Kess Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 te csináltad a gombra nyílást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Na Kessnek már fel is csillant a szeme... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Na Kessnek már fel is csillant a szeme... :( figyeld meg mi lesz belőle :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 :? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 :? :wink: Peti betegsége ezexerint fertőző? Te is kezded ezt a smiley kifejező baromságot :shock: :?: Báz én meg minnyá sírok, ugyanis 7végén nem tudjuk a gsit csinálni úgy tünik :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Nekem ha minden igaz kedden kész a verda, aztán jöhet a tuying ismét.. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 S mit akarsz még rajt' tyuningolni? Felkerül a lepke :( :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Lassan muszáj lesz... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Lassan muszáj lesz... :wink: ki kényszerít :?: :roll: vagy ki ellen építed a vasat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Hát egyenlőre sajnos nem ellened... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 ne offoljátok szét ezt a topicot!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 figyeld meg mi lesz belőle :( én meg is fogom magamnak csinálni, aztán majd nektek meg 200%os áron adom el a licencet!! :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Te tanultál vmit Hernád Tomitól :( :( :lol: és szerintem nem offoljuk, de mind1 :wink: Anti! Az 1előre... egyenlőre végzödik pl egy focimecss, de ezt már vagy 3x elmondtam neked :D Majd jössz Te még a rettenet hvu mögött figyeld meg :wink: És csak a Te kedvedért csináltatok vmi matrinyát amitől jó bosszús leszek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Na itt 1 téma amit kifejthetsz engedéllyel :( És nem sértődöm meg ha képekkel illusztrálod! Nem én csináltam!Kép meg nincs! :sad3: :( A központi záram távirányítójának egyik gombjára:Tárulj Szezám!Hosszan kő nyomni! :lol: Egyebet nem tudok,kérem kapcsolja ki! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Srácok!Következő a kérdés!!! :( 1.G astra lufis kormány kompatibilis az F astráéval??? 2.G astra műszerfal belemegy-e csontra az F-be,vagy teljesen más méret...bla-bla-bla..? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Nem hiszitek el! :twisted: :twisted: :twisted: http://www.migweb.co.uk/forums/showthread....63&page=1&pp=25 :prayer: :supz: :smt023 :smt109 Ez már KILLER!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Wolfi is ilyet akar téli kocsinak! :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Wolfi is ilyet akar téli kocsinak! :( :( Nem árulkodni!Ez még nagyon képlékeny!Meg ha az asszony megtudja wazz Stornózza az én ártatlannak látszó kisautó projektemet is! :evil: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Csak nem olvas fórumot....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Csak nem olvas fórumot....... Ahogy véstem, persze, hogy idejött. :evil: De gyorsan ellőttem, aztán így nem tudta visszaolvasni. :wink: Hála a .........tervezőnek! :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Valamit megkérdeznék.Mennyire macera beszerválni egy X16XE helyére egy X20XE-t?Hogy megéri-e, arra tudom a választ.S mennyiért lehet megszerválni egy ilyen mocit?Omikon és az Astra GSÍ-ken kívül milyen verda futott még ezzel a mocival?S, magán a motoron kívül még milyen sallangok kellenek hozzá?(milyen váltó, féltengő és ilyenek...... :( ) :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Valamit megkérdeznék.Mennyire macera beszerválni egy X16XE helyére egy X20XE-t?Hogy megéri-e, arra tudom a választ.S mennyiért lehet megszerválni egy ilyen mocit?Omikon és az Astra GSÍ-ken kívül milyen verda futott még ezzel a mocival?S, magán a motoron kívül még milyen sallangok kellenek hozzá?(milyen váltó, féltengő és ilyenek...... :( ) :?: Vectra-ban is volt, sima F Astra-ban is. Amúgy mit találtál már megint ki ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Vectra-ban is volt, sima F Astra-ban is. Amúgy mit találtál már megint ki ? Szokás szerint nagyon ráérek, és olyankor előbújnak azok a gonosz hangok......... :( :lol: :D Meg 1X beszéltünk Hemivel, és ő mondotta, hogy ebbe a gépbe,(X16XE) csak X-s mocik rakhatók.De bővebben nem fejtette ki. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Jajj de szép tuning gépek vannak itt! http://www.astraf.de/ 8) Showroom menü alatt ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Ez nektek tetszik ? :? HondAstra :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts