warwolf Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Még egy apró turpiszság!Kicseréltem az Astra oldalirányjelzőit olyanra, mint a G Astráé.Olyan átlátszó, de egy kicsit fekete.darabja 1100ft volt.+ 500ft bele az izzó.Széph lett! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 ....Olyan van Mélykéknek is beépítve.Hogy honnan szerválta, azt csak ő tudná elmondani.... Még mindig ebay.de :wink: :lol: :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Még mindig ebay.de Na!Erről beszéltem! :shock: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Csak mellékesen megjegyezném, hogy majdnem az összes b omi teleszkópos motor és csomagtérfedelű :arrow: kell keresni egy bontottat, és üzletelni :wink: Amúgy én 200/db áron taliztam égőt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Akkor már csak 4db "fandifejet" kell találnom v.hol, és működni fog.Köszönöm. :!:Nem 8-at akart mondani kedves kollega? Mert az én telóim is ott vannak a tieid mellett a szekrényben. :wink: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Nem 8-at akart mondani kedves kollega? Mert az én telóim is ott vannak a tieid mellett a szekrényben. :wink: :lol: :D Az az a kis menetes bigyó amire rácuppan a teleszpók? :shock: :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 azaz :lol: én nemrégiben vizslattam meg 1 hű de nagyon márkás inxxxxet és elmondom semmivel sem volt jobb, mint a milyen, aminek vmi trion vagy mi a márkája.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Igen ő az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Nem 8-at akart mondani kedves kollega? Mert az én telóim is ott vannak a tieid mellett a szekrényben. :wink: :lol: :D Én már elvittem!Viszont a fandifejet sztem meg kellene nézni esetleg egy csavarboltban.Vagy mittudomén!Ilyesmi. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Viszont a fandifejet sztem meg kellene nézni esetleg egy csavarboltban.Vagy mittudomén!Ilyesmi. :roll: Miért nem szóltok nekem? :dontknow: mert én lehet,hogy tudok szerezni nektek azért? :wink: :prayer: ÉN Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Miért nem szóltok nekem? :dontknow: mert én lehet,hogy tudok szerezni nektek azért? :wink: :prayer: ÉN Aztán Svadkerten beépíjük?Mennyi sör? :?: :roll: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Aztán Svadkerten beépíjük?Mennyi sör? :?: :roll: :lol: :D Holnap +dumáljuk mert most menek dolgozni de délután utánanézek :shock: ,hogy pontosan milyen is a "miénk" :wink: :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Holnap +dumáljuk mert most menek dolgozni de délután utánanézek :shock: ,hogy pontosan milyen is a "miénk" :wink: :prayer: OPEL Okés, de ha változás van, akkor P.Ü. megy :!: De a sör természetesen állja. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 na jól van, én meg elnyargalok egy bontóba, aztán szétnézek. Ha az omiknak a gépteteje telós, akkora az jó a miénkhez is ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 na jól van, én meg elnyargalok egy bontóba, aztán szétnézek. Ha az omiknak a gépteteje telós, akkora az jó a miénkhez is ugye? Igen, de ne felejtsd el elkérni a bucikat is a végéhez. :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Igen, de ne felejtsd el elkérni a bucikat is a végéhez. :!: Azok a kis gömbök, amivel a sárvédőhöz fogatják? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Azok a kis gömbök, amivel a sárvédőhöz fogatják? Azaz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 kösz az infót, ráállok a "problémára", elvégre nekem is tetszene. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Megvan az új toronymerevítő! Ez már jóval pofásább és a relédobozt is kikerüli! :wink: Mingyárt rakok fel képeket, ha valakit éredkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Megvan az új toronymerevítő! Ez már jóval pofásább és a relédobozt is kikerüli! :wink: Mingyárt rakok fel képeket, ha valakit éredkel. Na?Mi van már azzal a képpel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Jóvanna küddőm má! :lol: K700i rulez! :? Valamikor a héten beszerelem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Szép rózsaszín :lol: :lol: :lol: :lol: Adtak hozzá 1 szívecskés plüssmacit is ? :lol: :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Szép rózsaszín :lol: :D :lol: :lol: Adtak hozzá 1 szívecskés plüssmacit is ? A szó amit keresel a piros. Igen kaptam hozzá plüssmacit is, de azt továbbküldettem Neked, mégicsak jobban megy a rózsaszín tükreidhez. :wink: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 ....Igen kaptam hozzá plüssmacit is, de azt továbbküldettem Neked, mégicsak jobban megy a rózsaszín tükreidhez. :wink: :lol: :lol: :lol:.... Kösz nem kérem, de esetleg elküldhetnéd KAVICSNAK :twisted: :twisted: :lol: :D :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Ez amikor a hóhért akasztják: most akkor ki is OFF :?: :roll: :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts