve Február14, 2011 Tudja valaki hogy az 5 ajtós hátsó ülései jók-e a sedanba? Kösz Del.
Udi Elküldve Február14, 2011 Elküldve Február14, 2011 Ha ferdehátúból való akkor igen, ha Caravan-ból akkor szét kell bontani és a fém hátlapot kicserélni, sőt az alsó résznél szivacsot kell cserélned és a kárpitot méretre átszabni, varratni stb. . <_<
Alex0403 Elküldve Február16, 2011 Elküldve Február16, 2011 Tudja valaki hogy az 5 ajtós hátsó ülései jók-e a sedanba? Kösz Del. Ha ferdehátúból való akkor igen, ha Caravan-ból akkor szét kell bontani és a fém hátlapot kicserélni, sőt az alsó résznél szivacsot kell cserélned és a kárpitot méretre átszabni, varratni stb. . :D Szóval ha jól sejtem, akkor a Caravan-é nem <_<
opelfan92 Elküldve Február16, 2011 Elküldve Február16, 2011 Opelfan92! Nem érdekel? Klikk ide! <_< Kösz a linket Nagyon király lenne
zotya975 Elküldve Február16, 2011 Elküldve Február16, 2011 Kösz a linket Nagyon király lenne Oké de azt azért elárulom, hogy itt ismerik páran a csávót, és semmire nem ment vele , ezért árulja. <_<
mélykék76 Elküldve Február16, 2011 Elküldve Február16, 2011 Oké de azt azért elárulom, hogy itt ismerik páran a csávót, és semmire nem ment vele , ezért árulja. <_< kíváncsi lennék, hogy meddig megy, ha működne :D
Udi Elküldve Február16, 2011 Elküldve Február16, 2011 Szóval ha jól sejtem, akkor a Caravan-é nem <_< Aki szereti a kihívásokat az áttudja alakítani, szabatni a Caravan-ét mint pl. én. :D 40e km-es törött svájci autóból vettem meg az üléseket, kár lett volna kihagyni csak azért mert Caraván. :D
Recommended Posts