warwolf Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Na látod, hogy tudok én ha kell, csak nem megy mindig elsőre... :wink: De miért is nem c20xe, vagy ene, sokkal ócsóbb, meg minden... :wink: Hemivel 1X beszéltünk erről, és ő mondotta, hogy X-es mocikódos járgányba csak az X-esek jók.(szerénységem astrájáról lenne szó.)De ha beindul a téliautó dolog, abba értelem szerűen egy C20XE lesz benne.Tudod, biztos ami biztos! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Az a corsa c20xe verzió azért nem olyan szerencsés mert nem nagyon bírja el sok alkatrész...pl állandó gondok a féltengellyel... :roll: Mért nam veszel egy szimpla A corsa GSI-t??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Én is ezen filózom öccssse! A napokban már a második 6os kombi audit láttam amin olyan gyönyörű a gyári ív, hogy össze tudnám szarni tőle magam!!!! Istiéknek mondtam, de nem értékelték.... nomeg közben a yard kirántotta a talon audit mellölünk a vácin :( mennyi lehet 4 ív? Szóval! 1.1-es golf ívek vannak feldobva a kocsira,egyébként írja is. :wink: 2.Azokat se eccerű felvarrni,mert meg kell nyitni az ívet,mert nem pont ugyanaz.Tehát van vele gány,ha szépen akarod megcsinálni! :oops: :? 3.Nekem is Caravanom van,és azt néztem,hogy ennek a hátsó ajtón levő ívét nem jól csinálták meg sajna. :? 4.Én már odáig jutottam,hogy próbálgattuk az íveket a kocsihoz a karosszériással. :shock: 5.Én most azon töröm a fejem,hogy üvegszálból csináltatom meg,és lehúzatom egészen a küszöbig.(Majd ha lesz melóm) :roll: 6.Atommanónak üzenem,hogy csigavér,mert nem voltam gépközelben,nem úgy mint a múltkor ahogy ő intézte a váltóútrövidítést! :twisted: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Az a corsa c20xe verzió azért nem olyan szerencsés mert nem nagyon bírja el sok alkatrész...pl állandó gondok a féltengellyel... :roll: Mért nam veszel egy szimpla A corsa GSI-t??? :roll: Mer' az nem 150 lovas! :twisted: :twisted: :( Meg nézegettem mostanság az áraikat is, és hát én egy kicsit sokallom érte amiket beírtak, dehát ugye minden relatív. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Én most eztet nem értem...türelmetlenkedtem én talán valamiért??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Jó lenne eldönteni, hogy melyik kell 1-es vagy kettes... :( :( Biztos van köztük különbség, de talán fel kéne emelni azt a kibaxott telefont, és megkérdezni... :wink: Itt nem hiszem hogy kapsz rá így választ... :wink: De kap rá! :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Én most eztet nem értem...türelmetlenkedtem én talán valamiért??? :roll: :oops: :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 "...De kap rá!..." Akkor én látom rosszul, hogy nem találom hogy hova írtad az árát??? :roll: :( Vagy mégsem kap??? :( Vagy majd Te felhívod helyette??? :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 "...De kap rá!..." Akkor én látom rosszul, hogy nem találom hogy hova írtad az árát??? :roll: :( Vagy mégsem kap??? :( Vagy majd Te felhívod helyette??? :roll: Üdv.: Atommanó Még sehova! :lol: Ezért vagy te türelmetlen! :wink: :D :D :D De nyugi,kap!!! :D :D :twisted: B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Hát ha Te felhívod helyette... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Hát ha Te felhívod helyette... :wink: Fel áááám!Ha ezen múlik! :( :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Hát ha ez neked örömet okoz, akkor hívd már fel az én szerelőmet is, hogy hogy áll a kocsim... :( Viccet félretéve... Szeritnem (legalábbis nekem bejön) nem rossz ahogy a lakatos megcsinálta az íveimet, persze ívcserével... De itt megoszlanak a vélemények... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Hát ha ez neked örömet okoz, akkor hívd már fel az én szerelőmet is, hogy hogy áll a kocsim... :( Viccet félretéve... Szeritnem (legalábbis nekem bejön) nem rossz ahogy a lakatos megcsinálta az íveimet, persze ívcserével... De itt megoszlanak a vélemények... :roll: Ok!Már hívom is! :( De legalább küldenél erről is képeket,vagy feltennéd!mert engem minden egyedi dolog erdekel :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Ha körülnézel a Fóti talis képek közt ott megleled... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Nekem azért nem lehetett úgy megoldani, mint a kombis srácnak, mert a 60/60-as ültetést már sokalta a 9X16-as, és nem fért be sehogy... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Nekem azért nem lehetett úgy megoldani, mint a kombis srácnak, mert a 60/60-as ültetést már sokalta a 9X16-as, és nem fért be sehogy... :roll: Azt hittem van valami közelebbi képed is a szélesítésről. :? És nem vagyok lusta....háááát nem emléxel?Én hívom a szerelődet! :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Atommanó! Milyen felnieid vannak?Nem OZ ez véletlenül? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Ha rákkattitasz, és arrébmész egy kicsit akkor azért ennél nagyobban talán rá sem fér a képre... 2048X1536képpont... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Ha rákkattitasz, és arrébmész egy kicsit akkor azért ennél nagyobban talán rá sem fér a képre... 2048X1536képpont... :roll: Nem a kép felbontásával volt a bajom,hanem a szöggel amiből fényképezték. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 akkor lehet, hogy az a baj, hogy a Kess (aki fényképezte) belelépett egy szögbe??? :roll: :roll: Hú ez már nagyon off... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Szép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 na ezen vitatkoz6nánk,h ki ír több hüeséget meg ki mondd magának ellent! valóban kihaytam csak elötte arról beszéltetek, gondoltam evidens! maj1 legközelebb figyelek kollega :( na akkor újra neki futok: mennyi lehet 4 azaz négy db (Anti kedvéért: Darab, mint mennyiségre utaló) golf 1es (talán 2es?) ív? itt van 4db 60ért (plusz 1-2 dolog) :wink: :( :lol: http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...f713a9&s=1250&a Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Meg kő hozzá egy flex... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Skacok. Egy általános kérdés... A GSI illetve "opel" rugók mennyire hajlamosak elfáradni, elgyengűlni? Csak mert gondolokodom bontottat venni...(8e/pár előre) No meg állítólag 20 magasságában már ültető cuccuk is van(szet) többfajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Skacok. Egy általános kérdés... A GSI illetve "opel" rugók mennyire hajlamosak elfáradni, elgyengűlni? Csak mert gondolokodom bontottat venni...(8e/pár előre) No meg állítólag 20 magasságában már ültető cuccuk is van(szet) többfajta. Xintem próba szerencse!Én ha elhozok valamit a bontóból,mindig úgy egyezek meg vele,hogy ha nem jó akkor visszaviszem. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts