mélykék76 Elküldve Április23, 2005 Megoszt Elküldve Április23, 2005 Jajj de szép tuning gépek vannak itt! http://www.astraf.de/ 8) Showroom menü alatt ... :( :( :lol: :D :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április23, 2005 Megoszt Elküldve Április23, 2005 Ez nektek tetszik ? :? HondAstra :( Azt a Caravan hátsólámpát elfogadnám! :roll: (ha valaki tud ilyet jó áron, szóljon PLÍZ!) Az enyémen jobban is mutatna! (Mivel grafitszürke a kocsim) :wink: Egyébként az az ezüst astra nekem nem tetszik! :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április23, 2005 Megoszt Elküldve Április23, 2005 Bocsi!De mi ebben a Honda? :roll: Lehet,hogy csak vak vagyok,mert fényszóró az nem! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április23, 2005 Megoszt Elküldve Április23, 2005 Viszont ebben a sárvédőszélesítésben gondolkoztam már!(1-es golf-é egyébként)Csak kicsit szebb formában!A kilincsre meg aszondom no kilincs! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Április23, 2005 Megoszt Elküldve Április23, 2005 Bocsi!De mi ebben a Honda? :roll: Lehet,hogy csak vak vagyok,mert fényszóró az nem! 8) Én Civicesnek néztem a lámpát ... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április23, 2005 Megoszt Elküldve Április23, 2005 Én Civicesnek néztem a lámpát ... :oops: No problemo! :( Asszem tán B Vectrából szedték a lámpicskuját.Ha nem,akkor én is tévedtem! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április23, 2005 Megoszt Elküldve Április23, 2005 Vectra-ban is volt, sima F Astra-ban is. Amúgy mit találtál már megint ki ? Na meg a ladákban... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április23, 2005 Megoszt Elküldve Április23, 2005 Atommanó!!! Neked volt valami műszerfal projekted,nem?Beavatsz a dologba?Kíváncsi vagyok! :blob: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április23, 2005 Megoszt Elküldve Április23, 2005 Igen egy A vectra digitműszerfala van beaplikálva a gsi-be... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Valamit megkérdeznék.Mennyire macera beszerválni egy X16XE helyére egy X20XE-t?Hogy megéri-e, arra tudom a választ.S mennyiért lehet megszerválni egy ilyen mocit?Omikon és az Astra GSÍ-ken kívül milyen verda futott még ezzel a mocival?S, magán a motoron kívül még milyen sallangok kellenek hozzá?(milyen váltó, féltengő és ilyenek...... :( ) :?: X20XE: Astra F, Astra G, Vectra A, Vectra B, Calibra, Omega B A következőket kell cserélni: - motor (lehet hogy hűtő is) - váltó+féltengely - computer + kábelköteg - főfékhenger - komlpett hátsó fék (dob-ról tárcsára) - első rugó+toronycsapágy (lehet hogy lengéscsillapító is) - összes motor-, és váltótartó gumibak amiben nem vagyok biztos: gömbfejek, szilentek, lengőkarok, első féknyereg+tárcsa motort itt nézzél: www.opelbonto.hu Ha engem kérdezel, nem éri meg... Add el az 1.6-ost, és vegyél 2.0-ást Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Wolfi! Bocsi benéztem a c20xe volt a ladákban nem az x20xe :oops: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Viszont ebben a sárvédőszélesítésben gondolkoztam már!(1-es golf-é egyébként)Csak kicsit szebb formában!A kilincsre meg aszondom no kilincs! :( Én is ezen filózom öccssse! A napokban már a második 6os kombi audit láttam amin olyan gyönyörű a gyári ív, hogy össze tudnám szarni tőle magam!!!! Istiéknek mondtam, de nem értékelték.... nomeg közben a yard kirántotta a talon audit mellölünk a vácin :( mennyi lehet 4 ív? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Hát az Audié biztos nem ócsó... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Hát az Audié biztos nem ócsó... :roll: az audijé? már megint gimnazistát jáccol :x góf 1 baz+ :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Nem tom ki a hülye, de utoljára az audi ívről rebegett a pici csőröd TEEEE... :( :( Legalább azt tudd már amit Te írsz... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 na ezen vitatkoz6nánk,h ki ír több hüeséget meg ki mondd magának ellent! valóban kihaytam csak elötte arról beszéltetek, gondoltam evidens! maj1 legközelebb figyelek kollega :( na akkor újra neki futok: mennyi lehet 4 azaz négy db (Anti kedvéért: Darab, mint mennyiségre utaló) golf 1es (talán 2es?) ív? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Jó lenne eldönteni, hogy melyik kell 1-es vagy kettes... :( :( Biztos van köztük különbség, de talán fel kéne emelni azt a kibaxott telefont, és megkérdezni... :wink: Itt nem hiszem hogy kapsz rá így választ... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 köszönöm,h megosztattad véleményed :wink: mingyárt felhívom 900-golf1 menj te a thökömbe :( asse tuom melyik melyik még nem jártam körbe a témát, friss az 5let.... azt bírom,h már hónapokkal ezelött tudtam,h nincs több projekt és tsai és tök mind1 mennyit mindent veszek meg a kocsihoz egyből jön helyette másik 10 :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Ez a jön helyette új gond talán még egy új autó esetén is fennáll, onnantól, hogy használod... :roll: Mivel tunying, meg bizbasz, meg nagyobb igénybevétel, így ez hatványozottan jön elő már csak a kocsi kora miatt is... :roll: Az íveket meg kérdezd meg valakitől a cs-en...de olyantól akinek gófja van... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 köcce tesa! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Nincs mit igazán... :wink: Ha gondod van tunying ügyben kérdezz csak nyugodtan.. :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 X20XE: Astra F, Astra G, Vectra A, Vectra B, Calibra, Omega B A következőket kell cserélni: - motor (lehet hogy hűtő is) - váltó+féltengely - computer + kábelköteg - főfékhenger - komlpett hátsó fék (dob-ról tárcsára) - első rugó+toronycsapágy (lehet hogy lengéscsillapító is) - összes motor-, és váltótartó gumibak amiben nem vagyok biztos: gömbfejek, szilentek, lengőkarok, első féknyereg+tárcsa motort itt nézzél: www.opelbonto.hu Ha engem kérdezel, nem éri meg... Add el az 1.6-ost, és vegyél 2.0-ást Thx az infót.Akkor ehhez szerválni kell egy komplett verdát, és adott esetben átépíteni.Ez idáig szinte 1Xű. :( Szerintem még átgondolom. :wink: :lol: (aztánmegszépenelfeljtem) Anti, semmi gond.Egyet mindig lehet tévedni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Köszi a megbocsájtást... :oops: Akkor azért cserében itt egy moci ami pont most eladó...csak neked, csak most, csak nincs hozzá kábelköteg... :roll: Na jó van az is... :wink: http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=6498 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Köszi a megbocsájtást... :oops: Akkor azért cserében itt egy moci ami pont most eladó...csak neked, csak most, csak nincs hozzá kábelköteg... :roll: Na jó van az is... :wink: http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=6498 Köszi! :wink: Pofás darab! :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Na látod, hogy tudok én ha kell, csak nem megy mindig elsőre... :wink: De miért is nem c20xe, vagy ene, sokkal ócsóbb, meg minden... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts