opelfan92 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Nekem is paragi dob van, majdnem olyan mint a gyári, aztmondják tele van folytással :/ Thor azért képeket mutass, meg vedt már fel milyen hangja van katalizátor nélkül Csatlakozom moti kollégához, én is szívesen meghallgatnám milyen a hangja és képeket is szívesen megnézném! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Az most macerás lenne egy kicsit ^_^ Mivel most benne van a katalizátor, meg benne is hagyom :D de kép az lesz, pill. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Az most macerás lenne egy kicsit ^_^ Mivel most benne van a katalizátor, meg benne is hagyom :D de kép az lesz, pill. Középdobod van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Középdobod van? Van. Íme a képek: http://picasaweb.google.hu/thorpolski/Katalizator# Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Köszönjük Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Kiváncsi lennék hogy katalizátor nélkül milyen hangja lenne az autónak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Kiváncsi lennék hogy katalizátor nélkül milyen hangja lenne az autónak. Ki kell próbálni és nem itt fejben agyalni! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Ki kell próbálni és nem itt fejben agyalni! :D ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Ki kell próbálni és nem itt fejben agyalni! :D Hm.....számíthatok teljesítmény növekedésre? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Na mind1 megpróbálom rávenni! De lehet hogy csak középdob lesz belőle nem katalizátor! Tényleg a középdob nem elég ha azt kiveszem vagy lecserélem gázgyorsítóra? Akkor titokba kiszedeted a katalizátort azt jóvan..ha megkérdezi mér ilyen hangos mostanában azt mondod h ez ilyen volt eddig is vagy, kikormoltad azt kész ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Na mind1 megpróbálom rávenni! De lehet hogy csak középdob lesz belőle nem katalizátor! Tényleg a középdob nem elég ha azt kiveszem vagy lecserélem gázgyorsítóra? Középdob cseréhez hegeszteni kell, a katalizátort pedig ki lehet iktatni csavarozással is, úgy ahogy Thor-nak van megoldva. Én ezért mondtam hogy jobban járnál azzal. Csak azt nem értem hogy faterod ha nem engedi hogy kiszedd a katalizátort ( ami az egyszerűbb ) akkor miért engedné meg hogy kiszedd a középdobot, amit még rosszabb megcsinálni és gyakorlatilag ott szétbarmolod a gyári rendszert miatta. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Akkor titokba kiszedeted a katalizátort azt jóvan..ha megkérdezi mér ilyen hangos mostanában azt mondod h ez ilyen volt eddig is vagy, kikormoltad azt kész :D :D :D Esetleg kell szerezni egy rossz katalizátort, és átdugni rajta egy csövet, így látszólag nem nyúltak hozzá. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Esetleg kell szerezni egy rossz katalizátort, és átdugni rajta egy csövet, így látszólag nem nyúltak hozzá. ^_^ Ismerősöm 1.6 Brava-ján van kibelezve a katalizátor, de nagyon rút hangja lett tőle :D De legalább már megy és kevesebbet eszik, amióta lélegzik a motor :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 ^_^ :D Ismerősöm 1.6 Brava-ján van kibelezve a katalizátor, de nagyon rút hangja lett tőle :D De legalább már megy és kevesebbet eszik, amióta lélegzik a motor :D Azért kell bele a cső, lehetőleg perforrált, és úgy egész türető hangja lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 ^_^ :D Azért kell bele a cső, lehetőleg perforrált, és úgy egész türető hangja lesz. Mondtam is neki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 A gázgyorsítót műszakin elfogadják, átmegy vele az autó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris_C14NZ Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Kiváncsi lennék hogy katalizátor nélkül milyen hangja lenne az autónak. fémes, csörgős hangja lesz, nekem nem volt benne, amikor megvettem, Patyi tett bele. nagyjából fél lóerővel erősebb nélküle ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 fémes, csörgős hangja lesz, nekem nem volt benne, amikor megvettem, Patyi tett bele. nagyjából fél lóerővel erősebb nélküle :D Körülbelűl ennyit érezni, de ettől vmivel több, legalábbis jobban ugrik nem? Amíg jó a katalizátor nem nyúlok hozzá én se, egyszerűbb úgy a műszaki ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Körülbelűl ennyit érezni, de ettől vmivel több, legalábbis jobban ugrik nem? Amíg jó a katalizátor nem nyúlok hozzá én se, egyszerűbb úgy a műszaki :D 4 csavar. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 4 csavar. ^_^ 4 bazinagy átmenő csavart raksz a helyére ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 4 bazinagy átmenő csavart raksz a helyére ? ^_^ :D Úgy rémlik eleve az van ott nem? Örömmel nézegettem, hogy az egész kipufrendszerem csavaros, és nem hegesztéssel van összerakva. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Úgy rémlik eleve az van ott nem? Örömmel nézegettem, hogy az egész kipufrendszerem csavaros, és nem hegesztéssel van összerakva. :D Láttál már katalizátort nem ? Ha leveszed, akkor az hiányzik onnan NEM ? ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Láttál már katalizátort nem ? Ha leveszed, akkor az hiányzik onnan NEM ? ^_^ :D Egy darab cső, a végén peremmel, meg két-két likkal. Csak arra céloztam a 4 csavarral, hogy ennyi visszarakni a Katit, ha megy műszakira a járgány. Lehet majd egyszer kipróbálom heccből, hátha szaporodik a ménes. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Egy darab cső, a végén peremmel, meg két-két likkal. Csak arra céloztam a 4 csavarral, hogy ennyi visszarakni a Katit, ha megy műszakira a járgány. Lehet majd egyszer kipróbálom heccből, hátha szaporodik a ménes. :D Akkor valami és 4 csavar ugye ? :D KPM-nek meg nem állsz meg igaz ? ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Egy darab cső, a végén peremmel, meg két-két likkal. Csak arra céloztam a 4 csavarral, hogy ennyi visszarakni a Katit, ha megy műszakira a járgány. Lehet majd egyszer kipróbálom heccből, hátha szaporodik a ménes. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts