Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
És muszáj a mutatókat levenni- és ha nem tudom pont ugyan úgy visszatenni akkor nem fog rendesen mutatni!!!!

Am sportülést astra F-be mennyire nehéz berakni, tehát vannak valami kábelek az ülés alatt amik fontosak lehetnek vagy nincsenek?

A vízhőfok és benzinszintjelző mutatójának tengelye egyik oldalt letört, sík, csak egyféleképen mehet vissza a mutató. A fordlatszámmérőben nem vagyok biztos, de szerintem az is ilyen, a sebességmérő mutatóját meg átt kell ugratni a kezdőpöckön, mgjegyezni holl áll meg és ugyanoda visszarakni.

Elküldve
Miért szemből szoktál felállni rá ? :D :D

Gondolj bele, gumi érintkezik vele elsőként, az emeli az egész autót :)

Nem, dehogy :D

De igy a képet nézve, még oldalazva is karicstol.

Gondolom azért irtad hogy vannak sebek gazdagon a bölcsön...

Elküldve
Nem, dehogy :)

Ha magas, akkor arra kell figyelni, hogyha fent állva tolatni kell pl.

Bölcső inkább az, ha elnézek este egy fekvőrendőrt este, vagy csatornafedél mellett besüllyedt az aszfalt és hasonlók.

Elküldve
Nem, dehogy :)

hoppá, ez lenne a 60mm-es ültetés? nagyon mutatós, valaki tud küldeni képet 35mm-esről? Ahol elől-hátul látszik?

Elküldve
Én is szemezek ilyennel, ebay-ről 15e Ft körül lehetne beszerezni, ráadásul nekem a km számlap is rossz (hámlik le a festék róla), egyúttal ezt is megoldaná.

Ha mégis meggondolod magad, tudok adni Neked egy komplett garnitúra szlapot, sértetlent. Csak szólj, ha kell :D :)

Elküldve
Ha mégis meggondolod magad, tudok adni Neked egy komplett garnitúra szlapot, sértetlent. Csak szólj, ha kell :D :)

Köszi! Még rágódok rajta egy kicsit :D

Elküldve

Astra F oldaláról a fekete műanyag ajtóvédő díszcsíkokat hogyan lehet eltüntetni ragasztva van vagy csavarozva a tartókonzolja?

Ha ragasztva van akkor le lehet úgy szedni hogy ne kelljen újra fújni a kocsit és a ragasztó nyomokat is el lehessen tüntetni?

Köszönöm

Elküldve
Astra F oldaláról a fekete műanyag ajtóvédő díszcsíkokat hogyan lehet eltüntetni ragasztva van vagy csavarozva a tartókonzolja?

Ha ragasztva van akkor le lehet úgy szedni hogy ne kelljen újra fújni a kocsit és a ragasztó nyomokat is el lehessen tüntetni?

Köszönöm

Ragasztva van, mintha hajszárítóval melengedte volna valaki, a ragasztót meg asszem lakkbenzinnel szedték le, és azonnali vizes mosás utánna.

Elküldve
Ragasztva van, mintha hajszárítóval melengedte volna valaki, a ragasztót meg asszem lakkbenzinnel szedték le, és azonnali vizes mosás utánna.

Van egy másik megoldás, damillal alatta elvágni a ragasztót, aztán lakkbenzin. :)

Elküldve
Lakkbenzin nem ér semmit. Már próbáltam.

Én nitro higítóval is törölgettem már a kasztnit, igaz nem a saját kocsimon, hanem másén, utána vizes ronggyal gyorsan letöröltük és nem látszott meg rajta semmi. :)

Elküldve
Én nitro higítóval is törölgettem már a kasztnit, igaz nem a saját kocsimon, hanem másén, utána vizes ronggyal gyorsan letöröltük és nem látszott meg rajta semmi. :)

Ahha. Majd kipróbálom, de ez a lakkbenzin nem ér semmit. Nem szedte le a maradványokat.

Elküldve

Ja úgy könnyű, akkor sok ötletem van még. :D

Elküldve
Ahha. Majd kipróbálom, de ez a lakkbenzin nem ér semmit. Nem szedte le a maradványokat.

Én folttisztító benzinnel szedtem le a ragasztónyomokat. De egyből töröltem vizes ruhával is, bár a benzin másodpercek alatt elpárolog. Lehozza nyom nélkül, nem látszik a fényezésen semmi.

Próbáld ki! :D Viszont ez egy kb 30 éves benzin volt, amit otthon a garázs mélyén találtam. Nem is tudom árulnak-e még ilyet? Az üvegén még ÁFOR felirat volt... :)

Elküldve
Én folttisztító benzinnel szedtem le a ragasztónyomokat. De egyből töröltem vizes ruhával is, bár a benzin másodpercek alatt elpárolog. Lehozza nyom nélkül, nem látszik a fényezésen semmi.

Próbáld ki! :D Viszont ez egy kb 30 éves benzin volt, amit otthon a garázs mélyén találtam. Nem is tudom árulnak-e még ilyet? Az üvegén még ÁFOR felirat volt... :)

Sárvédő még üzemel? :D

Elküldve

Köszi. Szerintem, ha be tudom szerezni a cuccot kipróbálom. :D

Elküldve
Lakkbenzin nem ér semmit. Már próbáltam.

Pedig működik a lakkbenzin is, csak meg kell egy kicsit áztatni benne és utána elég kitartóan dörzsölni, nem csak úgy simán letörölni. Fáradságos, de legalább garantáltan nem bántja a fényezést.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.