Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

F Astra tuning

Tiv.

Recommended Posts

Te tanultál vmit Hernád Tomitól :( :( :lol:

és szerintem nem offoljuk, de mind1 :wink:

Anti!

Az 1előre... egyenlőre végzödik pl egy focimecss, de ezt már vagy 3x elmondtam neked :D

Majd jössz Te még a rettenet hvu mögött figyeld meg :wink:

És csak a Te kedvedért csináltatok vmi matrinyát amitől jó bosszús leszek...

Megosztás:

Na itt 1 téma amit kifejthetsz engedéllyel :(

És nem sértődöm meg ha képekkel illusztrálod!

Nem én csináltam!Kép meg nincs! :sad3: :(

A központi záram távirányítójának egyik gombjára:Tárulj Szezám!Hosszan kő nyomni! :lol: Egyebet nem tudok,kérem kapcsolja ki! :D :D :D

Megosztás:

Valamit megkérdeznék.Mennyire macera beszerválni egy X16XE helyére egy X20XE-t?Hogy megéri-e, arra tudom a választ.S mennyiért lehet megszerválni egy ilyen mocit?Omikon és az Astra GSÍ-ken kívül milyen verda futott még ezzel a mocival?S, magán a motoron kívül még milyen sallangok kellenek hozzá?(milyen váltó, féltengő és ilyenek...... :( ) :?:

Megosztás:

Valamit megkérdeznék.Mennyire macera beszerválni egy X16XE helyére egy X20XE-t?Hogy megéri-e, arra tudom a választ.S mennyiért lehet megszerválni egy ilyen mocit?Omikon és az Astra GSÍ-ken kívül milyen verda futott még ezzel a mocival?S, magán a motoron kívül még milyen sallangok kellenek hozzá?(milyen váltó, féltengő és ilyenek...... :( ) :?:

Vectra-ban is volt, sima F Astra-ban is.

Amúgy mit találtál már megint ki ? :(

Megosztás:

Vectra-ban is volt, sima F Astra-ban is.

Amúgy mit találtál már megint ki ?

Szokás szerint nagyon ráérek, és olyankor előbújnak azok a gonosz hangok......... :( :lol: :D

Meg 1X beszéltünk Hemivel, és ő mondotta, hogy ebbe a gépbe,(X16XE) csak X-s mocik rakhatók.De bővebben nem fejtette ki. :roll:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.