Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Még egy apró turpiszság!Kicseréltem az Astra oldalirányjelzőit olyanra, mint a G Astráé.Olyan átlátszó, de egy kicsit fekete.darabja 1100ft volt.+ 500ft bele az izzó.Széph lett! :lol:

Elküldve

Csak mellékesen megjegyezném, hogy majdnem az összes b omi teleszkópos motor és csomagtérfedelű :arrow: kell keresni egy bontottat, és üzletelni :wink:

Amúgy én 200/db áron taliztam égőt :lol:

Elküldve

Akkor már csak 4db "fandifejet" kell találnom v.hol, és működni fog.Köszönöm. :!:

Nem 8-at akart mondani kedves kollega?

Mert az én telóim is ott vannak a tieid mellett a szekrényben. :wink: :lol: :D

Elküldve

Az az a kis menetes bigyó amire rácuppan a teleszpók? :shock:

:prayer: OPEL

Elküldve

azaz :lol:

én nemrégiben vizslattam meg 1 hű de nagyon márkás inxxxxet és elmondom semmivel sem volt jobb, mint a milyen, aminek vmi trion vagy mi a márkája....

Elküldve

Én már elvittem!Viszont a fandifejet sztem meg kellene nézni esetleg egy csavarboltban.Vagy mittudomén!Ilyesmi. :roll:

Elküldve
Viszont a fandifejet sztem meg kellene nézni esetleg egy csavarboltban.Vagy mittudomén!Ilyesmi. :roll:

Miért nem szóltok nekem? :dontknow:

mert én lehet,hogy tudok szerezni nektek azért? :wink:

:prayer: ÉN

Elküldve

Miért nem szóltok nekem? :dontknow:

mert én lehet,hogy tudok szerezni nektek azért? :wink:

:prayer: ÉN

Aztán Svadkerten beépíjük?Mennyi sör? :?: :roll: :lol: :D

Elküldve
Aztán Svadkerten beépíjük?Mennyi sör? :?: :roll: :lol: :D

Holnap +dumáljuk mert most menek dolgozni de délután utánanézek :shock: ,hogy pontosan milyen is a "miénk" :wink:

Elküldve

Holnap +dumáljuk mert most menek dolgozni de délután utánanézek :shock: ,hogy pontosan milyen is a "miénk" :wink:

Okés, de ha változás van, akkor P.Ü. megy :!: De a sör természetesen állja. :wink:

Elküldve

na jól van, én meg elnyargalok egy bontóba, aztán szétnézek.

Ha az omiknak a gépteteje telós, akkora az jó a miénkhez is ugye?

Elküldve
na jól van, én meg elnyargalok egy bontóba, aztán szétnézek.

Ha az omiknak a gépteteje telós, akkora az jó a miénkhez is ugye?

Igen, de ne felejtsd el elkérni a bucikat is a végéhez. :!:

Elküldve

Igen, de ne felejtsd el elkérni a bucikat is a végéhez. :!:

Azok a kis gömbök, amivel a sárvédőhöz fogatják?

Elküldve

Megvan az új toronymerevítő! Ez már jóval pofásább és a relédobozt is kikerüli! :wink: Mingyárt rakok fel képeket, ha valakit éredkel.

Elküldve
Megvan az új toronymerevítő! Ez már jóval pofásább és a relédobozt is kikerüli! :wink: Mingyárt rakok fel képeket, ha valakit éredkel.

Na?Mi van már azzal a képpel? :lol:

Elküldve
Szép rózsaszín :lol: :D :lol: :lol:

Adtak hozzá 1 szívecskés plüssmacit is ?

A szó amit keresel a piros.

Igen kaptam hozzá plüssmacit is, de azt továbbküldettem Neked, mégicsak jobban megy a rózsaszín tükreidhez. :wink:

:lol: :lol: :lol:

Elküldve
....Igen kaptam hozzá plüssmacit is, de azt továbbküldettem Neked, mégicsak jobban megy a rózsaszín tükreidhez. :wink:

:lol: :lol: :lol:....

Kösz nem kérem, de esetleg elküldhetnéd KAVICSNAK :twisted: :twisted: :lol: :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.