Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Spec most nem fogalmaztam egyértelműen.

Fehér méé nem falazandó ? <_<

Mert a világos színeken feltűnő a nagy üres tér, és ez nem jóóó. :wacko: Bár én amúgy sem vagyok ilyen kőműves fan.. :(

Elküldve
Mert a világos színeken feltűnő a nagy üres tér, és ez nem jóóó. ;) Bár én amúgy sem vagyok ilyen kőműves fan.. ;)

Uh kár hogy le lett véve használtautóról az a minden oldalról vakolt GSi. Arra már csak kőport kellett volna szórni gecc. <_< :wacko: :(

Elküldve
Uh kár hogy le lett véve használtautóról az a minden oldalról vakolt GSi. Arra már csak kőport kellett volna szórni gecc. <_< :wacko: :(

Karbon, üvegszál? Kőpor geccc. ;) ;) :o

Elküldve
Hümm, mert miért ?

Mert a következő kérdés az lesz, hogy hogyan lehetne több lovat kihozni ebből a mociból <_<

Eddig hány ember is tette föl ezt a kérdést? Néhány tucat? :wacko:

Elküldve
Mert a következő kérdés az lesz, hogy hogyan lehetne több lovat kihozni ebből a mociból :wacko:

Eddig hány ember is tette föl ezt a kérdést? Néhány tucat? :(

Azéé sokan megelégszenek a külcsínnel, nem mennek rá a belbecsre <_<

Elküldve
Spec most nem fogalmaztam egyértelműen.

Fehér méé nem falazandó ? <_<

Mert a világos színeken feltűnő a nagy üres tér, és ez nem jóóó. :wacko: Bár én amúgy sem vagyok ilyen kőműves fan.. :(

Zoli megválaszolta. ;)

Elküldve
Azéé sokan megelégszenek a külcsínnel, nem mennek rá a belbecsre :wacko:

Jól mondod. Meg egyébként nekem így teccik. <_<

Egyébként volt már nekem egy 3 ajtós, kék metál, 1.6 os opelem is. Azon is pont annyira volt üres mint ezen.

Főleg ha fel lesz rakva még egy szép kis lökös, előre hátra + ültetés + facca alufelni

Elküldve

Van itt valaki aki tuning stílus alapján építí a verdáját?

Mert én nem tudom elképzelni melyik tuning stílusba mutatna jól az asztra F!

Szerintetek CULT vagy german?

Elküldve

Na az mi ? <_< :wacko:

Elküldve

OEM <_<

Elküldve
Ez nem tudom miez, én eddíg a kocsim építése során az AS-szabványt alkalmaztam mint elsődleges irányelvet, és eddíg bevált. :wacko:

Ahogy sikerül by Zotya. <_<

Elküldve

Sziasztok.

Olyan kérdésem lenne hogy van egy Opel F astra sedanom és szeretnék rá spoilert és a neten eddig még nem sikerült találnom .tudnátok nekem segíteni h hol keresek vagy h hol van?

köszi hello.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.