BlackCat Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 A kis kedvencem!!! :( http://www.migweb.co.uk/forums/showthread....30&page=3&pp=25 Ez a nem piti! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Vagy ez inkább már Vectra esetleg Cali? :( :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 A kis kedvencem!!! :( http://www.migweb.co.uk/forums/showthread....30&page=3&pp=25 Ez a nem piti! :twisted: Szép nagy direktszűrő, egy kisebb vizslát szerintem simán beszippantana :( :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Szééééép! Csak a kormány van rossz oldalon. :? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Tényleg csili vili... :wink: Csak tényleg az a kormány...bár Gregnek bejönne... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Eccer kap egy ilyen mocit a paripám! :( A kilincsfalazásra nem lépett senki? Dtm tanktető? Hááá valamit tanájjunk má ki! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Eccer kap egy ilyen mocit a paripám! :( A kilincsfalazásra nem lépett senki? Dtm tanktető? Hááá valamit tanájjunk má ki! 8) Követelődző vagy :twisted: Kilincsek lefalazásáról még mindig megkérdezheted a fehér Caravan gazdáját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 De nem értem mi a gond a kilincsekkel... NYitó kiszed, luk beheggeszt... de előtte ne felejtds el beszerelni az elektromágneses ajtónyitó szettet, mert gondban leszel... :( Optikailag szép dolog, de elég ha 1X beszarik... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Követelődző vagy :twisted: Kilincsek lefalazásáról még mindig megkérdezheted a fehér Caravan gazdáját. Csak gondoltam beszélünk valamiről ebben a topicban.De akkor meg se szólalok. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Nesztek hálátlanok! :evil: http://www.migweb.co.uk/forums/showthread....ght=4%2A4+astra 4x4astra! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Nesztek hálátlanok! :evil: ezt nemértem... :shock: hálátlan? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Nesztek hálátlanok! :evil: http://www.migweb.co.uk/forums/showthread....ght=4%2A4+astra 4x4astra! :twisted: Hol is kell nézni rajta a 4X4-t? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 igen Wolfi azt én is néztem.... Viszont nem rossz fórum! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Csak mert vakok vagytok! :twisted: Első kép: Nincs fenéklemez mert ott lessz valszeg a Calibra vagy A Vectra 4x4 alvázdarab bevágva. Negyedik kép: A bölcső és a stabilizátor rúd meg van hajtva a kardántengelynek. Ötödik kép: Az ott kérem nem kipufogó hanem a kardántengely! http://www.migweb.co.uk/forums/showthread....ght=4%2A4+astra Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 jóvanna de ez akkor is messze van a késztől, neeeeem :?: :( találtál már ülőberendezést? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Még halasztódik a dolog minima pénz mag is there jelen pin@ nyalatban. De ha van jó vétel lehet, hogy ráugrom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Hát persze erőssen under van a konstruksön! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Hát persze erőssen under van a konstruksön! Evvel én már 1 éve így vagyok lassan... De csak befejeződik már.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Csak mert vakok vagytok! :twisted: Első kép: Nincs fenéklemez mert ott lessz valszeg a Calibra vagy A Vectra 4x4 alvázdarab bevágva. Negyedik kép: A bölcső és a stabilizátor rúd meg van hajtva a kardántengelynek. Ötödik kép: Az ott kérem nem kipufogó hanem a kardántengely! http://www.migweb.co.uk/forums/showthread....ght=4%2A4+astra Látom van aki figyel! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 ezt nemértem... :shock: hálátlan? :shock: Csak mert Mélykék írta,hogy követelőző vagyok,pedig csak egy kis életet akartam a topicba. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 One itt élet nem kell aggódni cartárs :( :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 One itt élet nem kell aggódni cartárs :( :wink: Jó...Jóó... :salute: Csak nem gondolkozik senki semmilyen projekten?Lehetne 5leteket xezni. ....meg adni! :( EGYEDI KOCSIKAT AZ UTAKRAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Dehogynem! Sztem kevesebbet ember van itt aki éppen ne túrna vmit a kocsiján, mint aki nem! Csakhát ha végigolvasod a témák 90%át orrvérzésig csacsogtuk már! nekem most pl majd a hácssóajtónyitást kell megoldani elsőkörben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Dehogynem! Sztem kevesebbet ember van itt aki éppen ne túrna vmit a kocsiján, mint aki nem! Csakhát ha végigolvasod a témák 90%át orrvérzésig csacsogtuk már! nekem most pl majd a hácssóajtónyitást kell megoldani elsőkörben... Nekem le van falazva,oszt gombra nyílik! :( De akkor is azért van ez a fórum,hogy beszéljünk ezekről a dolgokróóóóóóóóóóóóól!Punk-tum! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Na itt 1 téma amit kifejthetsz engedéllyel :( És nem sértődöm meg ha képekkel illusztrálod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts